darkageman Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2016 Animeyi bitirenler. Mangadan kaldığınız yeri bulup devam edin derim. Baya iyi gidiyor Mangası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 offff COK IYIYDI ILK BOLUM YENI SEZONDA. akacak fenalar fenasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Bu sezon sadece 8 kişinin kapışmasıyla biter diyordum ama ilk bölümden elenmeler başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 fazla iyi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 2-1 ilk rakibin alice çıkması üzdü ya, alice 1-2 daha kapışsın istedim. souma'ya gene maç kaybettirmeyecek mangaka çok belli. tadokoro dayak yiyecek, dayak atanla kapışacak sonra intro'ya bakılırsa. (:P) iss bentosu nine bentosuna yenildi, gene pilavı balıksuyuna banıp kazandı ya ne diyim. 8-) dede çok iyi ama, serinin yama-ji'si tam. ne varsa dedelerde var. dedeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ilk bölümü şimdi izledim. yahu diyorum niye bu böyle damdan düşer gibi girdi, daha turnuvaya katılacakları seçiyolardı falan. askere giderken seri yarım kalmıştı unutmuşum, meğer 18'deymişim daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Arayı kapadım. ilk sezon 18-24 Muari'nin gözlüklü olması sebebiyle içinden bi şeytan çıkmasını bekliyodum zaten, o nedenle sevindim. Ama gözlüklülerin kralı olması çok şaşırtı bayağı da eğlendirdi. :) Ekürisi İbusaki'den çok büyük patlama bekliyodum, elemede iyi puan almasına rağmen bir türlü istediğim patlamayı yapamadı. Bu sezon can yakıcak gibi ama. O kahkülünün örttüğü gözleri görelim artık. Yuki ile Ryoko'nun hep baş altı potansiyele sahip olduğu hissi alttan alta verildi ama bi anda bu kadar gelişim göstermeleri ani oldu fakat beğendim. Megumi'nin de turu geçmesiyle Polar Star resmen elemelere damga vurdu. Jun sensei efsaneydi ya hahahah. İsami'nin kilo olayı güzeldi. :) Hayama ve Ryo'nun niye op ve ed'de bu kadar gözüktüğü belli oldu. Ama Ryo bariz daha tehlikeli. Direk Soma'nın aynısı. 2-1 Sezon sert başladı. Ben izlerken Soma'nın rakibi Erina'nın yancısı olur heralde diyodum, Alice süpriz oldu ama kafa da elemesi de iyi bişey. @Sam Megumi bi maç kazanıcak bence. Dede aynen çok iyi ama izlerken Yamaji değil de Silver Fang'i anımsattı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 ağlattı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 asiri iyiydi bolum s02-e02 jojo referansi harikaydi. Kendileri bile menacing yapmayi unuttular yeni sezonda, shokugekide unutmamislar asdfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2016 Zoro Ryuko'ya karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 ahah koptum kharon'un dediği yerde, gene süper gidiyor seri. jüriler de çok başarılı ya lol KONO AJİ VA TAMARAAAANNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 JoJo referansina koptum ahahahah. Bir de karari açıklayıp öyle bitirselerdi keske. Bi Megumi dover diyorum, ama Ryo'nun hem Soma'ya rival olarak koyulduğu belli, hem Alice'e laf sokarken ondan daha iyi olduğunu ima etti, hem de OP de var. Bi Ryo döver diyorum ama pattern olarak ortam Megumi nin kazanacağı şekilde filan (bir de gelecek bölümün adı var). Maç tam ortada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 hayır butun gızemler acıklanmıs, bütün numaralar yapılmıs. bu saatten sonra kararı vermemeleri luzumsuzdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2016 SHOKUGEKI NEDEN COK IYI? inanilmazdi ya ahhahaflaksdja. ilk sezondaki ippo referansiyla favorim oldu bu. tadokoro 2. defa ryuuko oldu bu arada. 13. bolumde de boyleydi kamptan donduklerinde ahahahdlkj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 http://www.cagdasses.com/images/posts/201606/72643_660x438.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 turkiyedeki demokrasi zaferinde bir destekte tōtsuki akademsiden geldi. halkın demokrasiyi savunmus olmasını gormekten mutluluk duyduğunu belirten hayama akira, ekledi "köfte doner her türlü koayar." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2016 en gerçekçi shokugeki oldu. turkojin (tu) lavaş içine döner & köfte karşısına kaplumbağa ile çıkarsan sonun bu olur. hakkıdır döner yapan, hayama'nın maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 köfteli dönerli hamburger. bizde niye yok la böyle bi hamburger. canım çekti valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Hiç öyle şu mu daha güzel bu mu, degerlendirelim, tartışalım filan yok. Türkburgeri yedikleri gibi verdiler kararı. Yoksa sonuçları haftaya kadar beklerdik yine. Çat diye hiç uğraştırmadan soylediler. Biz de milli gururumuzu yaşadık tabi ^^ Bir de asıl JoJo villain ini bu bölüme koymuşlar geçen bölümdeki espriyi boşa harcamasalarmis keşke. Tam [Menacing] sahnesiydi en sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 tek atti lan jgasdfjfsadjkfsa. kastirmadi guldum bayagi. spo kiz artistlik yapiyor bi' de 'cik igirdir i nsl yiycklrr' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 İlk hamburgeri görünce telefonu aldım nereden söylesem diye düşünürken ikinciyi görünce telefonu bıraktım. spoo Yalnız Alamancıların kullandığı mayonezli yoğurtlu sosu kullanmasaymış keşke iskender değilki bu tombik döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2016 Cuce said: turkiyedeki demokrasi zaferinde bir destekte tōtsuki akademsiden geldi. halkın demokrasiyi savunmus olmasını gormekten mutluluk duyduğunu belirten hayama akira, ekledi "köfte doner her türlü koayar." http://i.imgur.com/zfngFvB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2016 cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 neyse yine de spoilera alalım Bir twist gelecekti ve kaybetme şansı yoktu zaten ama fena da bağlamadılar hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 shokugeki koşullarını hep "KAYBEDERSEM ÇARIMI SİLERİM" şeklinde yaptığı için mangaka zerre gerilim yok. kaybedebileceği birşeyler üstüne iddiaya girse de birazcık olsun şüphe doğursa. neyse şu dangozu dövdü iyi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar