Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 :/ Gelsin yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 totemic said: Skaven (Mors Klanı) ile oynayan var mı? ben denedim ama bir türlü beceremedim. ilk 15 turnde diğer skavenleri alaşağı etti lizardman fraksiyonları sonra bana daldılar. zar zor dayandım 60. turne kadar. dün denedim, 18 turn kadar oynadım, orduyu Clanrats ile 16+ ya tamamlayıp elflere saldırdım, elf iki ordusu ile düzlükte bana saldırdı, yendim, şehri aldım, sonra diğer şehre, sonra diğer şehir derken, güneyi aldım, iki tane onager(?) yaptım, güneydeki skavenlere saldırırken, lizard onlara savaş açtı, skaven sınır orduyu çekti, ben şehrini aldım, -o şehir öneli zira warpstone madeni yapabiliyorsun- tek şehri kaldı orası oto ile alması sıkıntılı olduğu için daha sonra oynamak için çıktım... şimdi oynarken dikkat edilecek yukarıda ki lizardlar sana karşı orta şekerli bir tavırları var, elfler ile savaşıyorlar, ve senin toprağından geçip elf şehirlerine saldırmak gibi bir tavır takındı, buna izin vermemek lazım, zira başlarda onlar ile savaşmak sıkıntı çıkartabilir, nitekim şehirleri alamayınca, batıda ki elf adasına çıkartma yaptı lizard, bunun böyle olması yine iyi çünkü elf oradan bana saldırmak için ordu topluyordu, gerçi sonuç ne oldu bilmiyorum... elfler güçlüler, onlarda düzen içinde savaşmamak lazım, kalabalık fare ordusu kamyon gibi manevra yapıyor ama rakibi bir birinden ayırıp birimleri çevirmek işe yarıyor, arkadan ve yanlardan saldırmak önemli, bunun için sayı fazlası olması gerekiyor... lvl1 queek, prensesler ile 1vs1 yapabiliyor, lizard ve prensler nasıl olur bilmiyorum ama yine tek başına tutmamak lazım. 1 Warpfire Thrower, 1 Rat Ogres 2 Stormvermin (Halberd) ile başlıyorsun, başlangıç için yeterli bir ordu. Warpfire Thrower ve Rat Ogres baya işe yarayan birimler onları harcamamak lazım, başlangıç saldırıları için Clanrats lar ile destekleyerek 15-20 tamamlamak için 2-3 turn beklenmesini tavsiye ederim sonra, Plagueclaw Catapult yapmak öncelikli olmalı, kayıpları da Skavenslave Slingers ile doldurmak, rakibi dağıtmak için faydalı olabilir... son olarak, bıraktığım yerdeki şehri aldıktan sonra, oranın kuzeyinde warpstone madeni yapılacak, boğazda bir şehir var, vortex görevleri için orasının alınması birinci öncelik olması lazım ama bundan önce, 15-25 turnler arası, güneydeki 3 elf adasını işgal etmek en birinci öncelik olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 saolasın önerilerini deniyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yazarken atlamışım bu skaven lerde bir Skaven corruption var Untainted veren binalar var, bunların hangisi ne işe yarıyor, nasıl bir çalışma prensibi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Skaven corruption yüksek olan bölgelerde düşmana saldırdığında yerin altından kaç tane skaven çıkarma skillini maximum kaç kere kullanabileceğini arttırıyor. Skaven daki çoğu askeri bina skaven corruptionla beraber geliyor, ve skaven corruption veren binalar daha fazla gold veriyor turn başı , o yüzden skaven corruption veren binaları untainted veren binalarla dengelemek lazım corruption alıp başını gitmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bu mortal empire'da tüm oynanabilir ırklar olacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 parasını verdiklerin açık olur büyük ihtimal ayrıca yüksek corruption skavenlere de mi zarar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Bir tek norsca sonradan peçle gelecek. Onun dıșında neye sahipsen açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Feamer said: parasını verdiklerin açık olur büyük ihtimal ayrıca yüksek corruption skavenlere de mi zarar? Evet, skavenların kendisine de zarar veriyor, o yüzden untainted ve public order veren binalarla dengede tutmak gerekiyor corruptionu, 0 lamaya gerek yok , bi şekilde zarar vermeyecek bir seviyede tutmak yeterli. Yada alternatif olarak corruptionunun dibine vurup public orderı düşürüp rebelleri farmlayabilirsin food ve exp için. ps: Bu arada söylenildi mi bilmiyorum ama menace below skilli ile çıkan clan ratların kendi içlerinde collisionları yok, tek başına duran ünitelerin (lord, hero vs) üstüne atarsanız clan ratlar hepsi aynı anda saldırarak öldürebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Redeagle said: Bir tek norsca sonradan peçle gelecek. Onun dıșında neye sahipsen açık. NOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Redeagle said: Bir tek norsca sonradan peçle gelecek. Onun dıșında neye sahipsen açık. Hayır ya bende ki tek dlc norsca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Birinci oyunun varsa oradaki asıl 4 ırk da oynanabilir olacak işte. Ben de kastım high elflerle bir tane ritüel yapmadan diğer üç ritüel yapabilen ırkı yıktım. :/ uyuz oldum ritüel yapma olayına. O yüzden kanırta kanırta aştım. Resim falan koyarım. Şimdi asıl mesele bütün afrikayı ele geçiren vampirleri kesmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Boneslark said: ps: Bu arada söylenildi mi bilmiyorum ama menace below skilli ile çıkan clan ratların kendi içlerinde collisionları yok, tek başına duran ünitelerin (lord, hero vs) üstüne atarsanız clan ratlar hepsi aynı anda saldırarak öldürebiliyor bunu bende gözlemledim, aşırı bir öldürme kapasitesi var, extra hayinler :) gerçi bug filan mı o y0ksa öylemi yapmışlar + beyaz beyaz hareleniyorlar birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 imgur galiba o link açamayanlar var :( https://us.v-cdn.net/5022456/uploads/editor/x1/p07xhh39l56i.png keşke, güney amerika ve afrika nının güney kısımlarını kesmeselerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Şu araby ye kesin birsey gelecek hatta iki acayip boş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 1. http://1.bp.blogspot.com/-dRr6XNvbdIQ/T6h6iW7NoLI/AAAAAAAAAKo/_8GIfIHsxRo/s1600/tombkings1-640.jpg https://vignette.wikia.nocookie.net/warhammerfb/images/9/90/Warhammer_Map_Nehekhara.jpg/revision/latest?cb=20160424135225 https://vignette.wikia.nocookie.net/warhammerfb/images/9/98/Warhammer_Nehekhara_Size.png/revision/latest?cb=20161118213123 https://vignette.wikia.nocookie.net/warhammerfb/images/b/b0/Warhammer_Nehekhara.png/revision/latest?cb=20161118212114 2. https://image.isu.pub/130902080415-e11b95ab33ef44cdae9838e3684df71c/jpg/page_1.jpg https://vignette.wikia.nocookie.net/warhammerfb/images/b/bd/Araby_Map_Illustration.jpg/revision/latest?cb=20160412220326 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Acaba lore da bu tombs king ile vampir kontlari arasinda bi baglanti varmiki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 var, Neferata http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Neferata http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Lahmians http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Lahmia https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmWtEtSUf1mVovYmN7ngxe_H_11K3MwoNXKVTCqDgnLLLc9IM5 http://fs5.directupload.net/images/160506/48rykujx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Frostbite said: Acaba lore da bu tombs king ile vampir kontlari arasinda bi baglanti varmiki? Vampirleri yaratan adam tomb kinglerden biri galiba. Nagash mı ne? Tanrı olmaya çalıșınca diğer kaos tanrıları tomb kinglerin yerine kalıcı corruption atıyor. O bölgede vampirlerin ilk çıktığı yer falan da var. Tomb kingler de bașlarına iș çıkardılar diye acayip agresif vampirlere. Bayağı bağ var yani. Tomb kingler sıradan necromancerlar değiller. Dirilttikleri ruhlarla anlașarak diriltiyorlar falan. Kendi merkezlerinde ölen bütün krallar ordularının tamamıyla silahlarıyla zırhlarıyla canlı gömülüyor. O yüzden bayağı stokları var. Vampir gibi corruption ihtiyaçları falan yok normalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 "Neferata, Queen of the Vampires" said: Neferata, which translates to "Beautiful Death" in ancient Nehekharan,[1a] is the self-proclaimed Queen of Lahmia, the Queen of the Silver Pinnacle, the First of the Vampires, and the founder and head of the Lahmian Sisterhood. Queen Neferata is one of the most ancient and powerful Vampires to still exist within the world of today, owing much of her success to her own seductive beauty, a cunning demeanor and a secret network of exquisitely beautiful, female Vampire spies that has since infiltrated the aristocracy of all the Human kingdoms of the Old World.[1b] Siting upon her luxurious throne within the former Dwarf fortress-city of the Silver Pinnacle, Queen Neferata had, since the time of her exile from the lands of Nehekhara, been plotting and weaving a web of intrigue and alliances from all the remaining Vampiric bloodlines, hoping to unite or enslave them under her rule as she seeks to reinstate the City of Lahmia to its former glory, rebuild the Temple of Blood and reinstate herself as the City's eternal Queen.[1b] http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Neferata said: Neferata, then Neferatem, was the daughter of King Lahmizzash of Nehekhara, and as a girl, she expressed a wish to join the Mortuary Cult. Her father laughed at her and explained that women could not join the priesthood and, indeed, could never learn magic. Instead, she was destined to rule the city of Lahmia when she came of age. Under the malign influence of High Priest W'soran, one of Nagash's spies, she used this position to save some of the Great Necromancer's works from the pyres and studied them herself. With these works and W'soran’s aid, she distilled the Elixir of Life, and they became the first Vampires. They cast the priests out of Lahmia and replaced them with their own cult dedicated to Nagash, based around the Temple of Blood. Not all the people of Lahmia appreciated this.[1 said: "I fell in love with him the moment I met him. There was something about him—his eyes, the way he carried himself, as if he were something more than Human — even when he was still mortal." —Queen Neferata, on Vashanesh, known also as Vlad von Carstein "Vlad von Carstein" said: Vlad von Carstein, known in his former life as Vashanesh of Nehekhara,[1a] was the first Vampire Count of Sylvania, and the founder of the Von Carstein blood-line.[2a] He was dreaded by many as the monster that has brought the darkness upon the lands of Sylvania after his marriage with Isabella van Drak, daughter of the late Imperial Count Otto von Drak.[2a] His bid for power, and the desire to rule the whole Empire as his own has ensured the total collapse of the Imperial province, as well as to herald the beginning of the first Vampire Wars from 2010 IC and onwards.[2c] said: The creature that would take up the name of Vlad von Carstein was originally born as an ancient Nehekharan military tactician and blood-relative of Nagash himself. When Lahmia fell into darkness following Neferata's transformation into a Vampire, General Setep of Khemri, whose legion had conquered lands as far away as the south of what would later become the Empire, was foremost amongst this coalition. Amongst his soldiers was the masterful tactician Vashanesh, who was of Nagash’s own blood. Betraying Setep, Vashanesh travelled to Lahmia to warn them of this planned attack. http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Vlad_von_Carstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 vay anasını ya..teşekkürler bilgiler için abi hem Warhammer hemde 40k manyak detaylı ya bütün eserler trde olsa türkçeye çevrilse işi gücü bırakırım o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 ek olarak, "Alcadizaar the Conqueror" said: Alcadizaar the Conqueror was the last and perhaps the greatest Nehekharan Priest-King to have ever lived, having sacrificed himself and his entire civilization to stop Nagash and his diabolical plot to turn the entire World into an Undead wasteland. Unbeknownst to most, Alcadizaar was one of the few Nehekharan to drink from the Elixir of Life, given to him by Neferata in her bid to make him her newest and greatest consort and King of all Nehekhara.[3e] Yet Alcadizaar was a man of righteouss, a light which shone through the darkness which began to envelope him and his world. As such, Alcadizaar managed to fight pass the powers of the Elixir and became a King that Nehekhara had long deserved. Through him, Nehekhara shone with light and majesty that has never before seen in its history, so powerful that it may have eclipsed Settra's own dynasty. Yet like all bright flames, this grand and mighty empire of Mankind was extinquished, with Alcadizaar being the last to die before he and his entire people were now dust upon the winds. http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Alcadizaar_the_Conqueror ve Nagash, http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Nagash said: A sinister carapace of horny skin grew to cover the mass. Only the right hand, cut off by Alcadizaar, did not re-grow. One dark night, centuries after his defeat by the Skaven, the lid slowly rolled back from the sarcophagus and Nagash emerged once more into the world. Outside his tomb Khemri was still. Nagash stood atop his pyramid and bathed in dark power. Although still mighty beyond mortal measure he was but a pale shadow of his former self. He was weakened by his long sojourn beyond death and part of his power was still lost with his claw and his crown. He called upon the dead of Khemri but they hated him in death as they had hated him in life and he no longer had the power to bind them as once he had. He could control a portion of Khemri's countless dead but the others rebelled and for a time there was civil war within the greatest of the necropolises. http://warhammerfantasy.wikia.com/wiki/Skaven said: However, as the Skavens began to encroach upon the tunnels beneath the mountain, reports from scouts and raiding parties bore news that the upper reaches of the mountain were occupied by a great horde of Undead warriors, lead by the ancient Nehekharan Necromancer Nagash, and the Mountain he currently claimed was the great Fortress of Nagashizzar. Initially, each Skaven clan greedily attacked Nagashizzar separately as they tried to be the first to grab the riches of the mountains for themselves. But the formidable fortress was not so easily overtaken, and the Skaven Hordes were pushed out of the mountain time and again. As this grueling war of attrition between the two factions began to stretch well into the decades, this series of invasions and military engagements became known by the Skaven as the "War of Cripple Peak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Feamer said: totemic said: Skaven (Mors Klanı) ile oynayan var mı? ben denedim ama bir türlü beceremedim. ilk 15 turnde diğer skavenleri alaşağı etti lizardman fraksiyonları sonra bana daldılar. zar zor dayandım 60. turne kadar. dün denedim, 18 turn kadar oynadım, orduyu Clanrats ile 16+ ya tamamlayıp elflere saldırdım, elf iki ordusu ile düzlükte bana saldırdı, yendim, şehri aldım, sonra diğer şehre, sonra diğer şehir derken, güneyi aldım, iki tane onager(?) yaptım, güneydeki skavenlere saldırırken, lizard onlara savaş açtı, skaven sınır orduyu çekti, ben şehrini aldım, -o şehir öneli zira warpstone madeni yapabiliyorsun- tek şehri kaldı orası oto ile alması sıkıntılı olduğu için daha sonra oynamak için çıktım... şimdi oynarken dikkat edilecek yukarıda ki lizardlar sana karşı orta şekerli bir tavırları var, elfler ile savaşıyorlar, ve senin toprağından geçip elf şehirlerine saldırmak gibi bir tavır takındı, buna izin vermemek lazım, zira başlarda onlar ile savaşmak sıkıntı çıkartabilir, nitekim şehirleri alamayınca, batıda ki elf adasına çıkartma yaptı lizard, bunun böyle olması yine iyi çünkü elf oradan bana saldırmak için ordu topluyordu, gerçi sonuç ne oldu bilmiyorum... elfler güçlüler, onlarda düzen içinde savaşmamak lazım, kalabalık fare ordusu kamyon gibi manevra yapıyor ama rakibi bir birinden ayırıp birimleri çevirmek işe yarıyor, arkadan ve yanlardan saldırmak önemli, bunun için sayı fazlası olması gerekiyor... lvl1 queek, prensesler ile 1vs1 yapabiliyor, lizard ve prensler nasıl olur bilmiyorum ama yine tek başına tutmamak lazım. 1 Warpfire Thrower, 1 Rat Ogres 2 Stormvermin (Halberd) ile başlıyorsun, başlangıç için yeterli bir ordu. Warpfire Thrower ve Rat Ogres baya işe yarayan birimler onları harcamamak lazım, başlangıç saldırıları için Clanrats lar ile destekleyerek 15-20 tamamlamak için 2-3 turn beklenmesini tavsiye ederim sonra, Plagueclaw Catapult yapmak öncelikli olmalı, kayıpları da Skavenslave Slingers ile doldurmak, rakibi dağıtmak için faydalı olabilir... son olarak, bıraktığım yerdeki şehri aldıktan sonra, oranın kuzeyinde warpstone madeni yapılacak, boğazda bir şehir var, vortex görevleri için orasının alınması birinci öncelik olması lazım ama bundan önce, 15-25 turnler arası, güneydeki 3 elf adasını işgal etmek en birinci öncelik olmalı... biraz daha oynadım ,ilk 2 ritüeli yapacak kadar, sanırım 60-80 turn oldı... öncelikle, açıkçası biraz tedirgin başlamıştım, "zor" zor olur diye düşünüyordum ama biraz şansa değişkenler ile kolay olmuş olabilir bilmiyorum, kuzey lizardlar saldırmadı misal... elfler güçlenmeden sayı fazlalığı ile onların işini bitirmek, durmadan güney doğuya ilerlemek, warpstone madeni şehirlerini 3. seviye olarak almak ve hemen maden çıkmak önemli ordu olarak extra birim yapmadım, neyin ney olduğunu tam bilmediğimden gelişmiş askerleri falan yapmadım daha yeni yapmaya başladım, ama skavenler için olmazsa olmazı olan makinelere giriş yaptım, en az iki katapult tavsiyem, klan fareleri oldukça işe yarıyor -skaven standart :) - köleler yoklukta işe yarıyor, yerden çıkan fareler ise hayat kurtarıyor... güney batıdaki lizardlar ile sınır olunca, elf adasına çıkartma yapayım dedim ama lizard izin vermedi savaş ilan etti, bu arada o bölgenin üstünde warpstone madeni olan geçitte olan şehri, güneyden gelen undeadler almıştı, -aslında buda biraz şans oldu zira aski halde bölgenin adamı olan diğer lizardlar ile savaşmam gerekecekti, böyle olunda savaş ilan etmem bir sorun çıkarmadı, sonra savaş ilan eden lizardlar fazla sorun çıkarmadı ve bende elf adasına daldım ama beklediğim gibi 3 ordu yapmış bekliyordu adam... az korunaklı olan şehrine çıkartma yaptım, şehir garnizon ve 10 küsür adam var, ve 20 lik bir ordu gönderdi, burada skaven özelliği olarak pusu ve eğer almışsanız yıldırım saldırı çok işe yarıyor, gelen takviyeyi tek kıstırıp işini bitirince şehir bir şekilde alınıyor, böylece elf ordularını sahada yenince şehirler o kadar sorun çıkarmıyor bir püf noktasından bahsetmek istiyorum, bazen yeni ordu kurarken ai, lordu şehrin yanında tutuyor, bu durumda surlu şehri kuşatmak yerine dışarıda olan orduya saldırarak, takviye gelen garnizon şehir dışına çekilebilir... elf adaları skavenler için yaşamaya uygun değil bu yüzden sıkıntılı ama şehirler "elf kolonisi" olduğu için getirileri faydalı olabiliyor... sonuç olarak bu zamana kadar, 16(?) şehir, 3 ordu ve 30k civarı nakit, 4k civarı gelir ile ilk vortex rituelini 1 farkla birinci, 2. ise açık ara önde gidiyorum ve güney fetih için oldukça uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 steam'de ilk oyun %50, dlc'leri de %33 indirimde (norsca ve blood for the blood god hariç :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar