ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 adam kadının karşısında zayıf. kadını etkileyemediği için zaten ürküyor ondan. bir de aşk mevzusu var hepten zayıf. yoksa etrafa karşı zayıf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Lucifer dediğin biraz kötü olmalı yav bu baya baya iyi bi melek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 lucifer esasında kötülüğü cezalandıran bi melek değil mi? kötüyü cezalandıran otomatikman iyi olmuyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 yok abi kötülüğe teşvik ediyo işte. tanrıya karşı geliyo, tanrı rolünü üstleniyor. acayip bilge, yakışıklı mükemmel bi şahıs aslında kendisi ama insanoğluna itaat etmediği için, onlardan üstün olduğu için cennetten kovuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 bence çötanak işlemek istemiyorlar herşeyi böyle yavaş yavaş yedirip bikaç sezon bol yapmak istiyor olabilirler duyduğuma göre torpilliymiş bu konuda ve 2-3 sezon garantiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Mazikeen dediler bu bolumde, gercek yuzunu de gosterdiler. Ama o melekle yaptigi konusma asiri OOC'ydi. Yuzunu gorunce bir kipirdanma oldu mu derseniz, oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 baya iyi gidiyo dizi yalnız bruckheimer reis akıtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 House of the Windowless Rooms umabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 GERGE said: House of the Windowless Rooms umabilir miyiz? yok ya bence bunu luciferda olan olaylardan onceki diye gecirecekler. Seytanli CSI iste ama sinnermani ne soyledi lan herif helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 ya şunun comic linkini gergeye çaktırmadan bana öm atsanıza gerge sen bunu görmedin, şimdi bana en büyük tutkunu anlat evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 abi çizgiromanı okumadım, başıma bir iş gelmeyecekse diziyi çok sevdim dfgfdg. ilerleyen bölümlerde daha da hızlanır hikaye gibime geliyor. main quest geldi gibi bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 mazeyi ne zmn gosterseler, crixsusun uzerinden gecisi gelio gozumun onune. bazen masum bir bakire bazen de iblisssadklsdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 1 kere görebildik sanırım maze in yüzü bidaha da kolay kolay göremeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Bu yeteri kadar şeytansı gelmediyse, omen üçlemesinin dizisi başladı Damien adında ona bakın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Masakari said: Bu yeteri kadar şeytansı gelmediyse, omen üçlemesinin dizisi başladı Damien adında ona bakın bi. of luciferdan sonra ilac gibi geldi +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2016 dizi güzel :) damien diye dizi çıkıyor esas o bomba gibi ya 2 bölüm çok iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Damien fena saçma sapan geldi ya, fast forward ancak katlanabildim. elemanın oyunculuk da 3/10 ya da ben anlamıyorum bu işlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 bu bölüm baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 dizi çok yetersiz gidiyor. "yet another cop drama" gibin olmuş. polisiye diziler arasında iyi kalitede olabilir, belki life, psych, monk gibi bir konuma bile gelebilir. ancak urban fantasy olarak hiçbir anlam ifade etmiyor. bazı çok güzel ve vurabilen kısımlar var tabii ki. ama sırf orada kalıyor, bölümlerin geri kalanı chloe'yi etkilemeye çalışan liseli ergen gibi dolaşan birini izlemek bayıyor. (chloe'yi oynayan Lauren German çok güzel ve seksi gözüküyor, o ayrı) böyle dizileri gördükçe constantine ve the dresden files gibi dizilerin iptal edilmiş olmasına daha bir üzülüyorum. "çizgi romana sadık olmayan bok gibi dizi" deniyordu ama hiç olmazsa urban fantasy tadı alıyorduk. bunda o bile yok. geçen sene forever diye bir dizi vardı, hoş bir tadı vardı, lucifer'dan bir parmak üstteydi bile diyebilirim. ama ne yazık ki erkenden iptal edildi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Dresden'in dizisini remake yapıp söyle 4-5 sezon yapsalar tadından yenmez yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 abi dizi hakikaten çok saçma sapan yani hani spoiler olurmu bilmiyorumda ulan bu nasıl şeytan? araya bişeyler serpiştirin bari. bu kadar yetomuydu bu herif çizgi romanındada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Cizgiromanin uyarlamasi degil, ilgileri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 hatunun surat cok iyi, izletiyor :( birde saka bir yana eglendiriyor beni bu dizi nedense. cizgi romani bilmedigim icin olabilir. baba ogul ic catismasi iyi bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 ya bu romana/kitaba şuna buna sadık kalması fetişleri niye bitmiyor? güzel lan dizi işte izletiyor. ha şu aptal polisiye mevzusu halen bitmedi de bildiğin herifde şeytan tüyü var izletiyor. edit: hatunun surat demişken maze daha güzel gelmeye başladı bana chloe den. esmerin güzel olanı bambaşka oluyor abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 castle, mentalist vs bu tarz polisiyeleri sevdiğim için baya eğleniyorum ama fantastik vs beklentisiyle izliyor olsaydım 3. bölümde bırakırdım heralde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar