Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 i know kungfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Yok olm popüler biriydi forumda isim vermeyim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Gidisat kivaminda gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Uzun zamandır "lamer" ünvanını hak eden biri çıkmamıştı, iyi oldu. Adam bildiğin donanımhaber'de "hecek" diye aratıp 2-3 yılda işi öğrenip iş kuran tipler gibi. Yakalnınca da işi şakaya vurmaya çalışan vasıfsız insan modeline dönüşüyor. "F5 o ya F5 ehühehühe, bir de savcı diyor ehüheh, ilahi GERGE :):)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Sequo yanlış adama bulaşıyorsun üzülecek olan sen olursun ben noyana benzemem. Kungfo kunfuuu filan bilmem ben ama neyse... bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 langley'i ara kardeş alsınlar sequo'yu evinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 sequo, ibrahim gümüştekin'in arkadaşıydı yanlış hatırlamıyorsam. bulaşmayın o yüzden, üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Adamin acisina son verir misiniz. Okudukca ben utaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 muhtemelen sequo son verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Noldu lan ben anlamadım. Gergeye nuke mü atmış? Kanalında opunu mu almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Jaegerjaquez said: kungfu ne lan kungfu bilyorum diyen adam %99.99 sallıyodur sdfsdfs bilekays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Jaegerjaquez said: i know kungfu adam belki yükletti kendisine nsa teknolojisiyle bkz http://www.youtube.com/watch?v=6vMO3XmNXe4 show it to sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Yok sinirlerim bozuldu yemin ederim. Bana adres vermişmiş ben gitmemişmişim. Başına iş gelmesi için bu kadar meraklı bir insan olabilir mi. Trollüyor falan sanıyordum bir daha yazdı sinirlerim bozuldu artık. Hala sen üzülürsün falan diyor. Bak editör kardeşim forum ok güzel dilediğini yaz ama olay gerçek hayata taşınınca işler biraz değişiyor. Karşına çıktığımda abi öyle f5 e basmıştım, kuzenim yazmışla bitmiyor olaylar. Beni tahrik ediyorsun önce uyarma yolunu seçiyorum. Tahrik etmeye devam edersen trollemiyorum çok ciddiyim farklı yollar seçeceğim kendime. O yüzden hala gelipte yok sen üzülürsün bilmemne yazıp durma. İstersen milyonları tanı kimse bişeyi kafaya takarsam yapacağım şeyden alıkoyamaz beni. Bu kadarda netim. Forumda yaz çiz ama yok çağırdım gelmedin bir kez daha dersen. Aha cümle alem şahit. Takacam bunu kafaya şaka yaptım trolledim falan dinlemicem. Çok net diyorum. Paranoyak yaşarsın bak sonra. Bişi demiyorum yazmışsın hala alttan sen üzülürsün diye laf sokuyorsun. Bak emin ol ben üzülmem. Niye üzüleyim kaşındı derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Kung fu bilmekle pıçak yeme riski almak arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Jaegerjaquez said: kungfu ne lan kungfu bilyorum diyen adam %99.99 sallıyodur sdfsdfs aga simdi seni kaslarin kavgada bir yarari oluyor mu. yoksa sadece görütü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 gergenin bloguna f5 spamlıcam bakalım nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 i know kungfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 ben sequoya hic güvenmiyorum. sonucta fotosok falan bizi kandirmaya calisti. ici fis yani. bence editor parcalar. adres vermis gitmemis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 f5 spamladım bloga giremiyorum şimdi banlandın mı gerge beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Savcı seni çağırıyor Flash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 adam cia'in ortadogudaki 1 numarali adami. her tur dovus vardir. yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Seele said: ben sequoya hic güvenmiyorum. sonucta fotosok falan bizi kandirmaya calisti. ici fis yani. bence editor parcalar. adres vermis gitmemis zaten. Valla hacı bence Editör bişim yapamaz. Sequo kamyonla aldırtır adamı. Ha ama adres verip gitmemişse cidden bilemicem. Adres alıp gitmemek ters. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Ya editor mü daha lamer sequo mu hala anlayamadım Hadi editor deli Bu sequonun son mesajı hiçbir şekilde açıklayamıyorum Liseli misiniz la bu kaçıncı tehdit ettiğin insan forumdaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Biz lisedeyken de burdaydık, böyle değildik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Neler oluyor :) Arada bakiyorum guncel basliklara, hep boyle iq dusuk konular revacta nedense:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar