BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Durmaplay'den oyunu daha uygun diye alan varsa şöyle bir durum oldu bana; satın alırken oyun bilgilerinde Norsca ırkının da dahil olduğu yazıyordu ama oyuna girince olmadığını gördüm. Hemen tekrar ürün sayfasına gittim ki o bilgiyi kaldırmışlar yani Norscadan bahsetmiyor. Hemen canlı desteğe başvurdum anlattım durumu. Firma göndermemiş öyle dediler, sonra steamden gift olarak yolladılar. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 preorder için bedava ama normal alırsan gelmiyor alım tarihi ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 2 gün oldu canım pre-order durumundayken aldım. Hatta bi salaklık yaptım steamden aldım, baktım 30 lira daha ucuz durmaplayde, refund istedim steamden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 bu greenskin bi dlc ile filan mı gelir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 gelmez herhalde, eksik bir tarafları kalmadı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 tekrar indirim gelmez mi acaba 1. oyuna ? 180tl diyor steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 bombilo said: bu greenskin bi dlc ile filan mı gelir acaba? Orklar mı? Onlar ilk oyunun ırkları. İlk oyuna sahipsen daha sonra combined campaign gelecek. Orada oynanabilecekler. Bunun dışında belki komutan dlcsiyle gelebilir belki ama çok ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 2. oyunda greenskin oynamak için 1. oyunu almak ve ortak haritanın açılmasını beklemek gerekecek https://www.youtube.com/watch?v=AcjkdVoLPYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 okay abi ben 1'de greenskin oynuyordum, 2. icin de greenskin oynayasim varda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 var mi oynayabilen ? ilk izlenimleri alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Dark elflerle oynuyorum. Skavenlar fazla kolay dağılıyor gibi. Very hard oynamama rağmen en başta benimkinin iki katı kadar Skaven ordularını rahat yendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 early game skaven uniteleri baya gucsuz ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Skavenlerin olayı o ya. Kalabalık orduyu çok kolay toplayıp çok kolay dağılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 amd ekran kartlarıyla sıkıntısımı var bu oyunun grafikler çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Gamma ile biraz oyna, default olarak yüksek olduğu için biraz anormal gözükebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 ben merged mapi beklicem baslamak icin. releaseden hemen sonra demislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 ben niyeyse ısınamadım ya oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ne zaman birleşiyor haritalar? ona göre alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Boneslark said: Gamma ile biraz oyna, default olarak yüksek olduğu için biraz anormal gözükebiliyor. doğru + renk paletimi denir ne denir, mavi ağırlıklı hiç sevmedim, kör oldum :( 1. oyunda ilk çıktığında bu konularda sıkıntılıydı gibi hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Abi şu haliyle bile map aşırı büyük. Merged map'i beklemeyin ambale olursunuz direkt öyle girerseniz topa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Mergede güneyden biraz kırpacaklardı sanırım. Ama yine de önce bu haritayı oynayın nerde ne var görmek mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 7 turn oynadım, Yüce elflerden tyrion efendi ile oynadım, sefa p*zebenklerini tepeledim :) yukarında skavenler için söylenen şeyleri bende dark elfler için rahatlıkla söyleyebilirim. v.hard olmasına rağmen oldukça rahat çatışmalar oldu, üstelin 3vs2 veya biraz daha fazla oranlar olmasına rağmen... mavi ton ağırlıklı ve bazı yerlerde puslu gri menüler hiç hoşuma gitmedi, onun dışında görev verirken vb. ekranlar biraz kalabalık be büyük geldi... ama genel olarak ilk oyunun düz basit havasından ziyade, gerek str. haritası, gerekte taktik ekranda getirilen çeşitlilik biraz karmaşa yaratsa bile fena değil aslında tam olarak roma2 den attillaya geçiş gibi denebilir, tasarım ıvır zıvır işler püf noktaları için bu arada, sefer başlangıç seçim ekranı anca bu kadar özensiz ve kötü olabilirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Sefer başlangıç seçim ekranı ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 ne biliyim ya, oyuna başlarken ırkaları falan seçiyorsun ya işte aklıma gelmedi nasıl anlatacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 adam türkçe oynuyor işte ne laga luga yapıyorsunuz. herkes sizin gibi ingiliz özentisi değil. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar