Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Warhammer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komutan said:

Tahminimce üçüncü oyunu aldırmak için ırk dışında başka önemli şeyler eklerler.

dreadfleet/man of war olabilir,

bir şekilde Dogs of War eklenebilir

benim aklıma başka yapılacak şey gelmiyor

belki laboratory üzerinden bir şeyler üretirler
Mesaj tarihi:
Norak said:

3oyundan sonra games workshop ile anlasmalari devam ederse lotr TW yapmalari daha muhtemel sanki

olsa ekmeksiz yeriz de "gw'da minyatür ve tabletop wargaming hakları var, oyun hakkı bilmemne firmasında." gibi bi muhabbetten yapamayabilirler. gerçi lotr'un kitabının oyununun hakkı bi firmadayken, ea çıkıp "biz filmin oyununu yapıyoz lelele" diye ps2'deki oyunları yapabilmişti. aynı şekil "biz tabletop wargaming'in oyununu yabıcaz diğerleri bizi bağlamaz" diyebilir.
Mesaj tarihi:
zaten acelesi yok, twh3 ve sonrasi daha yapimi suren historical tw, saga serisi falan var, eskiden tek ekip vardi hepsi tek tw yapiyordu simdi 3 ekip 3 oyun birden yapiyor sirf duyrulanlar bunlar, senede 5 farkli tw cikmazsa iyi olur pls, asd
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
vampir, empirein falan lordların yerlerini değiştirmeleri gerek. bu ikisini oynarken hep aynı oyun oynuyomuşum hissi oluyor. kocaman harita yaptılar bu ikisinin tüm lordları aynı yerden çıkıyor.
Mesaj tarihi:
Tomb kings patch notları:
https://www.totalwar.com/blog/tomb-kings-patch-notes

tldr gözüme çarpanlar: Brettonia rework , yeni landmark binaları, skaven autoresolve ünün düzeltilmesi, her campaign de AI dwarfın nerflenmesi
Mesaj tarihi:
DLC yi indiren var mı?

bende yayınlanmadı diye gözüküyor şu an

bu nedir ama arkadaş ya, ayıp resmen...
https://www.reddit.com/r/totalwar/comments/7sf48c/tomb_kings_delay/
Mesaj tarihi:
valla kabir krallarından zevalsiz settra :) ile vorteks seferine başladım

güzel, değişik ve oldukça farklı mekanikleri var, az oynadım, ilk seviye adamlar bedava, yapım ve bakım masrafları yok, çokta dandik değiller açıkçası...

bence parasını hak eden bir iş olmuş
  • Yeni Oluştur...