akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 (düzenlendi) gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerinden biri çalıştığı şirketteki konumudur. https://www.youtube.com/watch?v=Ug4fRXGyIak I deleted him X( Aralık 16, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Pilot bölümü izledim ve Ben çok beğendim. Çizgiyi bozmazlarsa Efsane diziler arasına girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 deli bişeye benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Girl with the Dragon Tattoo yazınca uuu David Fincher diye heveslenmiştim, isveç versiyonunun yönetmenindenmiş, bi hayal kırıklığı oldu sdf. bide vigilante hacker http://static.comicvine.com/uploads/original/11113/111130746/3862897-ews+ab.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 cok begendim ilk bolumu. sadece angelanin toplantida kucuk dusmesi sonrasi fikir degistirmesini gereksiz buldum. yapmayin sunlari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Magical hacker yapmislarsa izlemem. Oyle mi? Tamamen gercekle ilgisi olmayan, iki klavye saldirisiyla NSA'in tum verilerine ulasan bilgisiyarci cocuk var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Yok abi ddos,rootkit falan nedir neden yollanır ,yeterli seviyede açıklıyor. İzlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 micheal scofieldin genç versiyonunu başrol yapmışlar :p o değil de dizinin tek kötü kısmı ismi sanırım http://www.ramimalekonline.com/uploads/1/1/4/7/11479211/1777696_orig.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 izledim ve bayıldım resmen. umarım bozmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Ana herif hariç, özellikle kanka karının ve bir nebze diğer karakterlerin oyunculuklar çok yeto ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Dizi gercekten epey iyi basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Fazla iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 İçinde herşeyden biraz var. Çok da güzel karışmış birbirine ama amatör eğlendirir anca. İşi bilmeyen insanlar için çok ilgi çekici bir konu tüm borç hesaplarının silinmesi ama fiziksel tape backup sistemleri var. Kaset başına 6terabyte'a kadar yedekleme alabilen... İki kaset üzerine en büyük bankanın müşteri veritabanını sığdırırsın. Tam socially awkward penguin'in vücut bulmuş hali adam... :D sdfsdf Ama bu beni izlemekten alıkoyacak mı? Hayıt tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 çok çok iyiydi ilk bölüm. true detective kalitesinde bi dizi olur başladığı gibi devam ederse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 çok iyiydi cidden. ikinci bölümü bekliyorum sabırsızlıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 başrolde Yağmur rüzgarmış la eheh sorry :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 baya guzeldi ilk bölüm. keske terimleri biraz daha bilsek arada durdurup googleladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Guzelmis, simdi bir ay bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Mr. Robot: finally, a hacking show that won't make you facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 iyi başladı. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bence Hype'ı hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Cocuk ikina ikina konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 neresi iyi lan hacker çocuk işte. klişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar