Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laraken said:

özbek geçen "ben olduğum sürece hamzaoğlu olacak" diyerek ayrılığın sinyallerini verdiydi zaten. bizim ülkede böyle niyeyse. bi kulübün başkanı teknik direktörle güven tazelediyse teknik direktör sıçtı demek.

ahaha aynen ya...
Mesaj tarihi:
Su asamada td gondermek sacmalik otesi.

Ote yandan ersun olabilecek en iyi seceneklerden biri.

Taraftarin gonderilmesi benim fikrimdi lan, hala destekliyorum. Bizim taraftari herhangi bir epl takimi taraftaria swaplayalim her sene sampoyonuz. Futboldsn bu kadar anlamayan ve tskimin zararina kafa yorsn bi topluluk daha olamaz.
Mesaj tarihi:
Başkanla takışmışlar, başkan da yol vermiş. Zaten aralarında problem varmış.

Ani gelişen bir olay, yönetimin bir planı yok ama Yanal veya Denizli konuşuluyor.

kaynak: yönetim
Mesaj tarihi:
Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kuruluyla bir araya geldiklerini belirterek, "Benimle devam etmeme yönündeki kararlarını bildirdiler. Ben de bu kararlarına saygı duyuyorum. Kendilerine teşekkür ettim. Bundan sonrası için hayırlısı olsun" diye konuştu.

"BİR KARAR VAR, SAYGIYLA KARŞILIYORUZ"

Görevden ayrılmasının beklenmedik bir gelişme olduğunun ifade edilmesi üzerine Hamzaoğlu, "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Bugüne kadar bize güvenenlere, destek verenlere teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzun bu yönde aldığı bir karar var. Biz de saygıyla karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.
Mesaj tarihi:
Galatasaray: "Ersun Yanal ismi hiçbir zaman Galatasaray’ın gündeminde olmamıştır ve olmayacaktır..'' (10 KASIM 2015)

Dursun Özbek: "Ben burada olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu görevde kalacak.."
(11 KASIM 2015)

hadi hayırlı olsun
Mesaj tarihi:
aslında ben son zamanlarda alışmaya başlamıştım.oyun içinde saçma sapan değişiklikler yapsa da bu kadroyla fena top oynamıyorduk.aslında bunu da oyuncularla iletişiminin iyi olmasına bağlıyorum.yinede üzülmedim oyun içinde yaptığı saçma sapan müdahaleler yüzünden çok puan kaybettik bu sene

ne olursa olsun hocadan önce yönetimin gitmesinden yanayım ben.bakkala çevirdiler koca kulübü
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...