kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 yekeyeke said: Mourinho gelirse İbrahimoviç'i oynatmaz kriz çıkar valla :D. :)
totemic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Laraken said: özbek geçen "ben olduğum sürece hamzaoğlu olacak" diyerek ayrılığın sinyallerini verdiydi zaten. bizim ülkede böyle niyeyse. bi kulübün başkanı teknik direktörle güven tazelediyse teknik direktör sıçtı demek. ahaha aynen ya...
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ersun yanal gelecek gitmesi gereken yonetimdi, hamza degil
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 bence taraftarın gitmesi lazım. komple türk milletine yasaklayacaksın futbolu, takımlar 1-2 yılda bi kendine gelecek.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Ersun yanal'i getirirlerse tesislere molotof atarim. Su anda Hamza' nin gitmesi hic iyi olmadi hem de hic. Bari yonetim de gitse
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Yanal gelsin diyenler şu an bizde ne bir Sow var ne de Webo. O yıl psikopat bir sezon geçiren ve bir sürü maç aldıran Caner de yok. Gelmesin.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bir de hamza 3 yil icin senelik 2m dolar aliyomus. Bu yaz atildi imza. Hamza'yi aldilar dolar costu.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 DENGELER BOZULDU! Özbek başkan bakkalı büyütüyor manav market yapacak az kaldı
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Su asamada td gondermek sacmalik otesi. Ote yandan ersun olabilecek en iyi seceneklerden biri. Taraftarin gonderilmesi benim fikrimdi lan, hala destekliyorum. Bizim taraftari herhangi bir epl takimi taraftaria swaplayalim her sene sampoyonuz. Futboldsn bu kadar anlamayan ve tskimin zararina kafa yorsn bi topluluk daha olamaz.
khala Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Başkanla takışmışlar, başkan da yol vermiş. Zaten aralarında problem varmış. Ani gelişen bir olay, yönetimin bir planı yok ama Yanal veya Denizli konuşuluyor. kaynak: yönetim
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 laaann hamza (1+oğlu) denge timsali vizyon kaynağı hocamı yollamıslar :( ne istediniz lan allahsızlar hamza hocamndan, birlikte 5.likten 5.liğe koşacaktınız :/
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 birlo'yu da alıp gitmez umarım :(
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ayvayı yediniz bence 1-2 ay içerisinde havlu atılır.
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kuruluyla bir araya geldiklerini belirterek, "Benimle devam etmeme yönündeki kararlarını bildirdiler. Ben de bu kararlarına saygı duyuyorum. Kendilerine teşekkür ettim. Bundan sonrası için hayırlısı olsun" diye konuştu. "BİR KARAR VAR, SAYGIYLA KARŞILIYORUZ" Görevden ayrılmasının beklenmedik bir gelişme olduğunun ifade edilmesi üzerine Hamzaoğlu, "Bu konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Bugüne kadar bize güvenenlere, destek verenlere teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuzun bu yönde aldığı bir karar var. Biz de saygıyla karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Galatasaray: "Ersun Yanal ismi hiçbir zaman Galatasaray’ın gündeminde olmamıştır ve olmayacaktır..'' (10 KASIM 2015) Dursun Özbek: "Ben burada olduğum sürece Hamza Hamzaoğlu görevde kalacak.." (11 KASIM 2015) hadi hayırlı olsun
Editor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Christoph Daum u almışsınız hadi hayırlı olsun
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 aslında ben son zamanlarda alışmaya başlamıştım.oyun içinde saçma sapan değişiklikler yapsa da bu kadroyla fena top oynamıyorduk.aslında bunu da oyuncularla iletişiminin iyi olmasına bağlıyorum.yinede üzülmedim oyun içinde yaptığı saçma sapan müdahaleler yüzünden çok puan kaybettik bu sene ne olursa olsun hocadan önce yönetimin gitmesinden yanayım ben.bakkala çevirdiler koca kulübü
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Tolunay Kafkas veya Abdullah Avcı ..
guernica Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 ersun gelecekse karıları benden diyen oldu mu? olmadıysa ben diyeyim.
madcow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Resmen tekrar sampiyonluk sansımız var ya. asdf. bir aksamda umut doldum.
akirafes Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Çok iyi oldu. Adam Türk hayranıydı. Resmen yabancıları kesiyordu.
Öne çıkan mesajlar