atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 türk kaynıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 steame gelince iyice coşar bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 15k yı geçip 1. oldum. yeter bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ne iyiymiş gece shiftine ilaç gibi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 di beni hiç sevmiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Sktret di'yi, sevse nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ben de size Pati yaptım bıraktım sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 PATİCİK ve Karma kimse beraber oynayan, beni oyun birinciliğine yerleştirdiğiniz için teşekkür ederim, çok lezizdiniz sdf. Bağlantı kopup durmasa bir de, çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aquila said: buyukluk, yalnizlik demek cocuklar =(. http://i.imgur.com/xsZJq3a.jpg Sanal ortamlarda ifsa ettiniz yanlizligimi. Halbusi sizi ne kadar guzel ve keyifli bi oyunla tanistirdim. Tuh size. /Insert hababam ahmet konusmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Spidee said: PATİCİK ve Karma kimse beraber oynayan, beni oyun birinciliğine yerleştirdiğiniz için teşekkür ederim, çok lezizdiniz sdf. Bağlantı kopup durmasa bir de, çok güzel olacak. PATİCİK bendim önemli değil :P Güya 4 de yatacaktım saat 08:30 oldu ayıp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 oyunun linkini veren JrStorMesT nin banlanmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 islamı avrupaya yaydım arkadaşlar http://i.imgur.com/N0YpIzA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 oha lan adam o yeşil pırpırlara birşey püskürttüp bana yolladı, beni patlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 oyun tam bir hayat simulasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 MAHSUNTHEDREAD olarak 5 dakika süren bir saltanatım oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ben beceremedim büyüyemiyorum maks 300 400 puan sornrası gelmiyo bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 defansif oyna, ac gozluluk yapanlara salca ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ya nasıl skin yapıyoruz bunda? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 nickle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 burdaki nicklerden birini seçicen http://pastebin.com/raw.php?i=kXQDhQEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 ilk 3 combatları acayip oluyo ya. fakat ben hiç bi oyunda sinirlenmediğim kadar bu oyunda sinirleniyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 lan clan fln yapalim bari [pati] diye, europe serverindami oynuyosunuz? yalniz oynayinca baydim ben tanidik fln olsa o zaman baya matrak olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 tek server yok ki nasıl toplanıcak herkes aynı yere. 2-3 kişi hadi neyse de daha fazlası yalan olur. anca deneye deneye belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 TURKEYBALL YAPAMIYORUZ HÜKÜMET GÖREVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Ne çekiştirdiniz şu oyunu yahu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar