Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Uzun süreli beni götürecek oyunlar lazım. HEr türlü oyuna açığım, multili, fps, tps bilmem ne kadar tür varsa. An itibariyle WoW oynuyorum gerçi oynamıyorum 5 dakika önce falan subscriptionu iptal ettim. Arkadaş ortamı olmayınca keyif alamadığımı farkettim. Oyuna gir çık, garrisona bak görevleri yap haftada 3 gün raid yapıyorum neredeyse tek kelime konuşmadan. BF4 aldım, ek paket falan hiç bir şy yk vanilla. Arada girip onu oynuyorum zevkli diyebilirim. CS GO oynadım, arada girip hala oynuyorum. GTA 5 xbox da oynadım multisiz, PC versiyonunu alıcam sanırım multisi nasıldır, işten eve gelince harala gürele istediğim gibi oynayabilir miyim ? MUltisinden bahsediyorum. Multisini hiç oynamadım çünkü. Gideri var mıdır ? WoW gibi raidli falan MMO dışı oyunlara açığım. Manyak gibi oynayabileyim çok canım sıkılıyor PC başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Team Fortress 2 (tu) Her gün 2 saat oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Bende de cok oyun oldu ya ondan dertliyim. Shadowrun, PoE, last of us, deus ex hepsini bitirmek istiyorum fekat zaman bulamiyorum. Daha bloodborne bekliyor, doa inquisition bekliyor. Witcher da geliyor. Aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Secip bitircen abicim. Hepsinden alinca bir parca dagiliyor ortam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Don't starve Path of exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Ne tür sevdiğini söylesen daha rahat olurdu. Team Fortress 2 seviyorsan skial serverlarından birine gir. Oynadığın haritadan bayarsan chate /server komutunu girip diğer haritalarda kaç kişi olduğunu görebilirsin. Bu şekilde saatlerce değişik haritalarda takılman mümkün. Azıcık eski rpgleri oynamışlığın varsa pillars of eternitye onlarca saat rahat gömersin. Shadowrun oyunları da güzel. Mod işine girerim diyorsan skyrim için yüzlerce saatlik content var. Yeni deus exi oynamadıysan ayıp zaten. Gta 5 ve mortal kombat çıkıyor. İkisininde multisi var. Türleri seviyorsan akar. MKda yeni faction seçimi olayları var. Multiyi biraz renklendirmişler. Ben saatlerce şehir yaparım diyorsan cities skylinesı orjinal al. Workshopta bir milyon yeni şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 single play'e yönel. güzel hikayesi, kurgusu olan şeylere harca vaktini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 divine divinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 mesela? (ben de oyun bulamamaktan muzdaribim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 İstediğin oyunu oyna eğer wowdaki guild ortamını arıyorsan ve bulamadıysan single player seni sarmayacaktır, üstüne arkadaşların da yoksa multisi olan oyunlarda da 1 2 haftada tükeneceksin. Single playera dönmen lazım, multiler, mmolar grupla, arkadaş topluluğuyla çekiliyor, yoksa tek başına anlamsız, millet akarken de yalnız olduğun için bişi yapamadığından beziyorsun, o nedenle single player iyi, kolay orta zordan seçimini yap git. Ben Mafia 2 almıştım misal, D3 3. sezon çıktı, 2'de baya oynamıştım, Mafia'yı bitirmeden başlayamadım D3'e meraktan :). D3 3. sezon işte fiks git lvlla öldür geç, kaldı ki orada da grup lazım, sezon2'de paso tek başımaydım, chatten birileriyle konuşa konuşa oynuyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 yeni deus ex gelmeden human revolution'ı bitirmeye çalışıyorum ben. sidequestler dahil akıyor baya oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Anhora said: Team Fortress 2 (tu) Her gün 2 saat oynuyorum ben. Oynadım evet, ama çok hızlı oyun ya. Çok da iyi bir oyuncu değilim açıkçası, üstümden geçti millet. WoodsOfYpres said: Don't starve Path of exile Not aldım bakayım bunlara. Redeagle said: Azıcık eski rpgleri oynamışlığın varsa pillars of eternitye onlarca saat rahat gömersin. Shadowrun oyunları da güzel. Mod işine girerim diyorsan skyrim için yüzlerce saatlik content var. Yeni deus exi oynamadıysan ayıp zaten. Ben saatlerce şehir yaparım diyorsan cities skylinesı orjinal al. Workshopta bir milyon yeni şey oluyor. PoE oynadım az, çok fazla konuşma var. Çok salak bir yorum oldu ama kitap okumayan bir adamım ben. RPG ler pek bana göre değil. Skyrim oynadım bitirdim mod falan epey uğraştıydım zamanında. Deus Ex not aldım te lisede mi ne oynamıştım enson. Cities Skylines da oynadım, 5-6 defa denedim en fazla 1 saat götürüyor beni. Sonu belli film gibi izlenim bırakıyor bende. Certhas said: divine divinity Bakayım hele @yekeyeke, aynen benim sorunum o galiba. Mecburen SP oynayacağım bundan sonra sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Şu aralar kuzen/yakın arkadaş tayfasıyla(silver powaa) nerdeyse her akşam 3-5 maç atıyoruz cs:go da, inanılmaz eğlenceli oluyo, cs:go ara sıra giriyorum demişsin ama tanıdıklarla girme şansın varsa bi de öyle dene. Bi de LoL e başla, her sıkıldığımda girip 3-5 maç atıp çıkıyorum rahatlatıyo beni oyun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Tanıdık yok işte, arkadaş ortamı falan gitti kayboldu falan. Yoksa eskiden Adeks e iki ev parası vermişimdir herhalde hehe LoL unutmuşum ya, onu da epey oynadım gold oldum bıraktım (arkadaş askere gitti). 40-50 skin almışlığım var hatta. Acaba ben komple oyun oynamayı mı bıraksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2015 Vay be ne ortamlar varmış adeks felan. Bizde evde GTA Vice City oynuyorduk çocukken asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 heroes of the storm'a bak moba seviyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 stratejiye sabrın varsa, uzun ömürlü oyun için, civilization derim. her türlü aksiyon, vurdı kırdı dan bayan bünyeyi 5-6 saat kitler. hatta aramızda 1000 saati deviren hintli patiler bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 yukarıda arkadaş yanlış yazmış. "Moba seviyorsan "heroes of the storm" a bakma" olmalı. iyi oyuncu değilmişsin o halde mobalardan uzak dur. Stress olursun gereksiz yere. Tek tabanca takılmak istiyorsan ARPG oyunları araştır Diablo 3 Path of exile Marvel Heroes ille multi olacaksa (ama diyorsunki iyi oyuncu değilim zevk alamayabilirsin) Planetside 2 hayatta kalma seviyorsan h1z1 (arkadaşsız sıkar) uzun vadeli birşeyler arıyorsan, Eve Online var. Öğrenecek çok şey olduğundan ilk ay oynamak yerine rehber okursun. Paran varsa $ ile yasal yoldan karakter alabilirsin. Final Fantasy 14 e bakabilirsin. seçenekler daha fazla aslında ama pve raid vs. çok eliyor. pvp ve iyi oyuncu olsaydın gw2 ye göz at diyebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 RPG oyna, pillars of eternity var divinity original sin var. Mis gibi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Shadowrun Returns var Dragonfall var. RPG'leri oynamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2015 biryerinde sandbox yazar butun oyunlari oyna..sıkıldıgında birak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Plug in olarak battlefield oynuyorum, log in oluyorum war cry. POE fena değildi, arada diablo arada path of exile, yeterli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 MOBA'lardan henüz baymadıysan Heroes of the Storm gayet güzel. Grand strategyler de seni epey götürür, yenileri çıkana kadar ömürleri var. EU4 iyi, Attila Total War iyi. Crusader Kings 2 de iyi 3 yıllık olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 pillars of eternity benim emektar i3 3gb ram ati 5650 de çalışır mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2015 calisir diye dusunuyorum ya..olmadi efektleri kapatirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar