hollwanderrr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 bu oyun çok p2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 onu bunu bilmem ama en düşük ranked macına bile adam 3-4 legandry çıkartıyor, herkes mi tamamlamış napmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 en düşük rankte legendary'e ihtiyaç duymuyor olmanız lazım kazanmak için genelde. isterse 30 legendary koysun adam yani farketmiyor oyun anlayışı olmadıktan sonra. pattiz oluyolar genelde çok rahat rahat punishleniyolar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 dusuk rankte oyun kaybetsen nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 ben tembellik ve fallout yuzunden kasamadim bu ay, bari 100 dust gitmesin diye ust uste 5 oyun kazanarak 15 oldum bir saat icinde :P hani ranki skill ve koleksiyon ile direk bagdastirmayin, bazen useniyor millet kasmiyor, otomatik herkes her sezon 1 olmaya calismiyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 http://s9.postimg.org/bjpby2ajj/SADASD.jpg Bu durumda kazanınca ne oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 tekrar 25'ten başlıyosun rakiplerin 2 kart çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 lan allahtan başka bir şey isteseymişim keşke shadowbomber geldi asd k1nJo said: güzel bi epic gelse bari bu sefer ya. edit: güzel dediğim dis'lemelik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bana da aynısı geldi, izi 400 dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ben de acımadan kırdım da üzerinde bi değişiklik yapılırsa çok pis ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 golden alex lel :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yeni yeni oynamaya başladım da Rank 18 bitirmişim sezonu bir halt vermedi. Bi paket verir diyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 ödüller şöyle http://hearthstone.gamepedia.com/Ranked#Rewards_2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 hediye kartlar collection'a gelmedi. nice bug oyunu kapatıp açınca düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 para vermeden oynayanlar için bir server açsınlar ya. bu internetten deck seçip parayla çatır çatır kuran bebelerden gına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Tymex said: http://s9.postimg.org/bjpby2ajj/SADASD.jpg Bu durumda kazanınca ne oluyor :) meşhur oluyorsun, yanılmıyorsam 3 kez ilk 100'e girince otomatik direk dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanıyorsun. mr.yagut cok iyi oyuncu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Grego said: para vermeden oynayanlar için bir server açsınlar ya. bu internetten deck seçip parayla çatır çatır kuran bebelerden gına. Var sizin serveriniz rank 25-22 arasi takilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 allahtan bazı şeyleri parayla alamıyorsun. 22-25 e kurban ol sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 lig sisteminin gelmesi lazım bence. ligler yine kendi içinde ranklara bölünür. mesela bir sezonda legende ulaşanlar bir üst lige yükselir. rank 20 üstüde bir alt lige düşer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Masticore said: Tymex said: http://s9.postimg.org/bjpby2ajj/SADASD.jpg Bu durumda kazanınca ne oluyor :) meşhur oluyorsun, yanılmıyorsam 3 kez ilk 100'e girince otomatik direk dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanıyorsun. mr.yagut cok iyi oyuncu bu arada. Alamancı olan çocuk muydu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Valla arap gibi konuşuyor ama almanya'da yaşıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 mryagut alamacı evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Grego said: para vermeden oynayanlar için bir server açsınlar ya. bu internetten deck seçip parayla çatır çatır kuran bebelerden gına. canıms ya :D legend olduğumda 20 lira harcamıştım ben sadece mesela. o 20 lira olmasa da olurdum. he ama işsiz gibi oynamıştım uzun süre, para vermiş kadar kartım vardı. kısacası ya vakit olarak ya para olarak yatırım yapmazsan kartın olmaz basit. kart oyunu da paralıdır her zaman esasında. o yüzden ağlamak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 para muhabbeti baya aptalca, para vermeden de bütün kartları alabiliyorsunuz zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar