Spyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 CW baya azaldi evet ama meta cok guzel oldu ya.. son adventure oncesi ranked playde karsima secret pala, cw, combo druid ve az biraz da locktan baska bi sey gelmiyordu.. su an her class farkli buildlerle gelebiliyor.. cok mutluyum.. bir tek kanser agro shamanlar fazla gibi biraz.. onlarin buildi de riskli ama hep bir sey top deckliyor karsima gelenler.. cok uyuz oluyorum :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu arada oyuna giris animasyonu konusunda king krush'i tek gecerim.. lethal yaratirkenki gelisinin verdigi hazzi anlayamazsiniz :P.. keske viable olsa da oynasam.. anca webspinnerdan falan cikarsa iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Samana laf yapan adam hunter oynuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Spyro said: bu arada oyuna giris animasyonu konusunda king krush'i tek gecerim.. lethal yaratirkenki gelisinin verdigi hazzi anlayamazsiniz :P.. keske viable olsa da oynasam.. anca webspinnerdan falan cikarsa iste.. http://img01.deviantart.net/ca69/i/2015/044/c/e/deathwing_vs_annoy_o_tron_by_kimoss-d8htigl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Spyro said: CW baya azaldi evet ama meta cok guzel oldu ya.. son adventure oncesi ranked playde karsima secret pala, cw, combo druid ve az biraz da locktan baska bi sey gelmiyordu.. su an her class farkli buildlerle gelebiliyor.. cok mutluyum.. bir tek kanser agro shamanlar fazla gibi biraz.. onlarin buildi de riskli ama hep bir sey top deckliyor karsima gelenler.. cok uyuz oluyorum :P.. yok yine aggro yükselişte son 5 gündür falan. yine normalden fazla secret paladin, aggro shaman, tempo/aggro mage ve zoo geliyor. perşembeden beri hastaydım evden çıkmadım bugüne kadar. hep bu deckler geliyor. bunların üstüne renolock, freeze mage, face hunter ve midrange hunter geliyor birazcık. ama üstte yazdıklarımın sayısı çok daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Druid aggrolar da iyice coştu, 1 mana'ya 1-1 treantları dikiyolar, turn 3 - turn 4 gibi veriyolar savage roar'u. bide kimi ballılara innervate akıyo... #justrngthings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 En iyi giriş etc ya gerisi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Aceace said: Samana laf yapan adam hunter oynuyor... bana mi diyorsun :) walla oyuna basladigim donemler haricinde hic face hunter oynamadim.. sebebi de becerememem.. genel olarak agro oynayamiyorum pek.. oynadigim classlar hep control.. spectate mi ettin anlamadim ama tek bir hunter deckim var.. o da midrange zaten.. gordugun odur :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 king krush'ı anlattın ya, onun için dedi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 king krush'li guzel deck bulsam sabah aksam oynarim, yalan yok :P soyle gahzrilla'li krush'li deckler hep deneniyor ama basarili olmuyor hunter control.. ilerde bir gun olur insallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Oyundaki en fazla denial hunterdayken nasil control yapilamiyor aklim almiyor Draw falan da var ama demek ki olay hero powerda bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ya controle benzer bir kaç tane deck var işte savanna lı doomlu felanda olmuyo pek yani control metasını armor pompalayan warrior surekli kart ceken warlock durmadan taunt basan druid heal basan priest olusturuyo sorun orda biraz sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 hunterın controlü amatör eğlendirir, board wipe yok ne controlü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 BonePART said: ya controle benzer bir kaç tane deck var işte savanna lı doomlu felanda olmuyo pek yani o dedigin savannah'li doom'lu deck midrange iste.. fena calismiyor aslinda.. hatta bu ayin basindaki dengesiz metanin ilaciydi.. sezon basinda onunla 5'e ciktim sayilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bi ara warrior denen illet yüzünden oyunu bırakacaktım nerdeyse, şimdi warrior gelsin karşıma diye dua eder oldum. zibil gibi warlock var ortalıkta. vur vur ölmüyor namussuzlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 get in here! gittikten sonra warriorun tadı kaçtı bas bas paraları warriora decki var sırf aslında kötü ya magicte 5 renkten 3 er 4 er deck cıkardı burda her renkte 1 max 2 deck cıkıyor aktif oynanan bazı classlar hic oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Shamansiz daha iyiydi oyun. Ne kadar sevimsiz bir deck cikmis ortaya huntard tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 agrro shaman en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Ben hep tokatlanıyorum el atın hele :/ Gerçi deck meck hak getire allaha emanet oynuyorum da var mı tavsiye fakirlere yönelik deck? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Shaman'ın 3 manalık taunt frostwolfları çok fena. Önlem alamazsan alıp götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Certhas said: Shaman'ın 3 manalık taunt frostwolfları çok fena. Önlem alamazsan alıp götürüyor. klasik kart değil mi yaw onlar hatta basic card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 classic-rare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Adam alıyor totem golemi arkasına, önüne frostwolf sonra veriyor şimşeği aggro deck ile girince büyük ihtimal gg oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 shaman yeni kanser diye boşa demiyoruz asdffas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ama doomhammer'a ooze yada harrison jones atması pek eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar