Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 sanssizsansli said: _Rave said: spo benim anladığım fight clubın tersine busefer ana karakter yan karakterin hayal ürünü?hatta baba değil oğlu ölüyor olabilir.yinede farklı birşey çıkabilir tam anlamadım. şu diziyi nasıl beğenmeyebiliyor insanlar anlamış değilim. oğlu ölse kız nasıl sen benim kardeşimsin elliot desin. kimse kimsenin hayal ürünü değil ya, sadece elliot'ın kafa gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 abi işte ben artık öyle net yorum yapamıyorum. zamana bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 sanırım ole babasıda unutmasından yararlanıp biraz kullandı cocuğu, ama elliot'ın cocukluk arkadası bilimiyomu babasının ölmediğini ayrıca şimdiye kadar abisinin yanında shit fuck falanmı diyomus nıt nıt nıt hiç edep adap kalmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 _Rave said: spo benim anladığım fight clubın tersine busefer ana karakter yan karakterin hayal ürünü?hatta baba değil oğlu ölüyor olabilir.yinede farklı birşey çıkabilir tam anlamadım. bence de direk bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 sanssizsansli said: _Rave said: spo benim anladığım fight clubın tersine busefer ana karakter yan karakterin hayal ürünü?hatta baba değil oğlu ölüyor olabilir.yinede farklı birşey çıkabilir tam anlamadım. şu diziyi nasıl beğenmeyebiliyor insanlar anlamış değilim. oğlu ölse kız nasıl sen benim kardeşimsin elliot desin. kız demedi yalnız onu.elliot ne diyeceğini biliyorum,sen benim kız kardeşimsin dedi.ama acabamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Yanlış sonuçlara varmışsınız. İki ihtimal var: 1- Mr Robot Elliot'ın hayal ürünü ve babası gibi görünüyor. 2- Mr Robot Elliot'ın babası ve gerçek. Ben birinci ihtimali daha akla yakın buluyorum. Her şey bir yana, adam Elliot'ın çocukluğundan beri hiç yaşlanmamış gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Yani bana olasılıklardan ziyade bilinçli olarak çok fazla varyasyon yaratıp bunun vasıtası ile izleyicinin tepkisini takip edip ona göre senaryo'da kırılma yaratabilirler izlenimi oluşuyor. Elbette dizide Fight Club,Matrix,Leon ve American Psycho esintileri var,izlediğim kadarı ile bunlardan kotarılmış sahnelerde var. Senaristlerin bu filmlerin senaryolarından etkilenmeleri son derece doğal geliyor. Şimdilik keyif veren bir dizi beni gerisi ilgilendirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 mr robotu brad pitte oynatsalar sürpriz olsa kıyamet kopar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Family society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Komutan said: Yanlış sonuçlara varmışsınız. İki ihtimal var: 1- Mr Robot Elliot'ın hayal ürünü ve babası gibi görünüyor. 2- Mr Robot Elliot'ın babası ve gerçek. Ben birinci ihtimali daha akla yakın buluyorum. Her şey bir yana, adam Elliot'ın çocukluğundan beri hiç yaşlanmamış gözüküyor. Bence de hayal ürünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Komutan said: Yanlış sonuçlara varmışsınız. İki ihtimal var: 1- Mr Robot Elliot'ın hayal ürünü ve babası gibi görünüyor. 2- Mr Robot Elliot'ın babası ve gerçek. Ben birinci ihtimali daha akla yakın buluyorum. Her şey bir yana, adam Elliot'ın çocukluğundan beri hiç yaşlanmamış gözüküyor. hayal ürünüyse evil corpun adamıyla nasıl konuşuyor ortada elliot yokken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 huun Tyler Durden muhabbetine bağlarlar işte öyle bir durum varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Kusura bakmayın küçük bir hata oldu :). Bence Mr. Robot gerçek Eliot sahte. Eliotun yaptığı herşeyi aslında Mr Robot (babası) yapıyor. Kız kardeşinin inatla ben kimin sorusuna Kız kardeşimsin dedikten sonra bile sakinleşmemesi bence buna en büyük kanıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Yaa sırf bu muhabbeti yapıyor olmamız bile dizinin SAĞLAM olduğunu ispatlıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Dizi sağlam ya itirazı olan mı var :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 4 bölümde dizi igrenc hic izelenmez dendi. yine hype var burda sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 kim dedi? ben dem3dım sen benı dınle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Tyrell ve karisinin konustugu dil ne guzel yahu. Swedish sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 huun said: hayal ürünüyse evil corpun adamıyla nasıl konuşuyor ortada elliot yokken? Oradaki aslında Elliotdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Nekro said: Tyrell ve karisinin konustugu dil ne guzel yahu. Swedish sanırım. Tyrell Swedish karısı Danish konuşuyormuş. Güzel gelmesi de tonlamadan olabilir, yoksa güzel değildir o diller. Şöyleki. Güzel ALMANCA dili: http://www.youtube.com/watch?v=zLvL7a8Y0pI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Dizinin görüntü yönetmenine bok atılmış lan kadrajlar efsane. Bıkmadınız türk dizileri gibi b*ktan shot'ları görmekten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 çok hızlı konuşuyolar dili bi de. ondan acayip geliyor ama danish olduğu bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 herkes bayılmak zorunda mı ekranın 10da 1inde duran karakterlere ne cinssin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 doğru köylüler anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 çekimler çok iyi bence, 2. bölüm özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar