pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 VİNE FENOMENLERİ ÇEKMİŞ. EN AZ 3 DEFA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM FRAGMANI BİLE YARIM YARIM YARDI. http://www.youtube.com/watch?v=Zc3EZodrZ4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bizim türk sineması niye böyle geri zekalılıklarla dolu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ülke gerizekalılarla dolu olunca sinema sektörünün yapabileceği pek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 vine fenomenlerine sokayım. vineları boktan filmleri mi düzgün olacak sdfs yalnız şeyi anlamıyorum. düşünsene admaın biri geliyor abi hogwarts'a türk gittiğini düşün. bunun filmini yapak diyor. millet buna bütçe ayırıyor ve yapıyor uğraşıyor ediyor. elemanın hogwarts'da bir türk vinelarına baktım. çok kaliteli sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 harry potter dava açsa şunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 abi asıl biz geri zekalıyız. Ülke bu halde ve biz bunu paraya çeviremiyoruz. Şu trakya şivesi yapan adam üniversiteden üniversiteye söyleşilere barlardan barlara dj'liğe akıp gidiyor başka bi tanesi köyde mi artık hangi myo da ise oralarda bi yerlerde çekiyor millet yarılıyor programlara çıkıyor. adamlar reklam alıyorlar 500 tl - 1000 tl gibi fiyatlar söz konusu tek post için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 boş bulundum sınıf seçimi sahnesinde güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu tarz fikirlerle film yapacaklarına kısa kısa çekip talkshowlarda falan yayınlasalar daha iyi olur, çok kötü gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 olm ben bi kaç sahnesinde güldüm fragmanın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 zenci bulmuslar bi de ya hahhahahahh of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sen hiç büyü yedin mi kardaşa güldüm ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yeniköyde her yere afişlerini asmışlar asanın üzerinde yazı var, duanla doğmadım ki büyünle öleyim diye her geçerken tıslıyorum sonra kendime kızıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Liebe said: olm ben bi kaç sahnesinde güldüm fragmanın ya. filmde ki tüm komik sahnelerle fragman hazırlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 toplamda 50-60 kişi gitse filmin bütçesi çıkar heralde :D youtube videosu olarak bi kaç bölüm halinde falan yapsalar tuvalette zıçarken izlenebilir belki ama sinema??? ovv shit man Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fikir enteresan ama bence iyi işlenmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Youtube serisi yapsalar soyle 10 tane filan vidyoyla daha cok para kazanir, daha cok izlenirlerdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Soris said: Fikir enteresan ama bence iyi işlenmemiş. hahaha aman ne enteresan ne enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kadikoyde arkadaslarla bira icerken cikan fikirden bu kadar film olur arkadaslar, zorlamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Butun trailer su sekildeydim -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Biyik said: Soris said: Fikir enteresan ama bence iyi işlenmemiş. hahaha aman ne enteresan ne enteresan ahah mesela yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fanfiction bile olmaz bu fikirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Youtube serisi yapsalar soyle 10 tane filan vidyoyla daha cok para kazanir, daha cok izlenirlerdi bence. adamın zaten vineları var. nerden çok kazanıcaklar. bu tamamen recep ivedik 5 milyon izleniyor bizimkini de birileri izler para kazanırız kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yeşilçam seks filmleri furyasına denk gelseydi belki enteresan olabilirdi ama bu film hogwarts'a gelen matkap hayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 aquila said: kadikoyde arkadaslarla bira icerken cikan fikirden bu kadar film olur arkadaslar, zorlamayin. yol filmi çekelim diye takılan ünüverstelinin bi tık üstü. (fikir daha iyi olduğu için değil, çektiği için sadfas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar