Marty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 arasaydin mis gibi yedege koycakti kiz seni. egosu artcakti. arkadaslarina soyliyecekti, yeri gelcek erkek arkadasina ima edicekti bu hala beni seviyo diye. acaip dramalar kacirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 dayak falan yemekten kurtuldu sdfogjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Direkten donmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Umarim kiza huzunlu gozlerle bakip egosunu tavan yaptirmadin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 trust no bitch direk hayat felsefesi yapmaya başla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bros before hoes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ginaly said: abov arayacam diyor ya. daha önce de aramış. o kadar grafikle yıllardır hiçbir şey öğretememişim. kendi adıma üzüldüm. Şu grafiklerin toplandığı bir topik var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yok. eski zaten ya, 2009-2010 falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 masa said: ginaly said: abov arayacam diyor ya. daha önce de aramış. o kadar grafikle yıllardır hiçbir şey öğretememişim. kendi adıma üzüldüm. Şu grafiklerin toplandığı bir topik var mı var var biri garbageda koleksiyon yapıyodu böyle beğendiğim efsane postlar diye, tam adını hatırlayamıyorum topicin ama birinin grafikli postları da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Grafikli post mersk ettim lnk var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Goering said: özet: 2-3 ay önce söylenen gibi, aşıktım ve durum beni "eziklik" kompleksine sürükledi. 6 ay uzak kalmak en mantıklısı sanırım, şu an arkadaş gruplarımız yeni ayrıldı... ben hak veriyorum sana. bazen öyle salak karıları takıntı haline getiriyorum ki anlatamam sdfs. seninki de aşk falan değil zaten,okumuştum konuyu yanlış hatırlamıyorsam öyleydi. bazen sadece mızraklamak isityorsun ve onu yapamamak acayip bir hırsa takıntıya dönüşüyor. karşı taraf bunu hissedince tamamen uzaklaşıyor. sen de çıldırıyorsun bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 evet, kiz/karinin guzelligi ile baglantisiz takinti yapmak. iliskinin basinda o cok icime dusuyodu, ben sallamiyordum. sonra ben icine dustum kizin, o beni sallamadi. ve net ben bunu yediremedim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sallamadigin surece kazaniyosun. askindan oluyo bile olsan "skinde degil, olsa da olur olmasa da olur" modunda olmak lazim. hatun da deli gibi asik bile olsa "bu zaten cepte" diye dusundugu anda yeni maceralar daha cezbedici oluyor. bitiyosun. buyuk genelledim hepsini ama, cogunluk boyle malesef. erkek icin de ayni gerci. hatun deli gibi pesindeyse, istedigi kadar guzel olsun bi degeri kalmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 update diyeyim: açtığım konuyu hatırlıyorum, ama önceden yazdığım şeyleri tekrar okumayacağım. eski kız ark. ile hala aynı arkadaş grubundayız. kalabalık grup dağıldıktan sonra -bir daha birebir konuşacağımızı zannetmiyorum ama- +1 ile +2 ile muhabbetlerimiz oluyor. kızın manitası olmuş, ama ondan da ayrıldı. neden yazıyorum peki buraya update diye: ben aştım, herkes aşar :) cheers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 congratulations! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Sevebileceğin biri girince hayatına aşmış sayılıyorsun bu oyunda. Onun seni sevmesi bile gerekmiyor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 tebrikler kardeşim, zaman her şeyin ilacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 kardeşim iyisin iyi çakal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 e zaten aşılıyor arkadaş tabii ki yani. ölüme bile alışıyor insan diyeceğim de ölüme daha kolay alışılıyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Tanrinin insana verdigi en buyuk lutuf zaten; unutmak ve alismak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 haydaaa, hangi tanrının? spesifik bir tanesi mi vermiş yoksa genel tanrıların verilmişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Bide diyelim tanrı var (hani yok da biz varsayalım), niye en büyük lütfu unutmak olsun? Yaşamanın kendisi var bi kere. Hani hayat olmasa diğerleri olmayacak. E ondan bi basamak aşağı iniyorum bilinç var, büyük ihtimalle arada çok hücreli yaşama geçiş basamaklarını da sayabiliriz taksonomim yetmedi oraya. Önem sıralamasında unutmak falan çoook gerilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 anlamlılaştırma önemli hayatta, senin için önemli birini unutmak o yüzden önemli. önem sırası: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 sevdiginiz birini kaybettikten 6 ay sonra tekrar konusuruz abi. ben size ateist olmayin ve analitik dusunmeyin demiyorum, hobi olarak yine dusunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Goering said: anlamlılaştırma önemli hayatta, senin için önemli birini unutmak o yüzden önemli. önem sırası: en altı daha tamamlayamadan en üste kasıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar