Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 zarfmış la tamam googledan baktım şimdi fiile gelince zarf oluyodu sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 check yoself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 relase den beri oynuyordum, o zamanlar bekar hardcore dum simdilerde evli cocukluyum bot olmasa oynayamazdım. butun boku pusuru bota kastırıyor mutlu mesut oynuyordum bot olmazsa zaten benim gibi isten gelip yemeyi gırtlagından asagı boca ederken botu acıp garrison yaptıran o arada cocugu ile ilgilenip sonrasında raid e yetismeye calısan pek cok oyuncu da oynayamazdı zaten :) tahminim kapatılan acc ların cogu dandik olsa da benim durumumda olan birkacyuzbin oyuncu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Bot teknolojisi ne kadar gelişti bilmiyorum ama garrison işlerini falan halledebiliyor mu botlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Absolut said: garrison işlerini falan halledebiliyor mu botlar? evet butun ameleligi yaptırıp keyfini surebiliyordun. yaslı ve cocuklu insanlar icin faydalı birseydi aslında. 40 yas uzeri kullanım hakkı gibi bisi getirseler bari asdfhasdkfjhkasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Sleeper said: butun boku pusuru bota kastırıyor mutlu mesut oynuyordum bot olmazsa zaten benim gibi isten gelip yemeyi gırtlagından asagı boca ederken botu acıp garrison yaptıran o arada cocugu ile ilgilenip sonrasında raid e yetismeye calısan pek cok oyuncu da oynayamazdı zaten :) aynı durum :) adamlar çok haklı bot nedeniyle ban konusunda ama madem bilyodun pararyla subs satana kadar niye dokunmadın botlara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 reddit'te falan da tartışılıyor. heavy botterlar bize koymaz, zaten yedekte hesaplarımız vardı diyor. casual botterların canı yanmış dediklerine göre. mythic blackhand zorlayan guildlerde fishing yüzünden banlandığı için ağlayanlar falan var asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 token mevzusu piyasayı karıştırdı. 1-2 yıllık token alan adamlar vardı, bot kullandılarsa alayı banlandı şimdi. bliz hem tokenden parayı kazandı, hem de adamların ellerindeki milyarlarca goldu piyasadan çekmiş oldu. token sürekli supply edilecek bir şey değil bence. daha doğrusu bu kadar talebi kaldıracak bir yapı değil çünkü eninde sonunda altınla yapılabilecekler sınırlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 heavy botter, casual botter ne demek yahu. terimlere bak. ayrıca yedek account nasıl oluyor? alt karakteri farklı accounta mı kasıyor? her sekilde main'in yedegi olması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 bot kullanmayı* ihtiyaç görmeye başladıysanız daha casual oyunlar oynayın abi, yazık günah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 toggie said: heavy botter, casual botter ne demek yahu. terimlere bak. ayrıca yedek account nasıl oluyor? alt karakteri farklı accounta mı kasıyor? her sekilde main'in yedegi olması imkansız. Heavy botter bottan para kazanacak dereceye gelmiş olanlar. Gold satıyor. AH İle ugraşıyor. Hatta AHde günde 2k-3k actionları falan oluyor. nerden baksan 50-60 tane belki daha fazla hesabı olan botter lar var. Honorbuddy forumlarına bakın. ADamın 1 günde 50 tane acc si ban yiyor. 50 tane dile kolay adam ban yedigini yazarken gayet neşeli falan. Casual botter da benim gibi. sleeper gibi ancak günlük işlerini halletmek için kullanan . boş zamanın da günde 8 saatten fazla bot a bırakmayan adamlardan oluşuyor. Ben 3 yıldır yakalanmadan kullandım. Belki son dönem işi babartmasam daha yakalanmayacaktım .çünkü halen daha benim gibi takılıp ban wave e yakalanmamış bot kullanan arkadaşlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 daha casual oyuna maalesef gecemiyor insan, wow un en buyuk artısı olan komuniti diger oyunlarda yakalayabileceginiz grafik cozunurlugu, boss enkantırı gibi bir deger degil. 8 10 senedir beraber oynadıgınız insanlardan ayrılmaktansa bot kullanmak daha kolay geliyor(du) :) ihtiyaclar sınırsızdır, kafanızdaki ile sınırlı dusunmeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 komunite olayını yanlıs anlamıssınız siz. gunde 8 saat bot kullanıp kendine casual botter diyen adam da en kısa zamanda banlanır umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 botun şu oyunda meşru sayılabileceği tek şey balık mevzusu. dünyanın en saçma balık tutma sistemi olduğu için balıkta bot kullanmak vacip. geri kalan şeyleri de bi zahmet insan yapsın. eskiden herb maden toplamak da hadi bir nebze kabul edilirdi de şu anda zaten garrison'dan hayvan gibi geliyor onlar. kendi ihtiyaçlarını hayli hayli karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Evet ya fishing bot sayılmamalı cidden. Dünyanın en en en sıkıcı iş WoWda balık tutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Wowda 1 defa sanırım balık tuttum, skilli 40 yaptım. Bi daha da tutmadım. Siz de yapmak zorunda değilsiniz bırakın tutmayın balık malık. Umarım yakalanmayan botcuları da yakalayıp banlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 ne iyi mesajlar var lan son sayfalarda asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Günde 8 saatin nesi casual, nesi sleeper? Günde 1 saat her şeyin botunu koysanız -hele şimdi Garrison olayıyla- her türlü kişisel ihtiyacınız çıkar. Ötesi stokçuluk ve sonunda AH'ciliktir. Ha Blizzard da adam olup milletin hakkını korumak için düzenli şekilde banlasaydı bu tipler gelip burada Youtube'a makas videosu koyan apaçiler gibi "ben x yıldır kullanıyorum valla tüh banlandık ehue" diye gezmezdi. Akılları başlarına token çıkınca geldi, millet beleşe oynamasın diye o zaman banladılar anca. AKP kılıklı şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Akıllıca bekledi millet aylarca aldı beleş sonra banladı yani sadece para eritti fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Baggio said: Akılları başlarına token çıkınca geldi, millet beleşe oynamasın diye o zaman banladılar anca. AKP kılıklı şirket. abi geçen de sordum bunu ama kaynadı arada beleşe nasıl oynanıyor? aldığın o token'in parasını biri ödedi sonuçta, yanılıyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Hem de 13 yerine 20 ödedi, ama sen illegal şekilde para kasmasaydın sen de 13 vermek zorunda kalacaktın. Adam 33 kazanacağına 20 kazandı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 abi tokeni satan beleşe mi oynamış oluyor bu mantıkla? anlayamıyorum hala. eve online'da var benzer sistem, plex adıyla. orda plexi marketten alabiliyorsun. ama birisi o plexin parasını ödemek zorunda her türlü. yani bi kaybı yok firmanın hiç bir türlü. burda farklı olan ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2015 Tek gold kaynağı parayla token alanlar değil ki abi. Bugüne kadar nasıl döndü bu ekonomi. Sen kendi insani kapasitenin üstünde materyal sokmuş oluyorsun ekonomiye, karşılığındaki gold kaynaklarına gerçek para eklendi diye her şey düzelmiş olmuyor, yine yaratıyorsun düzensizliği. Kardan zarar ediyor şirket, diğer oyunculara da haksızlık oluyor. Blizzard'ın tek düşündüğü ilk kısmı, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar