AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Arama motoruna kalırsa uzun yıllar önce benzer bir başlık açılmış, güncel bi şeyler derleyelim derim. Hatta üşenmeyen adam sahnesiyle beraber izah etsin. The Green Mile, Michael Clarke Duncan'ın John Caffey karakteri, idama gidene kadarki dakikalar. --- Pearl Harbor'un finalinde Danny'nin minik oğluyla film biterken şu şarkı girer. http://www.youtube.com/watch?v=BwyWmqV_RJc --- Armageddon'da Ben Affleck'i asansöre hapsederek Bruce Willis'in kendini feda ettiği sahne. Hemen sonra kızı Liv Tyler'la bir konuşma da yapar. http://www.youtube.com/watch?v=e8Z6oIhIvqU --- Babam ve Oğlum, buna fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten. Ama en çok babasının çocukluk kaydını izlediği sahne. --- Dizi olarak da ilk aklıma gelen, L O S T'un finali. Jack'in babasıyla afterlife'da buluştuğu yer, diyalo, birbirlerine sarılmaları. http://www.youtube.com/watch?v=dL26K6T3IOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 hachiko ve marley and me der kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bence film adını yazıp spo yap kalanını. Ne bileyim sular tehlikeli gibi geldi bana yüzmek için. Bi kaza çıkabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 hachiko mahvetmişti etmişti lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 so gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 aslan kralda ağlamıştım h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 aslan kralda ağlamayanlar eşcinsel oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Leon'un yeri de ayrı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 yüzüklerin efendisi savaş sahneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Everybody's Fine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Agladihim en alakasiz sahne su http://youtu.be/Owq_aBJ9G6Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 seni anlıyorum. ben de bible black te ağlamıştım dostum.. o tentacle ların aynı anda saplanması falan.. Borastus said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Şampiyon diye bi film vardı çocuğun babası boksör. Bulamadım imdb'de sanırım orijinal adı champion değil. ÇOK ağlamıştım ben, köşk sinemasında izlemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ben ağlayamıyorum ya ama hayvanlarla ilgili şeyler oldu mu çok üzülüyorum böyle içim bi fena oluyor, insanlara acımam sıfır olduğu için pek tınmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Truva filminin sonu hüngür hüngür,manly tears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 yine izledim yine manly tears. https://www.youtube.com/watch?v=GtkST5-ZFHw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 ShadowFury said: şunu demeye geldiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Az önce tv de yaşar usta vardı, gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 gay misiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 south park s05e13 kenny dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 the road'un sonu schindler's list equilibrium - beethoven sahnesi braveheart - cenaze sahnesi (ikisi de) ve tabii ki aslan kral sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 hachiko'ya +1 de benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar