Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lucifer (2016) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok abi kötülüğe teşvik ediyo işte.
tanrıya karşı geliyo, tanrı rolünü üstleniyor.
acayip bilge, yakışıklı mükemmel bi şahıs aslında kendisi ama insanoğluna itaat etmediği için, onlardan üstün olduğu için cennetten kovuluyor
Mesaj tarihi:
bence çötanak işlemek istemiyorlar herşeyi böyle yavaş yavaş yedirip bikaç sezon bol yapmak istiyor olabilirler duyduğuma göre torpilliymiş bu konuda ve 2-3 sezon garantiymiş
  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Mazikeen dediler bu bolumde, gercek yuzunu de gosterdiler. Ama o melekle yaptigi konusma asiri OOC'ydi.

Yuzunu gorunce bir kipirdanma oldu mu derseniz, oldu.
Mesaj tarihi:
abi çizgiromanı okumadım, başıma bir iş gelmeyecekse diziyi çok sevdim dfgfdg.

ilerleyen bölümlerde daha da hızlanır hikaye gibime geliyor. main quest geldi gibi bu bölüm.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dizi çok yetersiz gidiyor. "yet another cop drama" gibin olmuş. polisiye diziler arasında iyi kalitede olabilir, belki life, psych, monk gibi bir konuma bile gelebilir. ancak urban fantasy olarak hiçbir anlam ifade etmiyor.

bazı çok güzel ve vurabilen kısımlar var tabii ki. ama sırf orada kalıyor, bölümlerin geri kalanı chloe'yi etkilemeye çalışan liseli ergen gibi dolaşan birini izlemek bayıyor. (chloe'yi oynayan Lauren German çok güzel ve seksi gözüküyor, o ayrı)

böyle dizileri gördükçe constantine ve the dresden files gibi dizilerin iptal edilmiş olmasına daha bir üzülüyorum. "çizgi romana sadık olmayan bok gibi dizi" deniyordu ama hiç olmazsa urban fantasy tadı alıyorduk. bunda o bile yok.
geçen sene forever diye bir dizi vardı, hoş bir tadı vardı, lucifer'dan bir parmak üstteydi bile diyebilirim. ama ne yazık ki erkenden iptal edildi o da.
Mesaj tarihi:
abi dizi hakikaten çok saçma sapan yani hani spoiler olurmu bilmiyorumda ulan bu nasıl şeytan? araya bişeyler serpiştirin bari. bu kadar yetomuydu bu herif çizgi romanındada?
Mesaj tarihi:
hatunun surat cok iyi, izletiyor :(

birde saka bir yana eglendiriyor beni bu dizi nedense. cizgi romani bilmedigim icin olabilir. baba ogul ic catismasi iyi bazen.
Mesaj tarihi:
ya bu romana/kitaba şuna buna sadık kalması fetişleri niye bitmiyor? güzel lan dizi işte izletiyor.

ha şu aptal polisiye mevzusu halen bitmedi de bildiğin herifde şeytan tüyü var izletiyor.

edit: hatunun surat demişken maze daha güzel gelmeye başladı bana chloe den. esmerin güzel olanı bambaşka oluyor abi ya.
Mesaj tarihi:
castle, mentalist vs bu tarz polisiyeleri sevdiğim için baya eğleniyorum ama fantastik vs beklentisiyle izliyor olsaydım 3. bölümde bırakırdım heralde =)
  • Yeni Oluştur...