Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 30 dolar pahali geldi, cikista artacaksa daha da fenaymis. Zamaninda pledge etsem 15 dolara alirmisim oyunu ama cikmadan da alinmaz ki oyun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Diablo tarzı riftler gelecek. Zaten şu an oyunun birinci actini bitirince açılıyor o riftler. Bountyler ve dungeonlar düşünmüşler. End game için farklı farklı yazılar var ama henüz devler tarafından onaylanmadılar. Oyun çıktıktan sonra dlc'ler ile oyuna yeni storyler eklenecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 hiç şeffaf değiller o halde. kickstartlanan oyun bende destekledim yani kaç sene olmuş... diğer actleri kendi içlerinde test etmişler. neyse potansiyeli var hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 actleri parayla satmak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Expansion niteliğinde gelir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 actleri parayla satmıcaklar. oyun 3actten oluşuyor. şu an sadece 1 act açık, early access olduğu için. Release olduğunda diğer actler açılacak. Expansion olarak yeni actler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Kömünitelerini takip etmiyorum ama release dedikleri eğer betadaki kadarsa e yuh yani. Diğer actleri eklemeyecekler miymiş? Sadece endgame bişeyler ekleyip al sana tam sürüm demezler herhalde. Diablo tarzı endless dungeon olayı çok eğlenceli değil. İnatla birçok kere farklı classları lvl20 yaptım alpha, beta süresince. Oyun eğlenceli ama pek bir yeniliği yok. Başka ne olacak bilmiyorum ama endgame sıkıcı. Diablo 3 riftleri gibi akıp gitmiyor. Gene release edince oynar mıyım? Oynarım ama yeni bir a-rpg isteyen Last Epoch'u oynasın/beklesin. Çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Early Access: Act 1 ve Bounty Release: Act 2 - Act 3 ve end game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 22 saat önce, Selamisahin dedi ki: Kömünitelerini takip etmiyorum ama release dedikleri eğer betadaki kadarsa e yuh yani. Diğer actleri eklemeyecekler miymiş? Sadece endgame bişeyler ekleyip al sana tam sürüm demezler herhalde. Diablo tarzı endless dungeon olayı çok eğlenceli değil. İnatla birçok kere farklı classları lvl20 yaptım alpha, beta süresince. Oyun eğlenceli ama pek bir yeniliği yok. Başka ne olacak bilmiyorum ama endgame sıkıcı. Diablo 3 riftleri gibi akıp gitmiyor. Gene release edince oynar mıyım? Oynarım ama yeni bir a-rpg isteyen Last Epoch'u oynasın/beklesin. Çok daha iyi. last epoch build çeşitliliği nasıl abi? derinlik iyi ama poe gibi tek ability üzerinden giden bi sistemi olmayan bir oyuna ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 (düzenlendi) @knox oynamadıysan oturaklı bugsız ve sağlam olarak önereceğim tek oyun Grim Dawn. Hatta PoE ile kıyaslanabilecek, hakkıyla yarışabilecek tek oyun kendisi bu seçenekler arasında. Wolcen hiç ısınamadım oyuna yıllardır bir arpa boyu yol kat edemediler gözümde release bekliyorum ben de ama çok da bir beklentim yok açıkçası. Ocak 18, 2020 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 @ad3m grim dawn'ı oynadım. onunda bir takım sıkıntıları var ama son zamanlarda çıkan en iyisi o aynen katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2020 @knox Last Epoch'un diversitisi çılgın. Ben çok beğeniyorum. Tek bir skille bağlı kalmadan oynuyorsun. Hem talent ağacın var, hem de skiller kendi içinde level alıp bambaşka hallere bürünüyor. Tabii early access olduğu için birçok eksik yanları falan var ama ben çok keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 1.0.0 Patch Notes: https://steamcommunity.com/games/424370/announcements/detail/1718622688305803252 Endgame hakkında da bilgi içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 diablo 3 e ne kadar cok benziyor ortam grafik vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Diablo 3, PoE karışımı zaten, orası net. Cursed Chest, Cursed Shrine gibi gameplay elementleri doğrudan D3 zaten. Crafting ve Talent Tree PoE'nin sadeleştirilmiş hali. Story (demodan gördüğüm kadarıyla) klasik klişeleşmiş ARPG; baddies vs unaware hero. Combat'ın akıcılığını, animasyonları, sesleri, grafikleri çok beğendim ben şahsen ARPG seven biri olarak. Endgame de başarılıysa tadından yenmez 45 TL'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 En çok hoşuma giden, oyunu bi kere bitirince alt kasma olayı. Açılan yeni modla birlikte, alt kasarken tekrar story oynamana gerek yok. Random dungeon'a girip alt kasabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 (düzenlendi) Bende aldim oynadim , baya iyi her yonden az biraz polish lazim combat surukleyiciligine ve oynanabilirlige, hafif takilmalar oluyor ama normal gelisir. duseni hep gosterse secenek olsa iyi olur cok cabuk kayboluyor ekrandan. Alt tusuna basmadan yani. Şubat 12, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 bir kac ayarla hallettim, yarin wipe olacakmis bosa heba etmiyim, tab ile overlay harita bile cikmiyor daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Bugün aldım net soluksuz 6 saat oynadım. Bence çok başarılı dediğiniz gibi endgame de bu kadar başarılı ise oyun her türlü oynanır. Oldukça güzel olmuş bir diablo gelse de şöyle olsa böyle olsa dediğim herşey var . Ben melee oynuyorum bir skill seti yakaladım çok kolay gidiyor oyun umarım ileride buna bir ayar vardır. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Akşam olsun da oynayalım bakalım tam sürümünü. Birkaç video baktım, betada falan elbette görmediğimiz bir sürü şey eklenmiş. Soğumuştum oyundan ne zamandır tüm alpha, beta sürecinde ama bi' kıpırdama oldu bende bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 5pm utc release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Son 2 sayfada gömülmüşte oyun video'dan bayağı güzele benziyor Özellikle active skill'ler göze baya hoş geliyor. Atıyor muyuz cüzdanı monitore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 biri oyunun endgamei kötü desin lütfen cüzdanımızı korusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Ayrıca ulti basıp bildiğin tyrael oluyoruz. Böyle bir konsept nasıl kötü olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar