Norak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 patlak olursa zaten fiyat dusuyor kisa surede bunlarin, gecen Attila Rome 2 den daha ucuzdu bi indirimde :p malum Att. nin satis rakamlari Rome 2 ye gore baya dusuktu gecen sene. birde Balance burda daha zor lakin birimler hersey degisik hep, onceki oyunlarda cogu unitenin bitek adi degisik statlar ayni falan factionlarda ona ragmen denge bozuk olunca burda supheliyim baya ben CA'den eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 videodan kötü kokular saçıyor firma bu grafik seviyede zor çalıştırıyorsa oyun yine 421 yama ister.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 attillaya çok haksızlık yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Sırf warhammner için alıcam bende oynu total war sevmesemde. Beceremiyorum ben ral time savasları gına geliyo. Ya da bretonnia açıp durmadan charge veriyim cavalrylere oda çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 6850 ile rome 2 akıyodu baya ya fazla kısmadan grafikleri , bunda da cok problem olmaz sanırım yada benim ekran kartı magical +1 filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 real time olarak niye oynuyorsunuz ki? oyunu durdur, emirleri ver, sonra bir daha durdur, sonra bir daha ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 starwarsida gelir bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bu oyun yüzünden humble bundledan alıp hiç dokunmadığım total wars serisini kurup oynamaya başladım. Bir yerden ufak da olsa bir indirim bulunca alacağım. Not: WAAAAGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=p_AD4gHVrWU&feature=em-uploademail https://www.youtube.com/watch?v=Oq98UfLVDIo&feature=em-uploademail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ben bu sefer almayacağım hemen, warhammer severim ama total war değil. formülün burada düzgün çalıştığını görmem lazım. GenjuroXXX said: 6850 ile rome 2 akıyodu baya ya fazla kısmadan grafikleri , bunda da cok problem olmaz sanırım yada benim ekran kartı magical +1 filan :D 6950 ile nal topluyordu atilla minimumda, bunu unut derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 valla ben pre-orderi ilk açıldığı zamandan verdim bekliyorum. taaa dark omen zamanlarından beri şahsen beklediğim bir oyun için naz yapma taraftarı değilim ve bu konuya biraz da patronaj mantığı ile yaklaşıyorum... shogun2 deki gibi, her 3 savaştan sonra takılıp kalma gibi saçmalık sorunlar ile karşılaşmadığım sürece, oyunundan çok canımın sıkılacağını düşünmüyorum. ki s2, fallofsam. hariç seride hiç haz etmediğim bir oyun zira kimsenin beğenmediği Attilayı da severek hala oynuyorum, aynı şekilde r2 de, ilk tw:r den beri çıksa da yesek diye beklediğim bir oyundu, çıktı hatalar, sorunlar elbette vardı ama 600 saat ten fazla oynadığım bir oyun oldu kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 rome 2 ilk çiktiğindan bambaşka oyuna döndü. bunda bir de 3 episode mu olacak bilmiyorum ama sanırım tamamlandığında almak en iyisi. zaten oyunu oyun yapanlarda modlar.ne kadar mod gelecek kim napcak görmek lazim. dark omen müthiş oyun.ama dark omen'in mekanikler bunda yok.ünit kaybedersen gene üretecen burada.orada öyle bi şansın olmadığından gerçekten survival'i hissediyordun. nese bakalim ben total war severim.inşallah iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rPszpVH0Yyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 bu arada aklıma geldi haksızlık yapmayayım, birde temenni yapayım, shogun2 nin multisi fikren bence çok başarılıydı, seride ilk defa multi oyun oynadım ve bazı savaşlardan oldukça keyif aldım, sonra o sistemi neden devam ettirmediler, onu bilmiyorum ama bu oyunda nasıl olacak diyede düşünmeden edemiyorum. hoş s2 de single oynayamadığım için multiye sarmıştım ama ve lakin ortada hitap eden bir multi sistemi de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Ben de Shogun 2'nin multisini beğenmiştim. Herhalde multi için Arenaya ağırlık vermek istediklerinden Rome 2 ve Attila'da pek bir şey yapmadılar. Arena da fena değil ama Shogun 2'nin multisini tercih ederim. Onu biraz geliştirip Warhammer'a koysalar çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 La bunlar motoru düzeltmiş mi bana mı öyle geldi. Oyunda bir mallık var, öyle ki bu mallık Empire'dan beri devam ediyor. Bir birimi campaign haritasında seçtiğinizde yerde beliren yeşil ışık hüzmesi FPS düşüşü yapıyordu. Attila'da da var bu. Ama şu cüce videosunda göremedim. Çok akıcı hem savaş alanları hem de campaign. Özetler Medieval III için heyecanım arttı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Resmi ağızdan sistem gereksinimleri http://wiki.totalwar.com/w/Total_War_WARHAMMER_Specs PC Minimum Specifications: [Expected around 15-25 FPS on campaign map and in a 1v1, 20 units vs 20 units battle, default graphics preset set to “Low”] Operating System: Windows 7 64Bit Processor: Intel® Core™ 2 Duo 3.0Ghz RAM: 3GB* Hard Drive: 35 GB Video Card: (DirectX 11) AMD Radeon HD 5770 1024MB | NVIDIA GTS 450 1024MB | Intel HD4000 @720P *PC integrated graphics chipsets require 4GB ram, e.g. Intel HD series PC Recommended Specifications: [Expected around 45-55 FPS on campaign map and in a 1v1, 20 units vs 20 units battle, default graphics preset set to “High”] Operating System: Windows 7/8.1/10 64Bit Processor: Intel® Core™ i5-4570 3.20GHz RAM: 8 GB Hard Drive: 35 GB Video Card: (DirectX 11) AMD Radeon R9 270X 2048MB | NVIDIA GeForce GTX 760 2048MB @1080P PC 60fps+ Specifications: [Expected 60 FPS+ on campaign map and in a 1v1, 20 units vs 20 units battle, default graphics preset set to “Ultra”] Operating System: Windows 7/8.1/10 64Bit Processor: Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz RAM: 8 GB Hard Drive: 35 GB Video Card: (DirectX 11) AMD Fury X or Nvidia GTX 980 @1080P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 970 akar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 videolardan belliydi oyunun motoruna ayar çektikleri bir kere 64bit isteyen ilk oyun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 ben inanmıyorum o recomendedlarla 45-50 fps verecek bi oyun yapabilceklerine bu adamların. Daha iyi donanımla rome atilla 30 fps anca veriyo. yalan sölüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 PC 60fps+ Specifications: [Expected 60 FPS+ on campaign map and in a 1v1, 20 units vs 20 units battle, default graphics preset set to “Ultra”] Operating System: Windows 7/8.1/10 64Bit Processor: Intel® Core™ i7-4790K 4.0 GHz RAM: 8 GB Hard Drive: 35 GB Video Card: (DirectX 11) AMD Fury X or Nvidia GTX 980 @1080P heee he inandık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 o degilde, nisandan mayisa kaymis release Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Hype! Hype! [video]https://www.youtube.com/watch?v=Chf2itMCOhE?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 ıslandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Oyun gümbür gümbür geliyor. [video]https://www.youtube.com/watch?v=uj605sogy3I?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar