Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mr. Robot (2015) - USA Network

akirafes

Öne çıkan mesajlar

Hızlı bir maratonla 4 günde bitirdim şimdiye kadar çıkan bölümleri.

Genel itibariyle güzel, ama ilk bölümde vaad ettiğinin çok altında kalıyor dizi.

Daha 3. bölümden bir Fight Club muhabbeti döndüğü net bir şekilde ortadaydı. Sürpriz yapmaya çalışmışlar ama olmamış.

Burada da çeşitli tahminler gelmiş, benim anladığım şu: Adamın babası hakikaten ölüyor, buradaki Mr. Robot ise adamın hayalinde yarattığı ve babasının görüntüsünü verdiği bir karakter. Sürpriz kısmı baba tipinde yaratmış olması ve Darlene'in kardeşi çıkmış olmasıydı.

3. bölümden itibaren Mr. Robot'u da aslında Elliot gibi düşününce yaptığı hareketler (Tyrell'le araba konuşması, diğer karakterlerle etkileşimi, ilk bölümlerde bizim elemanın olaydan sözde haberi yokken kızın gelip gelip bu nolacak şunu yaptın mı diye sorması falan) net şekilde anlam kazanıyordu zaten.

8. bölüm son sahnede de işte adamın kişilik bölünmesinden oluşan karakterleri bir araya geliyor. Kısaca sadece depresyon ve antisosyallik değil şizofreni de var adamda.

Dizi vasat üstü gidiyor, izletiyor ama o ilk göz kırptığı ortamdan uzak. Çekimler kaliteli, psikoloji sahneleriyle de dramaya ağırlık vereyim derken temponun içine etmiş biraz, ama bu şekilde kabul edeceğiz artık.

Öte yandan dizinin başından beri neredeyse tüm amaçlarına ulaşırlarken hiçbir olayları olmayan yan karakter hackerlar çok göze çarpıyor. Resmen karakterleri dağıttıktan sonra diversity akıllarına gelmiş, lan böyle komple WASP olmaz dizi demişler, hiçbir olayı olmayan bi türbanlı, bi zenci bi de şişko koymuşlar eşitlik ayağına.

Sosyal ağlarda paylaş

sondaki şarkı çok başarılıydı harbiden.

Rami Malek'e de Emmy'i versinler artık.

ep 9

Elliot'un başından beri biliyordun illa bana söyletcen mi demesi ve olayı anlayınca topallamaya başlaması iyiydi.

Manyak 3 ayda iki kere kendini bi yerden attı sdf

Tyrell/Elliot vs Angela olucak heralde bir daha ki sezon. Ya da Elliot popcorn makinesindeki silahla Tyrell'i de vurabilir tabii sezon finalinde.

Gideon'a da yazık ya sdf

Sosyal ağlarda paylaş

"Zaten biliyordun di mi?" demesi hakikaten güzel detay. Adamın olayı anladıktan sonra topallamaya başlaması detayını kaçırmışım ben.

Bu arada muhtemelen adamın etrafta gördüğü "siyahlı adamlar" da kendi hayalgücünün ürünü. Adam komple psikolojik bozukluk paketi. Şizofreni, depresyon, paranoya, obsesiflik, bipolar bozukluk ne ararsan var.

Sosyal ağlarda paylaş

E zaten normal.

Darlene adamın kız kardeşi, sarı da adamın kankası belki de crush'ı falan. Haliyle Darlene'le sarı da çocukluktan beri arkadaşlar, tanışıyorlar.

Ayrıca bizim elemanın da çocukluktan beri gelen psikolojik sorunları olduğunu biliyoruz, tahminen bizimkinin kıçını toplaya toplaya yakınlaştılar arada.

Sosyal ağlarda paylaş

Bana şu anda asıl ilginç gelen Tyler Wellick ile Elliot'ın birlikte çalışması. Wellick'in muhtemelen Evil Corp'dan intikam almak istemesi nedeniyle bir ortak amaçları var, ama Elliot Wellick gibi bir manyakla ortak olmak isteyecek yapıda biri değil. Tabii bir de geçen bölümde Wellick Mr Robot'a -ki onun da aslında Elliot olması lazım- bir sırrını bildiğini söylemişti. Elliot'ın nasıl bir sırrını biliyor olabilir? Colby'i suçlayan kanıtları yerleştirmesinden bahsediyor olabilir mi?

Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Bana şu anda asıl ilginç gelen Tyler Wellick ile Elliot'ın birlikte çalışması. Wellick'in muhtemelen Evil Corp'dan intikam almak istemesi nedeniyle bir ortak amaçları var, ama Elliot Wellick gibi bir manyakla ortak olmak isteyecek yapıda biri değil. Tabii bir de geçen bölümde Wellick Mr Robot'a -ki onun da aslında Elliot olması lazım- bir sırrını bildiğini söylemişti. Elliot'ın nasıl bir sırrını biliyor olabilir? Colby'i suçlayan kanıtları yerleştirmesinden bahsediyor olabilir mi?

Elliot ile Steelmountainda karşılaştığında söylediydi işte. Baban Evil Corpa çalışıyordu. Colby'yi sen yaptın diye. Zaten daha önceki bölümde böyle dosyaları değiştirdiğini görmüştü filan. Sırrını biliyorum dediği o.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Komutan said:

Elliot ile Steelmountainda karşılaştığında söylediydi işte. Baban Evil Corpa çalışıyordu. Colby'yi sen yaptın diye. Zaten daha önceki bölümde böyle dosyaları değiştirdiğini görmüştü filan. Sırrını biliyorum dediği o.

Aynen bu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...