Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 inter melo için nagamato yu önermiş hamza medel i istemiş.açlık yapıp ikisini de isteseymiş :D hatta üstüne para verip ikisini de alabiliriz sanki.yıllık ücretleri ne bilmiyorum ama melo zaten 3.1m alıyor medel e 3m nagamato ya 2m versek tav olurlar bence. hatta ve hatta telles i konuşulan paraya satarsak birde sağ bek ve defans alırsak şukela olur ama hayaller hayaller :(
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Seneye bedavaya gidecek adam için kaliteli bir bek oyuncusu gayet ideal bir teklif işte ama taraftar tepkisinden korkuyor olsalar...
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 İnter 2 yıl teklif edecekmiş. İnter'in 2 yıl teklif edeceği adama 3 yıl teklif edemedik. Sıradan yarım akıllılara yaptık ama Melo'ya yapamadık. Rakipler gücüne güç katarken biz elimizdekileri kaybediyoruz. Bana katılmayanlar olacaktır ama Melo yu çok arayacağız. Bu ayarda adamı almaya gücümüzün olmadığıda belli. Seneye şl gelirleri olmazsa çuvalladığımızın garantisi. Melo nun gidişiyle kombine,bilet satışları vs vs gelirlerdeki düşüşleri yazan olursa sevinirim. Bu düşüşlerin sene ortasına doğru artacağını öngörüyorum
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 melo istenmiyor abi takımda. tamamen o nedenle gidiyor. aydın yılmaz ile hala sözleşme yapma peşinde olan klup 4 senedir takıma en çok katkı yapan adamı tutmak istemiyor. inamoto yerine nagamoto işte sdkjfhdkjs selcuk-hamit-bilal ile bekle bizi real madrid bayern
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Melo nun psikolojik üstünlükte çok payı vardı ve hiç bir yapmasa taraftarı gazlaması yeterdi en basitinden. Şöyle adamın nazını çekemediler ya. Çete istemiyor diye şu meşhur seneye döneceğiz yakında. Gerçi umrunda olmaz zaten çetenin 2-3 seneye emeklilik hayalleri başlar onlarında ki gs dibe sürükledikleri ile kalacaklar.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Sinirimden sövmeden yapamayacağım. Bjk kovduğu adamı alır, Fb çeteyi tasviye eder biz ise elimizdeki 35 milyon Euro ya transfer olmuş adamı tutamayız. Herkese gelince uzun sözleşme+para var ama Melo ya gelince yok. Hay sizin futbol öngörünüze tüküreyim. Hay sizin denge anlayışınıza tüküreyim. Şu salakça sezondan sonra futbola ısındıran en önemli adamlardan biridir Melo, Sneijder, Muslera vs vs Seneye Melo yok, Pas atılmadığı için paslanmaya yüz tutmuş Sneijder ve kötü takımdan dolayı 10 gol yenecekken bu sayıyı 4 e düşüren Muslera. İç karartıcı. Bu yazdıklarımı ekim-kasım gibi kopyalamam umarım
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 http://webtv.hurriyet.com.tr/spor/futbol/muslera-dan-arkadasina-kebapci-kazigi_116747?hid=29634958 ahaha bu çok komik ya bende yabancılara ayran içirtmeye uğraşmıştım :D
Red Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 kurtardı kendini. baktı 2 ay sonra taraftar yuhlarıyla istifa edecek. şimdiden kaçmıştır. ki yani sosyal medyayı takip ediyordur illa görüyordur şimdiden ne kadar laf yediğini sdfs
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Yöneticiliği sürüyomuş ama sanırım, futboldaki transfer şu bu görevinden istifa etmiş.
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 daha şurda 3 - 5 sayfa önce tan-man böyle yine 2-3 defa daha günü birlik gelip gittiğine dair bişeyler eyyorlamıştım. adam istikrarlı, denge!
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Biri istifa eder diğeri kaçmak ister. İşler göründüğü gibi değil sanırım. 2 kupa ile bu sıkıntıların üstü örtüldü ve süre uzadı. Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. ekim,kasım,aralık gibi eğer diğer takımlar mallık yapmazsa bir şeyler olacak sanki
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 bi sey oldugu yok. beceriksizliginden oturu kovulmak yerine birakti iste. zararin neresinden donulurse kardir.
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Umarım dediğin gibidir. Gerçi benim hedefim 4. yıldızdı alındı geçti ama bu saatten sonra 5. olsa da umrumda değil diyorum ama diyemiyorum. Neden daha iyisi olmasın , neden neden neden ...
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 http://purelyfootball.com/2015/07/galatasarays-predicted-xi-for-next-season-12/6 Selcuk Selcuk Ä°nan formed a solid midfield partnership with Filipe Melo during Galatasaray's championship wining season last term. Selcuk is now a fans favourite at Galatasaray and has a nickname called "Xelcuk" named after the Spanish midfielder Xavi. Bunlar olayı çok yanlış anlamışlar asdfasdfadsfa.
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 3 büyüklerin sitelerindeki kalitelere baktım, fener en kalitelisi gerçekten, gsliyim ama gs sitesindekiler resmen kekolar için özel üretim gibi, insan gibi bişey yok, bjk ayrı çöp
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 taraftar maçı yarıda bırakmış kimse yazmamıs ya sdasff
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 hırs küpü kuşlardan biri gelir yazar da hevesini alır diye bekledik
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 sabriye karıya sövmüşler diyorlar sözlükte https://pbs.twimg.com/media/CKxxQ3uVEAALaH-.jpg
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Bu gurbetçi taraftar nasıl gerizekalı belli değil.
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 bu sezon olacakların başlangıcı ya. 2007'deki su faciası yaşayabiliriz arena'da ahhaha
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Yasayin cidden. Arada iyi geliyo size oyle
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Başkan Fifa kriterleri için açıklama yapmış, 2 sene boyunca financial fair play için yok şöyle yapacağız yok böyle, önlemlerden biri çalışan personelin maaşlarına zam yapılmaması... olan yine garibanlara olsun, ama Sabri gibiler 1-2 pahalı araba daha alsın tabi önemli değil.
Öne çıkan mesajlar