Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yemeksepeti Satılmış (589M USD)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

Yapmış olduğumuz kontrollerde, 1546 adet 29942,24 TL tutarında sipariş verdiğinizi görüyoruz.

“Siparişleriniz ile ilgili destek hattımıza hemen ulaşmak için yemeksepeti ana sayfamızda bulunan canlı yardım butonuna tıklayabilirsiniz.”

ınını ıvrıdınıı

ben olsam şimdi 68 tl lik bi kebap sofrası kurar 30k ya tamamlardım bunu
Mesaj tarihi:
Valla üşengeçlikten, yazılı ortamda hatasız ulaşması açısından ve en son Joker hamlesinden hepimiz tercih eder olduk da, aslında verdikleri hizmet eskisine göre baya kötü.

Müşteri hizmetlerinin 2-3 tane basmakalıp cevabı var, hep onlar geliyor. Tüm yorumları rezalet olan restoranda sürekli 10-10-10 verip bir kelime yorum yazmış botlar oluyor. Tekelleşip şımardıkça komisyonu köklediklerinden çoğu firma komisyonun bir kısmını çıkarmak için Yemeksepeti fiyatlarına telefon/dükkana göre biraz zam yapıyor. Joker'i esnafa diretince herif de kalitesini düşürüyor getirdiği Joker siparişinin, falan filan gibi bir sürü bozulma görüyorum ben şahsen.

"Almanlar almış, belki biraz düzeltir" dedim ama Türk kafasıyla yönetilmeye de devam edecekmiş :)
Mesaj tarihi:
az çıktı lan ahhuea, artık sodexhoyla dışarıdan alıyorum genelde zaten, onu yapmasam aylık 300'den 1 yılda 3.6k

Sipariş Bilgileri
Sipariş Sayısı : 171 Sipariş Toplamı : 3204,66
Mesaj tarihi:
Mal said:

millet durduk yere niye toplam siparişini soruyor diye düşünüyodur şimdi iletişimdeki adam

google'a paste etse çıkıyor,
bence uyanmıştır duruma search etmiştir...
Mesaj tarihi:
said:
Sayın Loplop,

Yapmış olduğumuz kontrollerde, 194 adet 4715,05 TL tutarında sipariş verdiğinizi görüyoruz.

“Siparişleriniz ile ilgili destek hattımıza hemen ulaşmak için yemeksepeti ana sayfamızda bulunan canlı yardım butonuna tıklayabilirsiniz.”

Saygılarımızla.
  • Yeni Oluştur...