yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 %90 Durden tadı alıcaz sonunda, kocaaaa 2 3 sezon hayalini yaşıcaz herifin ama güzeldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 hype var dediler geldim. başlıyorum diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 34 yaşında herife ergen demişler ya ahahah paticik haterı bir başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bright said: Chief Technical Officer adam Security Chief değil, bürokrasiyle gelmiş oraya teknik bilgiyle değil işte. herif technical officer değil zaten? CTO değil mi? CTO = Chief Technology Officer. Şirketin CEO ve CFO ile birlikte en başşaklı 3 kişisinden biri işte board dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Silphatos said: böyle devam etsin true detective olur denmiş yukarda, yok artık asd true detective olur değil true detective gibi kaliteli bir dizi olur yazıyor orda. daha ilk bölümden itibaren true detective bağırıyordu kalite diye.hikaye karakterlerin psikolojisinden daha arka planda ilerliyordu.yinede asıl hikayeden daha büyük merak uyandırıyordu karakterlerin tepkileri,psikolojileri vs. bunun ilk bölümünde de aynı kaliteyi hissettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 true detective'in executive producer'ı (steve golin) yapıyor zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 memurluk executive producer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 td kadar kaliteli olura guldum ben zaten, imkani yok plot seviyesinde devam ederse. Ama ortalama ustu dizi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Çok iyi bir başlangıçtı, umarım güzel bir dizi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 devamı ne zaman geliyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mel gibson'ini harcamislar ahahaaha http://imgur.com/kiV7ZdQ.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Herif çok antipatik, tutmaz dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Doğru xeşke Kenan İmirzalıoğlu oynasaymış hekırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 fena dil ya güzel başladı , üç beş fight clubish şeyler var daha ilk bölümden. bana farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 dizinin başında renk verdi daha işte başlıyorum kendi kendime konuşmaya aman tanrım oluyor bu vs diye mr robot:tyler durden:bradpitt:eliot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 o ole deil la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 2. bölüm ne zaman la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Bir ay kadar sonra olmasi lazim. Artik iddialiyiz dedikleridizilerin ilk bolumunu Hulu'da ve iTunes'de yayinliyorlar genelde, ondan erken izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 "dexter ın bilgisayarlısı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 çok sarmadı ilk bölümde bakalım. fazla iyi karakterleri sevemiyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 GERGE said: Bir ay kadar sonra olmasi lazim. Artik iddialiyiz dedikleridizilerin ilk bolumunu Hulu'da ve iTunes'de yayinliyorlar genelde, ondan erken izliyoruz. IMDB'de 2. bolum icin 1 Haziran, 3. bolum icin de 8 Haziran yaziyo da ertelediler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ikinci sezon icin yenilenmis. Hype olsun diye yapmadiklari kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Halbuki hiçbir şey yapmalarına gerek yok, ilk bölümü izlemen yetiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar