Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editor'dan sunucuma DDOS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
2015-04-24 19:40:29,263 fail2ban.actions: WARNING [nginx-req-limit] Ban 111.40.196.68
2015-04-24 19:40:29,294 fail2ban.actions: WARNING [nginx-req-limit] Ban 85.96.62.221
2015-04-24 19:40:31,302 fail2ban.actions: WARNING [nginx-req-limit] Ban 190.38.137.215

3 kisi daha geldi. Kahveden adam cagirma moduna girdi sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Çok üzüldüm adına Editor, pek beceriksizce ve çocukça.

Vaktinde de TSOL 'e saldırayım mı diyordun, demek ciddiymişsin. Yazık valla.

Ya ahahha :D halen anlamadınız dimi saldırı filan yok ortada ... :)

siteyi aç F5 e basılı tut göçüyor site o derece hahaha
Hadi onu geç benden böyle hafif bir saldırı bekleyenlere şaşırdım asıl...
sharky sana zorlamı yazdırdılar bunu , asıl senin adına üzüldüm şuan
Sosyal ağlarda paylaş

Editor said:

Stress test o stress haha DDOS yapsam serveri hmm du bakim hesaplayim 5$ server i 3 saatte kapanırdı BW si biterdi ;) O yüzden ddos un ne lolduğunu bilmemesi ve DDOS yapıooooo demesi komik olmuş :D

Profesyonel bakışıma gelirse;
ilk başta yapması gereken ip blocklamak (ki bunun otomatik olması gerekir) görüşüne göre Sadece blog u floodlanmış :) aynı aynı anda 100 kere refresh yapılmış gibi düşünebilirsiniz.
Yani aslına bakarsanız LOW tier bir attack sitesi göçmemesi gerekir okadar övdüğü VPS ilginç.

ben anlamam bu işlerden. Lakin üçbeş terim yalandan biliyorum ve benim bildiğim stress test dediğin şey, sunucunun bağlantı kaldırabilme kapasitesini test etmek demek. Bunu da doğal olarak sunucunun sahipleri yapar herhalde dimi? sen niye stress test yapıyon elalemin sunucusuna madem stress test?

bu işi mi yapıyon yoksa? bak sana fotoşot yaptım

http://i.hizliresim.com/YBM5vD.png
Sosyal ağlarda paylaş

Şu GERGE'nin DNS ile ilgili başlığını okuduğumda "Güvenlik Nedeniyle sadece Türkiye IP lerine açık" yazıyordu. Onu okuduğum an "Editör Türkiyede miydi?" diye sormuştum kendi kendime. Yanıltmamış adam beni resmen lol.

Bu arada @GERGE 10 yıl sürecek bi dava açarak kendimi küçük düşürmem diyerek hep buralarda savunduğun hak-hukuk tan ziyade kendi karizmanı düşündüğünü çıkarttım. Umarım yanlış anlamışımdır.
Benim forumdan tanıdığım kadarıyla GERGE çoktan dava sürecini başlatmıştı bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...