Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Botcular banlandı

Sequo

Öne çıkan mesajlar

mardox said:

samaella said:

botlar iyi oynuyomuydu ?

ben tırstığım için denemedim ama milisaniyesinde dispel atanlar varmış, aynı şekilde healleri sn'de interrupt edenler vs... sadece yön tuşuyla oynuyomuşsun.
PVP açısında kötü çok iyi oldu. hakkaten pvp yapılmaz haldeydi botlardan dolayı da.. alt kastım diye gittim hala acısı var :P ucuzaa bi cd key denk getirek de temiz başangıç yapalım :)

şimdi botsuz sıfırdan kasmak ne zor gelir botun tadını bi kere alanlara
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

Madcat said:

haksız kazancı marifetmiş gibi anlatmak bana saçma geliyor, akp seçmeni olsaydım mesela afferin oğluma derdim yani no offence =)

özür bu arada takılıodum bende çok ciddi olmuş :p

Önemli degil abi. işin dalgasındaysak sıkıntı yok. benden de özür:)

ARkadaşlar ben botu marifetmiş gibi anlatmıyorum ama benim gibi 3 yıldır kullanıpta ahanda bugüne kadar yakalanmadıysan marifet tabi orası ayrı :D işin sırrı çok abanmamakta. son dönem bokunu çıkardım yedim banı.

bokunu çıkarmanla alakası yoktur banın. ban wave gelmiş çoğunluk banlanmış gibi görünüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bir mail göndermişler arkadaşa

Hello there,

The game client may monitor your computer's RAM and/or CPU processes for unauthorized third party programs running concurrently with the game.

An unauthorized third party program is defined as any third party software (including Addons) that facilitates cheating; intercepts, mines or collects information from the game database; or allows modifying or hacking of the game interface, environment or experience in any way not expressly authorized by Blizzard Entertainment.
This action has been taken in accordance with our Terms of Use and our In-game Policies (http://battle.net/support/article/100644), which all players acknowledge and agree to prior to playing World of Warcraft. These policies and conditions allow us to maintain a fun and safe game environment for all of our players.

Bazı addonlarda sıkıntı yaratıyor sanırım ,masterplan postal vs gibi eğer bot yüzünden banlandıysanız bunları öne sürerek hesabınızı açtırma ihtimaliniz yüksek .Ayrıca blizzard ram cpu filanda kontrol ediyomuş bu mailden anlamış olduk :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de basta yanlıslıkla ban yiyor zannettim millet. sonra forumdaki ban wave acıklamasını gorunce ve guild'deki banlanan birkac kisinin bot kullandıgını ya da kullanmasa da bilgisayarında kurulu oldugunu ogrenince yanlıslık olmadıgını anladım.

6 ay tatil. yazın oynamazsınız iste. :)
Sosyal ağlarda paylaş

2011'den beri oynamıyorum da son zamanlarda feci azmış bot olayı şimdi okuduğuma göre. Millet raidimizin yarısı banlandı falan diye ağlıyor, sıkılıyordum zaten, eğlenceli oluyor okumak.

Edit: Bu arada tokenlar piyasaya çıkmış, banın zamanlaması da tam olmuş:D
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Madcat said:

nihilium LK fightında engineering bombla lk'ya tek atıp banlanmışlardı, öyle bişeyler olmuştur.

@smyrna sorun yok dostum =)

bomb lkya tek atmadı :P
saronite bomb atınca frost tomb tekrar spawn oluyordu

yanlış anlaşılmış orada yazdığım,
enginering bombası kullanarak yaptıkları bug ile lich kingi hızlıca kesmişlerdi olarak düzelteyim.
fixed.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun içindeki bug yüzünden kimi nasıl banlıyorlar ki, adam external bir şey kullanmadıkça banlayamamaları lazım, anca haksız kazancı silerler.

Ben de 2-3 gün fishing'e çok üşenip bir bot kullanmıştım ama günde 3-5 saati geçmez, ya acıdılar ya Warden'a denk gelmedi şansa, teğet geçti :p Tövbe artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

herkes arena bottan bahsediyor. Script mi yoksa bot mu, o olay nedir? Bildigimiz bot olsa herhalde kimsenin bi sıkıntısı olmazdı arenada free win olurdu. Ha yok bot iyi oynuyor yenemiyoruz diyen varsa blizzard yanlış adamları banlamış.

botu arenaya full salıp hadi goççum git parçala demiyorsun. öyle bir artificial intelligence yok arenada oynanan pvp kalitesinde karşısındaki insanla savaşacak. sen arenada gene kendin oynar gibi oynuyorsun, bot arka plandan sana yardım ediyor. otomatik salisede dispell, dps yapıyorsan tek tuş dps rotasyonu, interrupt vs..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...