Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 2015-04-24 19:40:29,263 fail2ban.actions: WARNING [nginx-req-limit] Ban 111.40.196.68 2015-04-24 19:40:29,294 fail2ban.actions: WARNING [nginx-req-limit] Ban 85.96.62.221 2015-04-24 19:40:31,302 fail2ban.actions: WARNING [nginx-req-limit] Ban 190.38.137.215 3 kisi daha geldi. Kahveden adam cagirma moduna girdi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 ihtiyacı olan varsa Ulaşsınlar yardımcı oluruz. cabuksavcı değilde cabukavukat açabilirim ya iyi fikir verdiniz bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bir hekır Okan eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 GERGE said: daha once de kucuk saldirilar olmus ama farketmemistim sana askini anlatmak icib kucuk saldirilar yapmış ama anlayamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=xk0iRvRUDMc&spfreload=10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Kim yahu bu Editor? Sümer falan mı yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Besleyenlerine acidim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editor said: Ama bana laf atanlara acımayacağım bilsinler. Üzülecekler. kes lan değişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=m37jAELu_EE editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 zona alarm kurdum kafam rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Çok üzüldüm adına Editor, pek beceriksizce ve çocukça. Vaktinde de TSOL 'e saldırayım mı diyordun, demek ciddiymişsin. Yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editor bu kate uptonun cicikleri görebildiğimiz siteyi tasarlayan arkadaşsa laf yok eğer o değilse bide ben vuriim https://www.youtube.com/watch?v=Z3qOMKS4SMI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Aluriel ne saydırdı ya... Ne yapti bu adam sana :D Altalta dizsen burdan bagdata yol olur höhöhö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 sharky said: Çok üzüldüm adına Editor, pek beceriksizce ve çocukça. Vaktinde de TSOL 'e saldırayım mı diyordun, demek ciddiymişsin. Yazık valla. Ya ahahha :D halen anlamadınız dimi saldırı filan yok ortada ... :) siteyi aç F5 e basılı tut göçüyor site o derece hahaha Hadi onu geç benden böyle hafif bir saldırı bekleyenlere şaşırdım asıl... sharky sana zorlamı yazdırdılar bunu , asıl senin adına üzüldüm şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 yazıyorsunuz ama birsürü işim var arkadaşlar gülmekten işimi yapamıyorum > paticik.com > arama > blog > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 postum olsun ayrıca bi bok anlamadım optan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 cocuklukta ailenin yeterince ilgi göstermemesiyle alakalı hep bunlar... Dfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 of nasıl bi herifsin sen ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Editor said: Stress test o stress haha DDOS yapsam serveri hmm du bakim hesaplayim 5$ server i 3 saatte kapanırdı BW si biterdi ;) O yüzden ddos un ne lolduğunu bilmemesi ve DDOS yapıooooo demesi komik olmuş :D Profesyonel bakışıma gelirse; ilk başta yapması gereken ip blocklamak (ki bunun otomatik olması gerekir) görüşüne göre Sadece blog u floodlanmış :) aynı aynı anda 100 kere refresh yapılmış gibi düşünebilirsiniz. Yani aslına bakarsanız LOW tier bir attack sitesi göçmemesi gerekir okadar övdüğü VPS ilginç. ben anlamam bu işlerden. Lakin üçbeş terim yalandan biliyorum ve benim bildiğim stress test dediğin şey, sunucunun bağlantı kaldırabilme kapasitesini test etmek demek. Bunu da doğal olarak sunucunun sahipleri yapar herhalde dimi? sen niye stress test yapıyon elalemin sunucusuna madem stress test? bu işi mi yapıyon yoksa? bak sana fotoşot yaptım http://i.hizliresim.com/YBM5vD.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 8 diş hekimi arasındaki mesleki konulardan oluşan konuşmaları dinlemek zorunda kalan laraken gibi hissettim şu an kendimi ama çok eğlendim lan adfssdfgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Adfadgasffdsdgfsfgdsfshddsfdsfhdshfds xeno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Şu GERGE'nin DNS ile ilgili başlığını okuduğumda "Güvenlik Nedeniyle sadece Türkiye IP lerine açık" yazıyordu. Onu okuduğum an "Editör Türkiyede miydi?" diye sormuştum kendi kendime. Yanıltmamış adam beni resmen lol. Bu arada @GERGE 10 yıl sürecek bi dava açarak kendimi küçük düşürmem diyerek hep buralarda savunduğun hak-hukuk tan ziyade kendi karizmanı düşündüğünü çıkarttım. Umarım yanlış anlamışımdır. Benim forumdan tanıdığım kadarıyla GERGE çoktan dava sürecini başlatmıştı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 bu konuyu gerge ile güzel bir şarap içerken tartışmak lazım. adam gereğini yapar gençler şşşt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Abi gülsem mi ağlasam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 sipeyskeyk said: http://www.youtube.com/watch?v=m37jAELu_EE editör Ya hahahahhaah HAHAHHAHAHAHA ama CUK yani sdfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar