Seperate Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Selamisahin said: Valla aklımdan geçiyor zaten öylesi. Anne, baba kısmı sıkıntı. Bizden daha çok üzülecekler haliyle. Ekleme: Ya hu sebep, sırf "artık konuşmuyoruz" değil tabii. Var elbette bir şeyler, o kadarı bana kalsın :) kalmasıın kalmasıın söyle kan istiyoruz,vahşet istiyoruz hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Umarım her iki taraf için de hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 bi "kötüyüm" demene bakan arkadaşın yoksa ona daha çok üzül bence. gözden geçir arkadaşlarını. ki vardır da şovalyeyi oynamana gerek yok, çağır gelsin işte. rakı için, anlat içindeki her şeyi. yarın en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 adam kotu degil lan, ne kastiniz icirmek icin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 duygusal şokta olduğu için değil gibi gözüküyor. rakı her şeyi çözecek bi dökülmeye başladığında. ha bokunu da çıkarma tabi sana sadece bir seans rakı terapisi öneriyorum, fazlası bok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 sipeyskeyk said: ben olsam foruma yazmak yerine şuan bir arkadaşımı zorla rakıya çıkarmıştım. Aynen. Arkadaş yoksa bile müziği iyi bir mekana gidipte içilebilir tek başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Abi belli ki adam mantıklı birisi ki zaten ertelenmiş bir karar vermiş. Onun için büyük bir şok yaşamıyor. Anında bir aksiyon yapmasına gerek yok bu durumda. 1-2 gün içinde şart ama tabi yoksa psikoloji boka sarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Fistan said: bence de boşanmadan söylemeyin darlarlar barışın diye barıştırmaya çalışırlar baristirmaya calisanlarin yaninda bir de, hatunu dava ac ne koparabiliyorsan kopar, herseyini al diye gazlayacak cevresi de olacak. cok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 hayırlısı olsun, ölüm var kalım var hayatta takmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 kardeş kulübe hoş geldin, mahkeme kararını alana kadar anneye babaya söyleme, sosyal medyada ifşa etme, çok yakın bir iki arkadaşına söyle yukarıda bahsedildiği gibi herkes sizi barıştırmaya çalışacak, durumu anlayan ve geri dönüşü olmadığını bilen arkadaşlarına açıl mesela, hani "boşanma" kelimesinin geçmesi bile işi geri dönüşü olmayan bir yola sokuyor "boşanmak istiyorum" ile "halletmemiz gereken sorunlar var" demek arasında dünyalar kadar fark var keza ve bunu diğer insanlara anlatmak gerçekten zor. benim ailem durumu kavrayıp sadece yanımda oldu sağ olsunlar, eski kayınvalide boşandıktan sonra bile "belki barışırsınız" kafası yaşamaya devam etti mesela boşanana kadar bir ilişki yaşama, sonrasında o kişinin de başı ağrıyabilir, (onlara da tazminat davası açabiliyor dul eş) paticiğin boşanmış/dul erkekleri olarak bir dayanışma konusu falan mı açsak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Hayirlisi olsun ne diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Sebebini ısrarla söylemediğine göre kesin bi bok yemiş op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Selamisahin said: 1 saat önce karar verdik hanımla. Uzundur zaten yapmamız gerekiyordu da erteliyorduk hep konuşmayı. Bu akşam oldu, bitti. İçimden birileriyle paylaşmak geldi fena halde 15-20 dakikadır. Anneme, babama hönk diye söylemeyeyim dedim. Yakın arkadaşlara da gece gece "ben boşanıyorum la" diye mesaj da atamazdım. Sosyal medya (ekşi/face/twitter) üstünden de yazamazdım, hiç olmaz öyle. Pati iyidir, iyi. Ohh iyi oldu biraz yazmak. Sırf rahatlayayım dedim, işe yaradı biraz. hayırlı olsun diyesim var, geçen sene bu zamanlarda ben de aynı süreci yaşıyordum. senden farkı, bizde tek taraflı gibiydi sürecin başlangıcı, ama süper olmuş diyorum şu an. hayatım cidden güzelleşti. sorun varsa uzatmamak gerek gerçekten. konuşmak istersen de her zaman mesaj atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 BabacumMostors said: paticiğin boşanmış/dul erkekleri olarak bir dayanışma konusu falan mı açsak ahah harbi sizde bayagi bir populasyonmussunuz kardesim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 evliliğin tanımı zaten imzamda yazıyor. onun dışında zaten çilesini çekmişsin, istediğin yönde gelişmiyormuş uzun zamandır hayatın. boşver bak dalgana, çocuk olmadığı için iyi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 BabacumMostors said: paticiğin boşanmış/dul erkekleri olarak bir dayanışma konusu falan mı açsak ahah gün falan da yapın tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 boşanmış kaç kişi var forumda ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ya biz ne ara büyüdük de boşanmaya başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 siz besikbosanmasiymissiniz abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Cocuk olmayınca evliliklerin sonu %90 boşanmak oluyor. Ya hemen cocuk yapın, yada evlenmeyin abi. Birbirinizden sıkılıyorsunuz yoksa. Herkes herkesden sıkılır. Cocuk olayı değiştiriyor. karşınızdakine aşırı saygı duymanıza yok açıyor. 7 senedir evliyim. Kuzey 5 yaşında. bir kere bile aklımın ucuna boşanmak gelmedi. Keşke bekar olsaydım dedim mi? Bir kaç kez oda diskoya bara tek gidemiyorsun arkadaşlarınla diye. Onlarda arada bir heves olarak geliyor hop uçup gidiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 geçmiş olsun. 10 çiftten 9'u boşanıyor herhalde 5 sene içerisinde. çok kafaya takma. bizim nesil böyle. her şey fazla teknolojik, fazla dijital, fazla ruhsuz. karşındaki insanı özlemeye fırsatın bile olmuyor çoğu zaman. hakkınızda hayırlısı olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Sequo said: Ya hemen cocuk yapın, yada evlenmeyin abi. Birbirinizden sıkılıyorsunuz yoksa. Herkes herkesden sıkılır. Cocuk olayı değiştiriyor. karşınızdakine aşırı saygı duymanıza yok açıyor. Sıkılmamak için çocuk mu? abi yapma annanem gibi konuşuyosun... İmho çocuk yapmak erkeğe takılan son zincir , karşınızdaki insandan %100 olarak emin oluncaya kadar yapmayın zaten hatun milletini düğünden sonra götü başı ayrı oynayıp tavır değiştirmeye eğimli, bide hemen cocuk yapıp sıçtığının üstüne tüyü dikmeyin Ben şahsen 3.seneyi bekliyorum hatuna kalsa dakika 1 gol 1 yapıcaktıkda ben o kadar keriz değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 genjuro sen evliliği strateji üzerine kurmuşun, baştan patlarsın zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 legal olarak üremek için evlenmiyor musunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar