Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 "Evrendeki herşeyin küçük ölçekteki hali dünyada da tecrübe edilebilir." Bu cümlenin kime ait olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Bir arkadaş bir yerlerde denk gelmiş , kime ait olduğunu bulamamış. Bana sordu ben de bulamadım, size sormaya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=9D05ej8u-gU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bunu buldum http://htwins.net/scale2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 şumu http://tr.wikipedia.org/wiki/Anaksagoras Bütün şeyler belli ölçüde her şeyde bulunurlar demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 bi çok kişi söylemiştir genel geçer bi cümle zaten ben bi belgeselde duymustum, orada ünlü fizikçi osman yagmurdereli söyledi diye değil, konuyu anlatırken arada diyor misal atacama çölü x gezegenine benziyor diye devam ediyordu. örneği salladım. kısaca çok matah bi cümle aramadıgınız için kimin söylediği çok önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Karadelikler nasil tecrube edilebilir ki. Supernovalar, isigin yu arlak cizmesi vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Hadron colliderda mikro karadelikler çıkmaya başlamamış mıydı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 her şeyin bir şeyi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 red giantı da tecrübe etsin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 yazilimdaki unit testing olayini demeye calismis adam. yalniz evrende var olan butun elementler dunyadada varmi? tum parametreleri nasi fake yapacaksin? yani bir sekilde tecrube edecegin seye ulasmis olman gerekiyorki sinirlarini bilesin. keza unit testler bir yazilimin dogrulugunu kanitlamaz, illaki integration test yapman gerekiyor tutarliligini korumak icin buda soylenen tezin aksini ispat etmeye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 God loves metaphors. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 polat alemdar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2015 evrendeki hersey kuculsun de cebime girsin. daha ne evrendeki, ne de dunyadaki herseyi tecrube edebilmis degiliz, cok iddiali olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 https://www.facebook.com/fizikist/videos/755643404484800/ facebook videosu ama denk geldim oyle baslık aklıma geldi acaba bu konusma mı diye dusundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 "Şebnem Ferah" said: İçine girdiğin küçük kaygan deliği, yeni ve büyük bir dünya mı sandın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 şebo çok ağır koymuştu o laf ile ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Ren said: red giantı da tecrübe etsin o zaman Sinirsiz enerji kaynagi uretmek icin minyatur gunes yapmaya calisiyo bilim adamlari bayadir. Bu aralar kullanilabilir olacagi rivateti vardi ama ne oldu bilmiyorum. Haliyle mini gunes yapan onun kizilini da yapar np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 kuranda geçiyor ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 di said: Ren said: red giantı da tecrübe etsin o zaman Sinirsiz enerji kaynagi uretmek icin minyatur gunes yapmaya calisiyo bilim adamlari bayadir. Bu aralar kullanilabilir olacagi rivateti vardi ama ne oldu bilmiyorum. Haliyle mini gunes yapan onun kizilini da yapar np. Dr. Octopus'a az kaldı o zaman, nice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 minyatur gunes..ebet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2015 Zeki Müren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar