Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Çok şekerli geliyor çoğu yabancıya. Alışkın olmayınca kadarını kaldıramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Baggio said: Fıstıklıdan başka hakiki baklava olmaz, ticari uydurulmuş şeylerdir toplel ceviz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Büyük parçalı cevizli baklava (Cevizli Dolma) ve Cevizli Burma Tatlısı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 mokoko said: cevizli diyen ölsün fıstıklı ve kaymaklı ftw Fıstıklı güzel de, cevizli ev baklavası gibisi yok ya.. http://i.imgur.com/3o05dOV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Cevizli baklava, tavuklu maklube gibi bir şey abi. Baklava dediğin fıstıktan olur. Ev baklavası dediğin de sonuçta dejenere olup ustaların elinden eve düşmüş, kısıtlı imkanlı bir şey. İkisinin yeri ayrı. Lezzet dediğin şey zevk meselesi ama sonuçta, üretilse "nutellalı baklava en kralı baba" diyen bile çıkar yani. Esas suçlu böyle birbirine düşürmeli topağı açandır. Beleş gelsin, diyette olmayım, her türlüsünü yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Fıstık tek doğru yol! Bir de esas fıstıklı sarmanın hastasıyım ben. Guuhhh http://img.gecce.com/2013/02/26/develi-kebap-151350C3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 neyse ki paticikte neyin nasıl yenmesi gerektiğini bilen adam sayısı güzel.baklava tabii ki fıstıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 arkadaşlar karaköy'de otopark'ın arkasında güllüoğlu var baklavayı orada yiyin. ama esas güzel yapan yer onun arkasındaki köşkeroğlu'dur. güzel yapıldı mı fıstıklı da cevizli de yenir. kestaneliyi ilk defa duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 baklava tam bir çomar tatlısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Baggio said: Cevizli baklava, tavuklu maklube gibi bir şey abi. Baklava dediğin fıstıktan olur. Ev baklavası dediğin de sonuçta dejenere olup ustaların elinden eve düşmüş, kısıtlı imkanlı bir şey. İkisinin yeri ayrı. Lezzet dediğin şey zevk meselesi ama sonuçta, üretilse "nutellalı baklava en kralı baba" diyen bile çıkar yani. Esas suçlu böyle birbirine düşürmeli topağı açandır. Beleş gelsin, diyette olmayım, her türlüsünü yerim. fıstıklı da yerim zaten her türlü tavuklu maklubeyi de baya seve seve yerim zaten açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 dün eşimle canımız çekti sütlü nuriye ile fıstıklı aldık bi yerden ayıptır söylemesi, süte ve ürünlerine bayılan biri olarak nuriyeyi beğenemedim pek bu muymuş bu kadar abartılan şey anlamadım. fıstıklı her türlü daha güzel geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yavv bırakın ne baklavası, gelin künefe yiyelim. hem fıstık diyenler için üstüne bol fıstık da dökeriz. http://www.sahaneyemektarifleri.com/wp-content/uploads/2011/12/F%C4%B1st%C4%B1kl%C4%B1-Ku%CC%88nefe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 #künefemasterrace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 su muhabbetler net 3 er kiloya mal olmustur abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 sütlü kadayıf da güzle oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 yumy said: #künefemasterrace (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 fıstıklı sarma > fıstıklı kaymaklı künefe = fıstıklı baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 künefe > fıstıklı sarma > kaymaklı künefe. hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Antep imam çağdaş kuru baklava üstüne tanimam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 ceviz ancak sutlacin ustune dokulur o bile zevke kalmis baklava dedigin fıstıklı olir babam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Bone said: yavv bırakın ne baklavası, gelin künefe yiyelim. hem fıstık diyenler için üstüne bol fıstık da dökeriz. http://www.sahaneyemektarifleri.com/wp-content/uploads/2011/12/F%C4%B1st%C4%B1kl%C4%B1-Ku%CC%88nefe.jpg künefe istanbulda nerde yenir. sen sisko ve feyzli bir abiye benziyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Bone Ankara'lı değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Ben cevizli seviyorum baklavayı. En son antepte uc kilo fıstıgın icinde kaybolmus baklavayı yedikten sonra daha cok sevmeye basladım cevizliyi. Herkesin agız tadı farklı. Orijinalinde bence fıstık da yok, sadece yufka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 cevizli hakikaten çok iyi oluyor ya. İyi yapılmış ev baklavası da güzel olur gerçekten. Çukulatalı baklava yapıyorlar acaba onun tadı nasıldır hiçi yemedim? Sütlü nuriyede fena değil ama öyle imba bir lezzet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Bademli, kaymaklı, cevizli yemedim hiç ama oyumu fıstıklıya verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar