df Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 di said: reyou said: @di abi nie ss almiyon telden cekmek yerine :/ Vindoz makinada oynuyodum, klavye uzakti falan. Vindoz adam olsa da built-in SS alip kaydetse alirdim mis gibi. https://app.prntscr.com/tr/ hayat kurtarır. anında kendi nete upload edip linki de veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Bölündükten sonra birleşme neye göre oluyor? Zamanla alakalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ben de GabeN dim sdf net gitti 1.yi kovalarken :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 aa bende gabendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 OFFF abi sabah oldu birakamadim topici acan ban yesin direk son oyun guldurdu baya /south america serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 FUCK YOU ALL yazan birini gorurseniz benim. delirtti ibneler =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Dün ben o kadar sardım ki oynarken bacaklarım uyuşmuş, kalktığımda uyuşuk bacakla yere düştüm, bileğim burkuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://i.imgur.com/C8w6R8P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 http://i.imgur.com/j400jE7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ajhahah ne lan bu oyunmuymus guzelmıste nereye kadar gıdıo, 5-6 kısı vardı kocaman etrafımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Allah belanı versin 0ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 isim çok değiştiriyor ya. grego ile çok kovalayan olmazken, sensitive dick baya talep gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 kuzey kore yedı beni ya tuh foto nası koyuyolar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Bi servera dolusabilsek şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 europe server a giriyorum ben hep ama adamlar çok iyi oynamaya başladı virajlar falan çogu zaman hiç büyüyemeden devam ediyorum russia dan devam edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 abi diyoruz [pati] gibi bisi koyun basa, gerci benim girdigim saattler ters geliyo ama, yinede denk gelir birileri. birbirimizi feedleyerek ilk 3 e girer domine ederiz. o sekilde bi ss alsak, cerceveletip forumun kapisina asariz o sekilde sdfs gerci perma ban fln atarlar miki? miki miki mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 xunn said: http://i.imgur.com/j400jE7.jpg ihihi ya kasıyo bende oyun bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 [pati] koyalım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 bence TÜRK koyalım, türkün gücünü herkes görsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 HİBİNETORLAR yapalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 dun serverin birinde ilk 10 daki 7 kisinin nickinde 18-25 diye bisey vardi. Nicki ben de 18-25 yaptim saolsunlar bana da calistilar baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Abi yeni bi hareket çıkmış, tırtıklılara bişi atıp bana fırlatıyo beni patlatıyo, o ne ayak açıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 oncekı sayfaLARDA bırı yazmıstı w ıle tırtıka mass atınca o fırlatıomus galıba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 ama oyunun zevki free for all iken olur ya sürekli gerilim duygusu güzel, kimin nerde olduğunu bilelim ama tek parti halinde hareket mantıklı gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar