Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bu büyüklerin çevresinde dolaşmak çok kötü degil tek olanlar kendilerini dagıtmamaya çalışıyor digerleri de pek yaklaşmıyor böyle köpekbalıgı yanındaki ufak balıklar gibi dolaşabiliyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 nolax burdan mı bu arada baya bir kovaladım onu:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ben chrome ve firefoxtan denedim. ikisindede kımıldamayı başaramadım. mouseu sola çekiyom olmuyo sağa çekiyom olmuyo. tıklıyom olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bu arada yeşil şeyin etrafında bişi fırlatıyolar parçalanıosun q olabilir eject mass daha buyuyup deneyemedim bişeyin etrafına gelip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 offf kim bulastırdı lan bana bu oyunu bora senin nick neydi beni baya kişi kovaladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ufak kalıp benden büyükleri manevra kabiliyetimle oynatıyorum fare gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bağımlısı oldum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 W ile massten parça bırakıyosun, onları yeşil dikenlerin içine bıraktığında yeşil dikenler büyüyor, 5-6 kere bırakınca da patlayıp küçük dikenler haline geliyor, büyük massli elemanların yanında yaptığın zaman adam parçalara ayrılıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 NolaxThensbane said: offf kim bulastırdı lan bana bu oyunu bora senin nick neydi beni baya kişi kovaladı :D ben panpa..topraaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 1600 puanda avrupa birincisi yedi, var mı böyle şans küfrederek kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 sabahtan beri aralıklarla oynuyorum 2800 gibi bişi gördüm 3. oldum bi kere, acayip sarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 türkiye 2020 görürseniz o benim dalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Region'daki user sayisi ile map'deki user sayisi bir degil. Map'ler 32 ya da 64 kisilik sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 çete kuruyom gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 http://i.imgur.com/5b2uCS7.jpg hepsi kacıyor shdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Gizli said: yok mesela ben kocamanım ve küçük birini kovalıyorum. o küçük adam fıtıfıtı gidiyor yeşil dikenlilerin arkasına saklanıyor ve benim gelmemi bekliyor. ben menzile girince de yeşile temas etmediğim halde beni patlatan bir parçacık atıyor. w ile dikeni feedleyip ikinci dikeni icine atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 laannnn bozessek sen misin mundar ettin beni kaç kere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Aslinda telefon icin hareket sensorune duyarli olsa super olurmus. Ekrana tap yapmak gerekiyo surekli. Telden sarmadi. Sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 mapi bi komple kaplayayım bırakcam oyunu da hiç zirveye çıkamadık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 800 u gecemedım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kitleniyo bi süre sonra 2506da kaldım ben bugün. ilk 5e girdim bi sürü adam yedim ama 2506da kaldı bazen 200de bile kalıyo kitleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 o maksimum skorun bekledikçe azalıyor kütle değerin. ayarlardan mass göster seçeneğini işaretlersen mevcut kütleni görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 off ne kitledi abi 9.30'dan beri oynuyrum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 online spore yapmış adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 dünyanın en iyi flash oyunu olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar