Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 skill treenin neresi cakma derinlik ya diyablocu musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 cok tırı vıtı duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Flassh said: skill treenin neresi cakma derinlik ya diyablocu musunuz liseli misin videoyu mu izlemedin? kuru kalabalık treelerin tek getirisinin ekstra grind oldugu lise mufredatinda olmasi lazim. slotlarda karakter/ability ile alakadar seyler yerine o videodaki gibi +30% str -20% power gibi random stat bulunmasinin kimseye faydasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 poe de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 yahu skilltree da +20 armordan cok daha fazlası var. üstüne daha sub classlar gelicek adamlar onları göstermemiş bile ayrıca stat vermenin nasıl bi faydası yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 stati baska yerden de alirsin. tamamen gelistirici tembelligi. wow ustune subclasslar gelecekmis. ama cok iyilermis flasha gostermisler. o sebeple tree de iyi olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 gösterdikleri videoda statdan +5 str den baska aktif skiller var niye izlemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=YyfVYOS1DAI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 multi yoksa housing neye yarar ya :( . Müzik,efekt oyun cok hoşuma gitti.Alırım bunu ama keşkeee multi'de olsaydı. early access ne zaman bitiyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2017 nerden baksan 2 senesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Düzgün çalışırlarsa 2 sene bence çıkışı. Yoksa uzar gider. Daha alpha'daki oynanabilen kısmı bile 10 kere değiştirdiler. Gerisi ne alemde bilen yok. Ama oyun tatlış. Güzel çalışılıp, sağlam bir şekilde release edilirse tadı damağımızda kalır gibi. ek: Şu başlığı Wolcen: Lords of Mayhem olarak değiştirsin müdürlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=iGItOJiRwWM https://www.youtube.com/watch?v=V6NZ_ed_Y8Y başlığı değiştirin abi. Wolcen: Lords of Mayhem olmuş adı. steam'de early access'te. https://store.steampowered.com/app/424370/Wolcen_Lords_of_Mayhem/ multi de gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2018 ismini değiştirdikleri iyi olmuş spor giyim markası gibi isim mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2018 ^mükemmel tespit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 (düzenlendi) Oyun betaya girdi ve inanıılmaz kötüleşti. Pasif skill olayını baştan bir daha yapmışlar. Defansif kısmı komple kaldırmışlar ve kalan herşeyi kuşa çevirmişler. Hiçbir ilginçliği kalmamış pasif skilllerin. Alphasının betasından yüz kere daha iyi olduğu bir oyun oldu kaldı. Sadece pasif skiller değil, aktif skiller ve gamplay de batmış durumda. Aslında hepsini tek ek yazmayayım. Baştan aşağı (grafikler, animasyonlar, skiller, pasifler, itemlar vs...) fail oldu oyun şu an. Açıkçası bekliyordum bu bu oyunu. İki sene falan önce "a-rpg olsun da canımı yesin" diyerek almıştım. Alpha malpha ara ara oynardım. Geçenlerde betaya geçti. Yani benim gibi önceden satın alanlara hatırlatayım durumu, merak eden de varsa uzak dursun şimdilik. Release de nasıl olur bilemem ama bokum gibi şu an. Release de gene 1-2 seneden önce olmaz. Halbuki önceden güzel çalışıyordu devler. Ne oldu da oyunu saçmasapan hale getirdiler bilmiyorum. Umarım yanılırım da düzelir. Güzel bir projeydi. Nisan 4, 2019 Selamisahin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2019 (düzenlendi) o kadar mı kötüleşti bu ya? kötü bir diablo clone'a döndü bi sürü iyi özellik değiştirildi, kaldırıldı yazmışlar. şu başlığı biri güncellese? Wolcen: Lords of Mayhem Mayıs 16, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2019 Üstte yazdığım gibi. Berbat oldu oyun. 2 sene ara ara girdim çıktım alphasına. Çok umut vericiydi. Devler, neyin gazına geldilerse artık ağzını burnunu kırdılar oyunun. Kuş gibi kaldı. Tavsiye etmem şu an için. Çıkınca bakarız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2019 https://steamcommunity.com/games/424370/announcements/detail/1612773506883501000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Oyunun çıkış tarihi 13 şubat olarak belirlendi. Şu an fiyatı 50TL. Çıkışı ile artacağı söyleniyor. Şu an alınırsa sadece act1 oynanabiliyor. Aldım oynuyorum. Gayet güzel ve zevkli. Oyun çıkışı ile birlikte karakter yarama ekranı da gelecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 UMRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Yok, Wolcen oldu adı artık... Burdan modlara sesleniyoruz. Konu adı değiştirilsin. Abi kardeş olarak kalabalığız biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2020 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 21 saat önce, eregorn dedi ki: Oyunun çıkış tarihi 13 şubat olarak belirlendi. Şu an fiyatı 50TL. Çıkışı ile artacağı söyleniyor. Şu an alınırsa sadece act1 oynanabiliyor. Aldım oynuyorum. Gayet güzel ve zevkli. Oyun çıkışı ile birlikte karakter yarama ekranı da gelecekmiş. end-game için ne yapmışlar biliniyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2020 Ben de görünce aldım, akıcılık çok iyi görünüyor. Endgame ile ilgili birşeyler yazmışlar ancak "new features" belli değil. Bountyler ile başlıyor endgame sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar