Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşekkürler Logitech

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Logitech çok iyi ya. Senelerdir yavaş yavaş benim ürünler logiteche dönüyor. Mouse, kulaklık, klavye falan. Daha bir kere bile sıkıntı yaşatmadılar. Azıcık gaming seviyesi diyeceğimiz banddan alınca dert falan kalmıyor.
Mesaj tarihi:
Zowie'nin rezil faresi bozulduktan sonra mail atmıştım, modelini bile sormadan kullanım hatası deyip bir daha yanıtlamamışlardı. Logitech kesinlikle çok daha iyi, şu anda g400s kullanıyorum ve memnunum.
Mesaj tarihi:
Nereye mail atıyorsunuz abi? Benim 502 nin scroll da bi problem vardı türkiyede bi yere gönderdim. Adamlar tamir edip geri gönderdiler. Skate lerinde anasını silkelemişler tabi. Bende mail atıyım da bari stakeleri gönderseler başka bişey istemem.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

A4 tech bloody v5 kullanıyorum, oldukça mutluyum. Akıyor.

http://www.gaminggear.eu/1702-3488-thickbox/a4tech-bloody-v5-gaming-mouse-usb-black.jpg

senin yerine headshot atan, tararken asagi ceken mouse degil mi bu
Mesaj tarihi:
"Onlar konuşur, Logitech yapar"

sdsfsf

Bu durumda doğru bir söylem. Razer, Steelseries gibi firmalar reklama sponsorluklara para harcarken Logitech teknoloji üretiyor.

Skate'lerde sıkıntı varsa Ebay'den 5$'a alınıyor 1 paket (2 set): Hotline (Competition) veya Tiger Gaming diye aratın Takasta12 isimli satıcıdan. Alternatif olarak Hyperglide.net'ten de alabilirsiniz kullandığınız mouse'a üretiyorlarsa.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

yllarca kullandığım mxrevolution pili eskisi gibi ügimemesi ve tekerleği bozuldu diye atmıştım.. keşke gönderip yerine yenisini aldsaymışım :(

R.I.P. MxRevolution (2008-2014)

hacı o iş öyle işlemiyordur hasdfuhasdufha. heralde 2-3 sene falan limiti vardır. yoksa 15 sene sonra yolla bozulan şeyleri oooooh yenisi bedava gelsin :D :D
Mesaj tarihi:
Bright said:

"Onlar konuşur, Logitech yapar"

sdsfsf

Bu durumda doğru bir söylem. Razer, Steelseries gibi firmalar reklama sponsorluklara para harcarken Logitech teknoloji üretiyor.

Skate'lerde sıkıntı varsa Ebay'den 5$'a alınıyor 1 paket (2 set): Hotline (Competition) veya Tiger Gaming diye aratın Takasta12 isimli satıcıdan. Alternatif olarak Hyperglide.net'ten de alabilirsiniz kullandığınız mouse'a üretiyorlarsa.

takastadan aldigim skateler 1-2 gun once geldi. mouseu yukseltmeden takmaya caliscam
  • Yeni Oluştur...