akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 el arabası buldum malları yukleyip hızlı hızlı kosturuyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Benim o bea kaybetme : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Aha mount çaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bir silahlar bir zırhlar buldum inanılmaz adamların kalesi sanki gelicekten geliyor fakat malları calmaya calıstıgımda vicdanın el vermiyor dedi anlıyamadım . en cok da mitril cift el kılıc vardı cok yuksek vurus gucu ile eldivenleri gorucektiniz hele . üzerim caldıklarım la dolu 48 saat gecmesini bekliyorum kırmızılık gitsin diye çok güzel kuytu bir yere saklandım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 kordinat verin geliyim yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 felaket köy baya bir yıkılmış 2 binam tamaıyla gitmiş . birisi ici full dolu depom. Bu gecenin kaybı baya cook . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 firewood'u nasıl temin ediyoruz? ağaçalardan düşeni mi craft etmemiz lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ağaçlardan çıkan logları tokatlayınca firewood elde ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Nerdesiniz arkadaşlar? Kordinatlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Dün akşam millete ev şehre duvar yapacağımız malzemeyi arkadaşlar çalmasaydı daha ilerlerdik ama yurdum insanı işte yapacak birşey yok. Guild kotası doldu, yeni adam alamıyoruz, herkes bir çözüm ararsa sevinirim olmadı pati II kuracaz. sarmaşık firewood coal copper toplayın akşam hanımdan kaçıp gelebilirsem yeni evlerin etrafınıda duvarlarız. yıkılan binalar için üzülmeye gerek yok moblardan düsen coin ile tamir edebiliyorsunuz, bir zahmet fazla coin i olan arkadaslar duvarlara da el atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 güild işini devlere yazalım kapasiteyi artırsınlar. dün başvuru yaptık umarım almışsınızdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ben yeni başladım valla sizin oralarda güvende olsam bile yeter. Bu arada inek öldürdüm , meat var , ekmek var ama adam yiyemiyor , napmam lazım bunları yemek için? Her tuşu denedim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 alttaki bara koy sonra seç, mouse sağ tuş basılı tutaraktan ekranda çıkan simgesine doğru kaydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Duvarların bi kısmı gitmiş şimdi onları tamir ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mighty_THoR said: Dün akşam millete ev şehre duvar yapacağımız malzemeyi arkadaşlar çalmasaydı daha ilerlerdik ama yurdum insanı işte yapacak birşey yok. Guild kotası doldu, yeni adam alamıyoruz, herkes bir çözüm ararsa sevinirim olmadı pati II kuracaz. sarmaşık firewood coal copper toplayın akşam hanımdan kaçıp gelebilirsem yeni evlerin etrafınıda duvarlarız. yıkılan binalar için üzülmeye gerek yok moblardan düsen coin ile tamir edebiliyorsunuz, bir zahmet fazla coin i olan arkadaslar duvarlara da el atsın. Şu kısım o kadar gıcık edici ki! Köşeye tarla gibi bir şey kurdum şehrin içinde linen için hammadde yetiştiricem, milletin aç gibi toplaması yüzünden seedlerim de bitti patladım resmen. bizim olduğumuz harita da o bitkiden hiç bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Lutfen çıkarken ve girerken kapıları kapatalım . unutmayalımki gece ziyaretciler geliyor kapılar kapalı olmalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Arkadaşlar neredesiniz bir kordinat veren olursa sanırım geldim veya yaklaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bombilo said: ahah gecenın videosu, 10vs1'de adam kesemeyişimizin resmidir :D ahahah simdi gördüm ne güldüm dün gece ya. Biz onu alırdık aslında ama komple pk olurduk... abi allah rızası icin acık bırakıp gidin account u pk'lıgınız gecsin (online zaman ile siliniyor sanirsam) sonra böyle baka kalıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bombilo said: ahah gecenın videosu, 10vs1'de adam kesemeyişimizin resmidir :D videoyu youtube da açın. hızı 2x yapın. diğer sekmede de şunu açarak izleyin. https://www.youtube.com/watch?v=MK6TXMsvgQg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Cok korkuyorum su an oyuna girmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bathory senin ev yıkılmıştı en son ^.^ sprint nasil atiliyor gecen gün 1 tane attım ama nasıl attım çözemedim. Wikipedia'sı yok mu bu oyunun ya. Kanser ola ola öğreniyoruz herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 W double tap yapıyorsun su taşıyın yanınızda her zaman, stam dolduruyor direkt video izlerken gözlerim kanadı. yemek, su kullanan 1 kişi olsa adamı 15 sn de kesecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Sakın ben de basladım deme bingildak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yok abi pvp merak ettiğim için twitch'te eleman izledim yarım saat. yan yana 5 kişi falan kesiyor. oyunda itemlarda cd yok, gainler instant. atıyorum su içiyorsun bir anda 50 stam doluyor, spamlıyorsun stam 0%'dan 100%'e çıkıyor 3 sn'de. aynısı bandaj için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Masticore said: bathory senin ev yıkılmıştı en son ^.^ sprint nasil atiliyor gecen gün 1 tane attım ama nasıl attım çözemedim. Wikipedia'sı yok mu bu oyunun ya. Kanser ola ola öğreniyoruz herşeyi. http://treeoflifewiki.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar