Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en düşük rankte legendary'e ihtiyaç duymuyor olmanız lazım kazanmak için genelde. isterse 30 legendary koysun adam yani farketmiyor oyun anlayışı olmadıktan sonra. pattiz oluyolar genelde çok rahat rahat punishleniyolar falan
Mesaj tarihi:
ben tembellik ve fallout yuzunden kasamadim bu ay, bari 100 dust gitmesin diye ust uste 5 oyun kazanarak 15 oldum bir saat icinde :P hani ranki skill ve koleksiyon ile direk bagdastirmayin, bazen useniyor millet kasmiyor, otomatik herkes her sezon 1 olmaya calismiyor yani
Mesaj tarihi:
Tymex said:

http://s9.postimg.org/bjpby2ajj/SADASD.jpg

Bu durumda kazanınca ne oluyor :)

meşhur oluyorsun, yanılmıyorsam 3 kez ilk 100'e girince otomatik direk dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanıyorsun.

mr.yagut cok iyi oyuncu bu arada.
Mesaj tarihi:
Grego said:

para vermeden oynayanlar için bir server açsınlar ya. bu internetten deck seçip parayla çatır çatır kuran bebelerden gına.

Var sizin serveriniz rank 25-22 arasi takilin
Mesaj tarihi:
lig sisteminin gelmesi lazım bence. ligler yine kendi içinde ranklara bölünür. mesela bir sezonda legende ulaşanlar bir üst lige yükselir. rank 20 üstüde bir alt lige düşer..
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Tymex said:

http://s9.postimg.org/bjpby2ajj/SADASD.jpg

Bu durumda kazanınca ne oluyor :)

meşhur oluyorsun, yanılmıyorsam 3 kez ilk 100'e girince otomatik direk dünya şampiyonasına katılma hakkı kazanıyorsun.

mr.yagut cok iyi oyuncu bu arada.

Alamancı olan çocuk muydu bu?
Mesaj tarihi:
Grego said:

para vermeden oynayanlar için bir server açsınlar ya. bu internetten deck seçip parayla çatır çatır kuran bebelerden gına.

canıms ya :D legend olduğumda 20 lira harcamıştım ben sadece mesela. o 20 lira olmasa da olurdum.
he ama işsiz gibi oynamıştım uzun süre, para vermiş kadar kartım vardı.

kısacası ya vakit olarak ya para olarak yatırım yapmazsan kartın olmaz basit. kart oyunu da paralıdır her zaman esasında. o yüzden ağlamak yersiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...