Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supergirl (2015) - CBS

progamer

Öne çıkan mesajlar

Teen fantazisiyle alakası yok, Spider-Man'i 35 yaşında yapsalar onu da eleştirirdik.

Çorabın da fapfapla alakası yok, orjinale uymamasıyla alakası var. nitekim aynı eleştiriyi patlıcan moru süpermen kostümü için de yapmıştık burada zamanında. Nitekim ambleme yapmış olduğum çakma ilkokul çantası süsü yorumu da fapfapla alakalı değil. Aradan cımbızla çorabı seçip kasıtlı çarpıtarak farklı anlamlar yüklemeyi yakıştıramadım.

Açık açık sıçmışlar işte hem yaşlı tipli kadın seçip hem de kıyafeti bok ederek... Cüce de söylemiş zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

ultron sipoylir

red ledger diye dram yapip black widow gibi gecmisi karanlik olmasi gereken ve siyah ile beyazin arasindan gezen bir karakterin butun tramvasini "zorla kisir birakilmak" uzerine kurunca zaten whedon tam sicip sivaditkan sonra tuy dikmis oldu.

ultron

zorla kısır bırakılmak değil di ki bütün olayı. O da arada yaptıkları bir şeydi. Hani çocukken alıp zorla beynini yıkayarak super spy'a çevirmeleri değil miydi asıl ben monsterım demesinin sebebi. Nette genel bi çocuğu olamıyo o yüzden mosnter dedi pis Joss şeklinde gidiyor millet ama.

Natasha'nın nasıl yetiştirildiğini Agent Carter'da gösterdiler hatta. O beyin yıkama muhabbeti, child assassin olayını filan.

Hatta Alias'tan önce Agent Carter var işte Marvel'ın başarılı female hero serisi olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

http://img2.timeinc.net/people/i/2015/news/150316/melissa-benoist-768.jpg

bumu 35 yasinda gozukuyor ya? yapmayin etmeyin. logodo oyle aman aman kotu degil.

kostumde gayet iyi, orjinal materyal bacak showu diye 2015 de hala mini etek, cibildak bacakmi yapicakalrdi? scarlet witch de misal keske aslian sagdik yapsalardi :D whedon bile yapamadi bunu, cidden bazi kostumler gunumuzde artik cok absurt kaldigi gibi fetish aktegorisine giriyor scarlet witchinki gibi.

smallville comicteki gibi tailcoat ile pantolon giydirsinler demiyoruzda hani gobegi acik, etegi poposunda cheerleader kostumude olmasin 2015de bi zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Laurelin said:

ultron sipoylir

red ledger diye dram yapip black widow gibi gecmisi karanlik olmasi gereken ve siyah ile beyazin arasindan gezen bir karakterin butun tramvasini "zorla kisir birakilmak" uzerine kurunca zaten whedon tam sicip sivaditkan sonra tuy dikmis oldu.

ultron

zorla kısır bırakılmak değil di ki bütün olayı. O da arada yaptıkları bir şeydi. Hani çocukken alıp zorla beynini yıkayarak super spy'a çevirmeleri değil miydi asıl ben monsterım demesinin sebebi. Nette genel bi çocuğu olamıyo o yüzden mosnter dedi pis Joss şeklinde gidiyor millet ama.

Natasha'nın nasıl yetiştirildiğini Agent Carter'da gösterdiler hatta. O beyin yıkama muhabbeti, child assassin olayını filan.

Hatta Alias'tan önce Agent Carter var işte Marvel'ın başarılı female hero serisi olarak.

cocuk doguramadigim icin monsterima kaydi whedon in dandrik scripti yuzunden, benimde cikardigim anlam oydu ve aksi icin cok zorladim ama yok yani ki whedona saldiran sjw lerdede hic hazzetmem ama black widowun agzina sicmis filmde direk, slut muhabbetine girmiyorum bile

agent carter guzelde bir "hero" degil iste, konseptide zaten cok farkli hani daha deneysel birsey yapmislar, kaptan amerika filmindeki cok sonuk bir pin-up olarak kalan bir karakteri iyi islediler hakalrini yemiyim, eglenceli idi baya ama "superhero" degil iste
Sosyal ağlarda paylaş

hee cocuklukltan veri ajan olarak eğitilip, zorla katil edilip, ailesiz isimsiz cisimsiz yasatılıp sonra ülkesine ihanet edip bırakıp baska bir ülkeye gidip ordan baskasına ordan baskasına sonunda shield'in eline düşüp, ardındada kendine bi yer bulmus karakterin gidip "kısırlastırmıslar"'ına takılıyosan bence sorun whedonda deil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu filmi izlemedinmi? hulka nededi?

said:
“You know what my final test was in the Red Room? They sterilized me, said it was one less thing to worry about. You think you’re the only monster on the team?”

"final test" olarak gidip bunu koyar monster geyigine baglarsan tabi millet buna takar, comci booklardaki widowdan bahsetmiyrouz soncuta, MCU black widowdan bahsediyoruz. comiclerde gayet iyi karakter ki sovyet ajanlari kotu karakter olamaz zaten :P

obur yandan marketing facia, bir kere "slut" dersin anlarimda elestirilere ragmen ikinciye "slut" diyip "6 avengerdan 4 u ile yatan sluttir" diye savununca tuy dokmus oluyorsun iste. tony stark ne peki? kendi diyor playboyum diye, filmlerdede goruyoruz ne haltlar yedigini ama tony slut olmiyor nedense iste.

SJW lik degil hani su, gayet saglam source materiali olan bir karakteri alip resmen agzina sicti whedon, savunulucak yani yok sunun
Sosyal ağlarda paylaş

anlamadım black widow kısır diyemı karakteirn icine sıcılmıs oldu? bruce cocuk yapamam diyo oda bende yapamam diey anlatıyo.

Hulk/bruce'un cocuğu oluyo cizgiromanlarda (hiç bi black widow'un canonda cocuğu yok)hulk kısırlastırılırken karakterin icine sıcılmıyoda konu black widow oluncamı sorun yaratıyo?
Sosyal ağlarda paylaş

konu kisirlik dedimmi ben? aman kisir biraktilar ondan bozuldu diye bi cumlemmi var?

final test diye ne biliyim sevdiklerini oldurturler, baska bisiler yapabilirler kisirligida en basinda yaparlar ama karakterin en trajik anim diye onu anlatip "I am a monster" demesi komik, cok komik hemde

bunuda kendi imzasi ile ureme yeteneginden sonsuza akdar mahrum kalicagini kabul etmis bir kisi olarak yaziyorum, kisirlik muahbbeti boyle bir filmde cok ucuz hemde cok
Sosyal ağlarda paylaş

...

test kelimesine takıldınm yani? akemdiden cıkartırken kısırlastırp öle salıyoalrmış işte.

bruce "cocuk bile yapamıycam canavarım ban canavar" diyince "cocuk yapamamak canavarlıksa bende canavarım" diye bunu anlatıyo karakter.

sanki bi anda hulkun kucağıan atlayıp ühü ühüh beni kısırlastırdılar diyo.

ucuzluk kısmına gelince, üzgünüm yani bu işin ucuzluğu kıymetliliği falan yok. su filmin değinmeyi hak etmediği, bu filmin yanasmayı bilmene bulduğu konular diye listelemeye baslıyalım istersen bakalım nasıl hissedecez kendimizi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...