Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Esh said: DarKRideR said: zamanımı kaliteli şeyleri izleyerek harcıyorum. got nedir ya? Zamanini cengel bulmaca Cozmekle ve besiktasa teknik direktor begenmekle harciyosun abi. Kandirma kendini çengel yok, ama td aradığım doğrudur sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Spoiler olduğu iddia edilen bilgilere tepki göstermeyen herkesin zaten ordan burdan spoiler okuyan/arayan tipler olması pek ironik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 AtlaraFisildayan said: ren hakli.abarttiniz. abi bana cok saglam yabanci/turkce farketmez spoiler sitesi atin lutfen. http://awoiaf.westeros.org/ Tüm kitapların bölüm bölüm özetinden internet teorilerine herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ya spo verecekseniz kitaptan diye belirtin insafsız adi herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 kitaptan yaradan rabbinin adiyla oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 dizi spoylerı Faceless man Westeros'a suikast için mi gitmiş yani. Koskoca tarikatın başı olarak kendi gittiğine göre Joffrey'e verilen zehri mi teslim etti acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 o tapınaktaki eleman jaqen h'ghar değilki,onun yüzünü kullanıyor.ben öyle anladım en azından ayrıca koskoca faceless meni dandirik poisonı getirsin diye kiralayamazlar.öyle hiçbiyerde bulunmayan bir zehir değil joffreyi boğduran. öyle sıradan kiralık katiller gibi değil faceless men.çok yüklü paralar içinde kiralanıyodurda karşılığında kurban vererek falan kiralanıyolar diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Evet, Jaqen değil. Kitapta öyle bi şey yok zaten, fan service diye koymuşlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Jaqen reyiz çok kafa açıyo ya eline saz alıp diyar diyar gezmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yok biliyorum öyle olmadığını ama kitabı baz almadan dizi için söylüyorum. dizide de o değil benim anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben de öyle düşünüyordum da aryadan ayrılırken sıfatını değiştirdiydi sonra niye eskisine geri döndü ki? neyse gerçi çok da önemli bi ayrıntı değil benim için. ben syrio forel'i merak ediyorum asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ya onu dizide jaqen çok sevildi diye yaptılar işte.çok problem değil ya a man is entertaining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 SYRIO FOREL'İN BAŞI KEL Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 kitapta kel tasvir edilmiş gerçi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 kel aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yok mu bu kitaplıları banlayacak bir babayğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 game of thrones okunmaz izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 sen aptal oldugun icin oyle gelmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 eskiden daha güzel konuşuyormuştu ya da sezonsonu geldi hala herifin olayı yerinde saydığı için öyle geliyor :p http://www.youtube.com/watch?v=jzTHt87WsE8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/92/30/1d/92301d813b374f24773cdc20e4bbc57e.jpg tekrar koyma zamanı gelmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Tori said: konuşuyormuştu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 k1nJo said: ben de öyle düşünüyordum da aryadan ayrılırken sıfatını değiştirdiydi sonra niye eskisine geri döndü ki? neyse gerçi çok da önemli bi ayrıntı değil benim için. o adamla şimdi arya'ya ders veren farklı adamlar değil mi? Arya tanıyor diye jacqen'in suratı kullanmıyor mu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 o adamlar farklı değil de adamın kendi kimliği farklı olabilir. edit: bence farklı değiller yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bu adam yeni çıkan büyücülü dizide de oynuyor ( Jonathan Strange & Mr Norrell ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 asil kitapta ayi gibi killi olan esmer jorah mormont dizide sapsari, o nolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar