Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Editor'dan sunucuma DDOS

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Uzun zamandır "lamer" ünvanını hak eden biri çıkmamıştı, iyi oldu.

Adam bildiğin donanımhaber'de "hecek" diye aratıp 2-3 yılda işi öğrenip iş kuran tipler gibi.

Yakalnınca da işi şakaya vurmaya çalışan vasıfsız insan modeline dönüşüyor. "F5 o ya F5 ehühehühe, bir de savcı diyor ehüheh, ilahi GERGE :):)"
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sinirlerim bozuldu yemin ederim. Bana adres vermişmiş ben gitmemişmişim.

Başına iş gelmesi için bu kadar meraklı bir insan olabilir mi. Trollüyor falan sanıyordum bir daha yazdı sinirlerim bozuldu artık.

Hala sen üzülürsün falan diyor. Bak editör kardeşim forum ok güzel dilediğini yaz ama olay gerçek hayata taşınınca işler biraz değişiyor.

Karşına çıktığımda abi öyle f5 e basmıştım, kuzenim yazmışla bitmiyor olaylar.

Beni tahrik ediyorsun önce uyarma yolunu seçiyorum. Tahrik etmeye devam edersen trollemiyorum çok ciddiyim farklı yollar seçeceğim kendime.

O yüzden hala gelipte yok sen üzülürsün bilmemne yazıp durma. İstersen milyonları tanı kimse bişeyi kafaya takarsam yapacağım şeyden alıkoyamaz beni. Bu kadarda netim.

Forumda yaz çiz ama yok çağırdım gelmedin bir kez daha dersen.

Aha cümle alem şahit. Takacam bunu kafaya şaka yaptım trolledim falan dinlemicem.

Çok net diyorum. Paranoyak yaşarsın bak sonra.

Bişi demiyorum yazmışsın hala alttan sen üzülürsün diye laf sokuyorsun. Bak emin ol ben üzülmem. Niye üzüleyim kaşındı derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

ben sequoya hic güvenmiyorum. sonucta fotosok falan bizi kandirmaya calisti. ici fis yani. bence editor parcalar. adres vermis gitmemis zaten.

Valla hacı bence Editör bişim yapamaz. Sequo kamyonla aldırtır adamı. Ha ama adres verip gitmemişse cidden bilemicem. Adres alıp gitmemek ters.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...