BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Cuce said: orcxta diplomasi olmaz. zaten warhammerda diplomasi olmaz. dunyayı kurtarmak gerektiğinde cucelerle empire (bide durum cok kötüyse bretonlar) bi araya gelir onun dısında baska diplomasi yok Olay demonic invasion kıvamına gelince haklarını yemeyelip kepçe kulaklarda arada ormanlarından cıkıp 2 3 ok atıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kaosla savaşmak elflerin işi... imp. oyunu short vic. olunca bıraktım nadasa, cücelere başladım, baya baya farklı oynanış sunuyor, o harita yürüyüş erimi ile ne yapılabilirse artık :) şunu da ekleyeyim, cüceler ile anladım ki, her ırk %70-80 arası farklı bir deneyim sunabiliyor oyuncuya ki, ırkların bu kadar az çıkması mazur gösterecek bir ayrıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Süzdüğüm kadarıyla herkes beğendi oyunu? Herkes başına gelenleri falan güzel bir şekilde anlatmış. Rome ve Attila'dan sonra sanırım ilaç etkisi oluşturdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 r2 de güzel bir oyundu sorunları vardı tabi ama ilerde dahada güzel oldu, attila çok kusurları vardı ama horde ve raze city gibi yenilikler sunuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 lan ucuza hiçbir yerde yok oyun nasıl bir şey bu. 50 dolar altı bulamadım.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 greenmangaming.com sitesinde her daim %20'lik bir indirim kuponu oluyor, ordan almıştım ben, 130TL'ye dolar uçmadan önce. Edit: Baktım şu anda da var. 48$'a iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 total war oyununa vermem ya 150 tele. tüh şöyle 90 a falan buluruz diye hevesliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Oyun çok iyi. Paraya acımayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 oyunun iyiliğinden şüphem yokta benim için kısa soluklu olacak bütün total warlar gibi, giden paraya yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 oyun süper ama aynı ırkla 30-40 saat sonra sıkıyor. bide güçlü makina lazım kale kuşatmalarında 2-3 ordu birleşince fps baya düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Totalwar warhammer High King Edition bizim ülkede bulmak mümkün mü ya, dükkanda vs gören var mı hiç..ara ara bulamadım patiye yazmam gerekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Oyun çok iyi, iyilikten şoka girmişim 8 saat aralıksız oynamışım yükledikten sonra. Hatta abartıyorum, fantasy setting turn based strategy türünün en iyisi, optimizasyon konusunda totalwar serisinin en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Orkları da bitirdim gibi. Waaagh cidden güçlü, bir tane olabilir sanıyordum, ama barış yok stratejisi ile 4 ordum birden waagh alınca ortalığı süpürdüm. Tek başıma 5 kaos ordusunu hiç ettim, karşımda kaos tarafından talan edilmiş imparatorluk toprakları kaldı. Vampirleri deniyorum ama alışmışım sürekli okçu olan ordularla savaşmaya, garip geliyor, pek de beceremedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Cute said: Totalwar warhammer High King Edition bizim ülkede bulmak mümkün mü ya, dükkanda vs gören var mı hiç..ara ara bulamadım patiye yazmam gerekti :) ne yazık ki değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Chaos oynayan var mı? Campaign map acayip sıkıcı ya. Zaten dozer gibi önüne geleni indiriyorsun, bir de horde mantığıyla ya ilerle ya başka bir şey yap, iyice sıfır management. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 ben oynamadım ama, zorluk hangi seviye? birde tek mi gidiyorsun, diğerlerini yanın damı gezdiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Hard oynuyorum, daha ikinci ekibi çıkarmadım. Çıksa da steamroll oluyorsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2016 Feamer said: ben oynamadım ama, zorluk hangi seviye? birde tek mi gidiyorsun, diğerlerini yanın damı gezdiriyorsun Bunu offical forumlarda baya araştırdım. Sonuç: Oyunda zorluk seviyesini arttırınca sadece diplomaside ve toplumsal huzur mevzuundan bir sürü alakasız penaltı alıyorsun, savaşta da rakip üniteler bufflanıyor. Rakibin kıçı kıytırık tek köyünden bir anda full ordu çıkarması da işi zorlaştırmıyor, sadece can sıkıyor. Gönül isterdi ki zorluk seviyesini arttırınca AI zorlaşsın, daha verimli taktikler ve sana karşı siyasi komplolar kursun vs. ama yok işte. Sadece debuff alıp duruyorsun herşeyde. Bu da oyun içi tutarlılığın kaybolmasına neden olup can sıkıyor. Ben de kendime house rules koyup kendi kendime zorlaştırmaya çalışıyorum oyunu. İkinci soru içinde 50. turn gibi ikinci legendry heroyu çıkartıp ikinci full orduyu taşıyabilecek finansal duruma ulaşıyorsun. Oyun sonuna kadar da o iki ordu ile haritada ayrı ayrı dön dur oluyor (legendry heroların item görevleri yüzünden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 ben hafta sonu aldım g2a'dan. 130 küsüre geldi. ya warhammer falan can kurbanda, production value baya düşük geldi bana ya. arayüzler, müzikler, seslendirmeler, modeller falan baya vasat üstü. savaşlar güzel, önemli olan tarafı oymuş gibi geliyor ama diğer tarafı da bir o kadar önemli ya. doğru düzgün surround sound desteği bile yok oyunda. öyle kulaklığı taktım zone'a girdim yaşayamıyorsun. ben en son kulağı çıkardım monitorden ses almaya falan başladı o kadar özensiz. diplomasidir, şehir planlamasıdır, genel olarak oyunun derinliğidir baya vasat. ben empire campaigni normalde oynadım 60-70. turnde oyun koptu. her şeyi faceroll dövmeye başladım. 2 ordu ile nasıl oynadınız bilmiyorum en son ben de 5 tane falan ordu vardı ağzına kadar dolu. sürekli harassliyorlar. 1-2 ordu ile ileri giderken 1 veya 2 ordu sürekli geride bırakmak zorunda kalıyorum. hangi dahi "raze" olayını instant yaptıysa tebrik ediyorum. insan gerçekten şaşırıyor yani 2016 yılında total war'da raze aksiyonunu bir süreç değilde instant yapmalarına. binlerce altın yatırım yapıyorsun, hayvan gibi şehir inşa ediyorsun. bir an boşluğuna gelip şehirde ordu bırakmazsan adam bir turnde bütün yaptıklarını 300-400 adamla yok ediyor. ulan adama sorarlar siege engine yokken, balta kürekle t4 şehri kaleyi o kadar populasyonu nasıl yok ediyorsunuz diye. oyun retail fiyatını hak etmiyor uzun lafın kısası, bence indirimden alın total war hastası değilseniz. (insan en azından advisor modeline biraz özen gösterir ya, o bile kalitesiz modellenmiş - sürekli sol üstte görüyorsun). her şeyi köklediğinde 970 kasıyor bu arada. optimizasyon o kadar iyi değil yani. grafiklerin 60 fps üzerinde kaldığı ayarlarda 3-4 kere de oyun göçtü savaşlarda (büyük savaşlar olmamasına rağmen). vasat yani overall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Modları sıralayabilenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 kozmetik şeylerin dışında bence bütünün totalwar oyunların en büyük problemi savaşların çok hızlı olması ve bitmesi, birimlerin çok hızlı hareket etmesi ve tepki vermesi. piyadelerin çok daha yavaş hareket etmesi lazım, hele ağır zırhlı cüce ve orkların, gerçi orkların bigboss u baya ağır gibiydi... böyle olmayınca süvariler bir işe yaramıyor, taktik yapamıyorsun, saflarda gediği görüyorsun oraya süvari girer biliyorsun ama sen daha süvarin oraya gelemeden adam oraya piyade kaydırıyor, kanattan çevireyim diyorsun bakmışsın ortalama iki birimin savaşında cehphe çökmüş... bunlar hep sıkıntı ama mod ile düzelmeyecek şeyler değil, nitekim tw:r2 bu konu ile alakalı bir modu da vardı ve şahsi kanaatim, oyunun zevkinin katlandığı, tırıs giden piyadeler yerine gerçekten yürüyen piyadeler ile karşılaşıyorsunuz, süvari ise gerçekten fark yaratıyor, vurup kaçmanın bir anlamı oluyor, peşinizden piyade yetişmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bingildak said: . 1-2 ordu ile ileri giderken 1 veya 2 ordu sürekli geride bırakmak zorunda kalıyorum. hangi dahi "raze" olayını instant yaptıysa tebrik ediyorum. insan gerçekten şaşırıyor yani 2016 yılında total war'da raze aksiyonunu bir süreç değilde instant yapmalarına. binlerce altın yatırım yapıyorsun, hayvan gibi şehir inşa ediyorsun. bir an boşluğuna gelip şehirde ordu bırakmazsan adam bir turnde bütün yaptıklarını 300-400 adamla yok ediyor. ulan adama sorarlar siege engine yokken, balta kürekle t4 şehri kaleyi o kadar populasyonu nasıl yok ediyorsunuz diye. Siege engine? Balta, kürek? Gecekondu yıkan belediye istimlak ekibi mi bunlar? Ele geçirilen şehri kuşatma silahıyla yıkmak sana sahiden makul geliyor mu? Her tarafı ateşe vermek daha kolay bir yöntem olmaz mı? Üstelik fazla vakit de almaz. En fazla bir iki gün sürer ki bir turnün bundan çok daha uzun bir zamanı temsil ettiğini düşünürsek anında olmasında bir yanlışlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Oyunda ekranda ince bir titreme vart çözemedim neden, yaşayan varm ı olayı.GTX980 üstünde açıyorum oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2016 Onceden yoktu bende titremede, birkac modtan sonra ara ara olmaya basladi. Cogunlukla building screende oluyor. Mod kaynakli sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Gsync sorun yarıtor bilginiz olsun, düzelttim sonradan. GOT 06*09. bölüm üstüne oynarım şimdi CHARGEEEEEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar