Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Logitech çok iyi ya. Senelerdir yavaş yavaş benim ürünler logiteche dönüyor. Mouse, kulaklık, klavye falan. Daha bir kere bile sıkıntı yaşatmadılar. Azıcık gaming seviyesi diyeceğimiz banddan alınca dert falan kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Zowie'nin rezil faresi bozulduktan sonra mail atmıştım, modelini bile sormadan kullanım hatası deyip bir daha yanıtlamamışlardı. Logitech kesinlikle çok daha iyi, şu anda g400s kullanıyorum ve memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Rerore said: niye mail atıyorsunuz lan yok mu servisi türkiye'de satış yapıyorsa servisi olmak zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 A4 tech bloody v5 kullanıyorum, oldukça mutluyum. Akıyor. http://www.gaminggear.eu/1702-3488-thickbox/a4tech-bloody-v5-gaming-mouse-usb-black.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Nereye mail atıyorsunuz abi? Benim 502 nin scroll da bi problem vardı türkiyede bi yere gönderdim. Adamlar tamir edip geri gönderdiler. Skate lerinde anasını silkelemişler tabi. Bende mail atıyım da bari stakeleri gönderseler başka bişey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 logitechin sitesinden support kısmında. üyelik girişi yapıp ticket atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 sipeyskeyk said: A4 tech bloody v5 kullanıyorum, oldukça mutluyum. Akıyor. http://www.gaminggear.eu/1702-3488-thickbox/a4tech-bloody-v5-gaming-mouse-usb-black.jpg senin yerine headshot atan, tararken asagi ceken mouse degil mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Yoo hayır. (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 "Onlar konuşur, Logitech yapar" sdsfsf Bu durumda doğru bir söylem. Razer, Steelseries gibi firmalar reklama sponsorluklara para harcarken Logitech teknoloji üretiyor. Skate'lerde sıkıntı varsa Ebay'den 5$'a alınıyor 1 paket (2 set): Hotline (Competition) veya Tiger Gaming diye aratın Takasta12 isimli satıcıdan. Alternatif olarak Hyperglide.net'ten de alabilirsiniz kullandığınız mouse'a üretiyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 tiLi said: benim mambanın wheeli bozuldu. razer napar acaba hiçbişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 ben de logitech kullanıyorum genelde. benim de g9x'in sol klikte sıkıntı olmuştu, hızlı bir şekilde tamir etmişlerdi. adamlar düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yllarca kullandığım mxrevolution pili eskisi gibi ügimemesi ve tekerleği bozuldu diye atmıştım.. keşke gönderip yerine yenisini aldsaymışım :( R.I.P. MxRevolution (2008-2014) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 g500'ün kablosunu yaktım sigarayla. yenisini göndermezler mi? sigarayı bırakıyorum valla derim mailde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 tişikkirlir ligitik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 BabacumMostors said: yllarca kullandığım mxrevolution pili eskisi gibi ügimemesi ve tekerleği bozuldu diye atmıştım.. keşke gönderip yerine yenisini aldsaymışım :( R.I.P. MxRevolution (2008-2014) hacı o iş öyle işlemiyordur hasdfuhasdufha. heralde 2-3 sene falan limiti vardır. yoksa 15 sene sonra yolla bozulan şeyleri oooooh yenisi bedava gelsin :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Bright said: "Onlar konuşur, Logitech yapar" sdsfsf Bu durumda doğru bir söylem. Razer, Steelseries gibi firmalar reklama sponsorluklara para harcarken Logitech teknoloji üretiyor. Skate'lerde sıkıntı varsa Ebay'den 5$'a alınıyor 1 paket (2 set): Hotline (Competition) veya Tiger Gaming diye aratın Takasta12 isimli satıcıdan. Alternatif olarak Hyperglide.net'ten de alabilirsiniz kullandığınız mouse'a üretiyorlarsa. takastadan aldigim skateler 1-2 gun once geldi. mouseu yukseltmeden takmaya caliscam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dün kargolamışlar bugün türkiyede. akşama gelse şükela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar