JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 hadi büyüklüğünüzü görelim europe'a bekleriz. edit (di) : Oyun adresi : http://agar.io Hangi sunucuya baglandigimi nasil gorucem ? Chrome icin, ekrana sag tik -> Inspect Element -> acilan pencerenin console tab'inde "Connecting to ws://..." yazan yer baglandiginiz sunucu adresi. Biri IP adresi verdi nasi baglanicam ? Chrome icin ekrana sag tik -> Inspect Element -> acilan pencerenin console tab'ina connect("VERILEN_ADRES"); yazip enter'a basiyosunuz. Ornek : connect("ws://213.168.249.238:443"); Bunlari yaptim ama baska bi server'a baglandi sanki ? IP'si verilen server dolu ise ya da baglanamiyosa sizi baska bi server'a atabiliyo. Tekrar tekrar denemek gerekebilir. Dogru sunucuya baglandigimdan nasi emin olcam ? Leaderboard'u takip edip verilen isimler orda mi diye bakmaniz gerekiyor. Pati oldugumu kim nerden bilecek peki ? Nick'inizin bi yerlerine, tercihen basina ya da sonuna sunu ekleyin; ȣȣȣ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 iş vaktinde atmayın şunları kovacak patron :)-D:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 bağlanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Empire diye ekran boyu bir şey tarafından sıkıştırılıp yenildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Ahah ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Benide kovaladı empire baya bi ama sonra sıkıldım kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 cok iyi lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Split belli bir büyüklükten sonra oluyor herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 büyüyemioz ki harcıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Beni yutan hep yomama oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ikili üçlü oynayanlar var çok ya şerrolar ama top 5'e girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 turkeyball yapmak istiyorum ama nasıl yapılıyo bulamadım. herifler ne güzel şeyler yapmışlar http://i.imgur.com/WtF4Enl.png gelin birlik olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 skinler isimlerle alakalıymış ya. "Setting your name as certain words changes your blob to be a skin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 USSR olarak 1500'e falan geldim. Sonra Nazi yuttu la beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 gilette abdi hanginiz hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 abi nickler cok efsane ya, free hugs da iyiymis baya ahauah benide ebola yuttu emenike : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ya lanet olsun 1 saat boyunca çalışıp didinip ortamda ne kadar glikoz aminoasit varsa toplayıp tam ilk 5 e girmiştim iki canavar birleşip beni kovalamaya başladı yeşil şeylere patlayıp dağıldım polandball yedi beni :((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 steam beni yedi nasıl mitoz bölünüyoruz dsdfg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 yo mama ile baya yuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 kimsenin allah'a saygisi yok, cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Xenus said: steam beni yedi nasıl mitoz bölünüyoruz dsdfg? space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Xenus said: steam beni yedi nasıl mitoz bölünüyoruz dsdfg? boşluk tuşuyla, zaten asıl öyle adam yutuluyo. büyüdükçe mitoz bölünüp fırlatıyosun kendini, yanyana gezip büyüdükçe birleşiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 ahahah cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 şu an boku çıktı baya ekrana sığmayan adamlar var. bi de chat olsa çok güzel olacak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 lan mitozdan sonra geri birleşemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar