Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Arkadaş İstanbul Medeniyet'te bi sosyal bilimler yüksek lisansı kazandı. Kayıtta askerlik durum belgesi istemiyorlar. Biraz garip geldi. Normalde her okul ister diye düşündüm. kayıt yaptırmaya gidince "yaa biz onu yazmayı unutmuşuz :( bi koşu al getir" derler mi? adam işten izin alıp gidecek. http://sosyalbilimlerenstitusu.medeniyet.edu.tr/tr/ogrenci/kayit Sitede şöyle bir şey yazıyor, onu da anlamadık: said: Askerlik durumu ve adli sicil kaydına ilişkin olarak ise, adayın beyanına dayanılarak işlem yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 alip gotururlerse arkandan su dokeriz demek o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2017 Edevletten çıkartıversin. Zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 kankiler, bana şubat döneminde kayıt yapabileceğim en ucuz yüksek lisans lazım. en az 1.5 yıl da ertelesin. nasıl yaparız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 ahmet yesevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 uzaktan öğretim işletmelere bak, tezsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Sadece konuya bakarak yazıyorum: Eğer gerçekten kendi isteğinizle başlamıyorsanız yüksek lisansa başlamayın. Ben 2 sene + 1 dönem uzatma sonunda bıraktım. Benim gibi zor yoldan öğrenmenize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bunların derdi askerlik yüksek lisans değil azizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 seytan diyor git uhuden bir ulkeye sirket kur..belli bir ucret karsiliginda bunlari calisiyor goster..iyi para kirarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 dana22 said: seytan diyor git uhuden bir ulkeye sirket kur..belli bir ucret karsiliginda bunlari calisiyor goster..iyi para kirarsin.. sunu kosova'da yapmak cok kolay mesela, gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 dana22 said: seytan diyor git uhuden bir ulkeye sirket kur..belli bir ucret karsiliginda bunlari calisiyor goster..iyi para kirarsin.. O ülkede çalışıyor görünmek yetseydi ülkede askerlik yapan kalmazdı. Aynı zamanda orada bulunman da gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2017 logtrig said: ahmet yesevi 3000 lira diyor dönemlik, aşırı çok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 önümüzdeki ders yılında yüksek lisans alanımı değiştireceğim.muhtelen haziran'da dersleri veremeyeceğim için atılacağım şu an kayıtlı olduğumdan.eylüle kadar askerlik başıma bela olmasın diye, bu dönem için tezsiz yüksek lisans arıyorum.isg hedefim vardı ama özellerde kredi başı 500-650tl ya da dönemlik 3000 diyor, çok fazla geldi. bildiğiniz bir devlet üniversitesi var mı, tezsiz herhangi bir programa kayıt yaptırabileceğim.ales ve dil puanlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Toplanın yamacıma: Yeni Yüzyıl Üniversitesi İSG Tezsiz 1.5 yıl tecil hakkı + diploma + İSG B sınıfı sınavına giriş hakkı: toplam 6000 TL. Nefes almanız ve paranız olması dışında hiç bir şartı yok. Kayıtlar sanırım 2'sine kadar devam ediyor. Daha ucuzunu bulamadım kaydı yaptırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 eskiden tezsizler 3 yıldı :) üstüne dönem dondurdun ettin derken 5 yıla uzuyordu daha da önce tezsiz üstüne doktora yapabiliyordun son 5 yılda mahvettiler YL yönetmeliğini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 "roket adam" said: Toplanın yamacıma: Yeni Yüzyıl Üniversitesi İSG Tezsiz 1.5 yıl tecil hakkı + diploma + İSG B sınıfı sınavına giriş hakkı: toplam 6000 TL. Nefes almanız ve paranız olması dışında hiç bir şartı yok. Kayıtlar sanırım 2'sine kadar devam ediyor. Daha ucuzunu bulamadım kaydı yaptırdım. devam zorunluluğu var mı, b sınıfı belge işime yarar bitirirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 yok bitek sınavlara gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2018 aga parayı ver diplomayı al üniversitesi, nefes alman ve 6 bin liran olması dışında hiç bi şartları yok. zaten program 6 aylık, 2 dönem gitmezsin 3. dönem gider bitirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Dersleri veremediğim için okul haziran’da ilişiğimi kesse, 1-2 ay içinde yeniden kayıt olabilir miyim bir yere?yoksa askerlik işlemleri başlar mı hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 hemen başlamaz, celp dönemini beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 benjani said: Dersleri veremediğim için okul haziran’da ilişiğimi kesse, 1-2 ay içinde yeniden kayıt olabilir miyim bir yere?yoksa askerlik işlemleri başlar mı hemen?kayıtlar eylülde diil mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2018 çoğu üniversitede eylülde.2020'ye kadar tecilliyim ama haziranda okuldan atıldığımı bildirseler, eylülde tekrar kayıt olabilir miyim acaba?yoksa tecil bozulur mu atılır atılmaz? garanti olsun diye yesevi üni ye kaydolayım diyorum ama o da 2400 tl, gidecek paraya acıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 israrla hala -subat 15 itibariyle- yuksek lisansa kabul eden ticarethane var mi ? tsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 İnsan isimli üniversitelere bak: okan, yaşar, aydın, berkecan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2018 Lancelion said: israrla hala -subat 15 itibariyle- yuksek lisansa kabul eden ticarethane var mi ? tsk altınbaş üniversitesine bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar