Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Tavsiyesi - Baydım

Jeeztro

Öne çıkan mesajlar

Uzun süreli beni götürecek oyunlar lazım. HEr türlü oyuna açığım, multili, fps, tps bilmem ne kadar tür varsa.

An itibariyle WoW oynuyorum gerçi oynamıyorum 5 dakika önce falan subscriptionu iptal ettim. Arkadaş ortamı olmayınca keyif alamadığımı farkettim. Oyuna gir çık, garrisona bak görevleri yap haftada 3 gün raid yapıyorum neredeyse tek kelime konuşmadan.

BF4 aldım, ek paket falan hiç bir şy yk vanilla. Arada girip onu oynuyorum zevkli diyebilirim.

CS GO oynadım, arada girip hala oynuyorum.

GTA 5 xbox da oynadım multisiz, PC versiyonunu alıcam sanırım multisi nasıldır, işten eve gelince harala gürele istediğim gibi oynayabilir miyim ? MUltisinden bahsediyorum. Multisini hiç oynamadım çünkü. Gideri var mıdır ?

WoW gibi raidli falan MMO dışı oyunlara açığım. Manyak gibi oynayabileyim çok canım sıkılıyor PC başında.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne tür sevdiğini söylesen daha rahat olurdu.

Team Fortress 2 seviyorsan skial serverlarından birine gir. Oynadığın haritadan bayarsan chate /server komutunu girip diğer haritalarda kaç kişi olduğunu görebilirsin. Bu şekilde saatlerce değişik haritalarda takılman mümkün.

Azıcık eski rpgleri oynamışlığın varsa pillars of eternitye onlarca saat rahat gömersin. Shadowrun oyunları da güzel.

Mod işine girerim diyorsan skyrim için yüzlerce saatlik content var.

Yeni deus exi oynamadıysan ayıp zaten.

Gta 5 ve mortal kombat çıkıyor. İkisininde multisi var. Türleri seviyorsan akar. MKda yeni faction seçimi olayları var. Multiyi biraz renklendirmişler.

Ben saatlerce şehir yaparım diyorsan cities skylinesı orjinal al. Workshopta bir milyon yeni şey oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğin oyunu oyna eğer wowdaki guild ortamını arıyorsan ve bulamadıysan single player seni sarmayacaktır, üstüne arkadaşların da yoksa multisi olan oyunlarda da 1 2 haftada tükeneceksin.

Single playera dönmen lazım, multiler, mmolar grupla, arkadaş topluluğuyla çekiliyor, yoksa tek başına anlamsız, millet akarken de yalnız olduğun için bişi yapamadığından beziyorsun, o nedenle single player iyi, kolay orta zordan seçimini yap git.

Ben Mafia 2 almıştım misal, D3 3. sezon çıktı, 2'de baya oynamıştım, Mafia'yı bitirmeden başlayamadım D3'e meraktan :). D3 3. sezon işte fiks git lvlla öldür geç, kaldı ki orada da grup lazım, sezon2'de paso tek başımaydım, chatten birileriyle konuşa konuşa oynuyordum...
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Team Fortress 2 (tu)

Her gün 2 saat oynuyorum ben.

Oynadım evet, ama çok hızlı oyun ya. Çok da iyi bir oyuncu değilim açıkçası, üstümden geçti millet.

WoodsOfYpres said:

Don't starve
Path of exile

Not aldım bakayım bunlara.

Redeagle said:

Azıcık eski rpgleri oynamışlığın varsa pillars of eternitye onlarca saat rahat gömersin. Shadowrun oyunları da güzel.

Mod işine girerim diyorsan skyrim için yüzlerce saatlik content var.

Yeni deus exi oynamadıysan ayıp zaten.

Ben saatlerce şehir yaparım diyorsan cities skylinesı orjinal al. Workshopta bir milyon yeni şey oluyor.

PoE oynadım az, çok fazla konuşma var. Çok salak bir yorum oldu ama kitap okumayan bir adamım ben. RPG ler pek bana göre değil.

Skyrim oynadım bitirdim mod falan epey uğraştıydım zamanında.

Deus Ex not aldım te lisede mi ne oynamıştım enson.

Cities Skylines da oynadım, 5-6 defa denedim en fazla 1 saat götürüyor beni. Sonu belli film gibi izlenim bırakıyor bende.

Certhas said:

divine divinity

Bakayım hele

@yekeyeke, aynen benim sorunum o galiba. Mecburen SP oynayacağım bundan sonra sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu aralar kuzen/yakın arkadaş tayfasıyla(silver powaa) nerdeyse her akşam 3-5 maç atıyoruz cs:go da, inanılmaz eğlenceli oluyo, cs:go ara sıra giriyorum demişsin ama tanıdıklarla girme şansın varsa bi de öyle dene.

Bi de LoL e başla, her sıkıldığımda girip 3-5 maç atıp çıkıyorum rahatlatıyo beni oyun valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Tanıdık yok işte, arkadaş ortamı falan gitti kayboldu falan. Yoksa eskiden Adeks e iki ev parası vermişimdir herhalde hehe

LoL unutmuşum ya, onu da epey oynadım gold oldum bıraktım (arkadaş askere gitti). 40-50 skin almışlığım var hatta. Acaba ben komple oyun oynamayı mı bıraksam.
Sosyal ağlarda paylaş

yukarıda arkadaş yanlış yazmış. "Moba seviyorsan "heroes of the storm" a bakma" olmalı.

iyi oyuncu değilmişsin o halde mobalardan uzak dur. Stress olursun gereksiz yere.

Tek tabanca takılmak istiyorsan ARPG oyunları araştır
Diablo 3
Path of exile
Marvel Heroes

ille multi olacaksa (ama diyorsunki iyi oyuncu değilim zevk alamayabilirsin)
Planetside 2
hayatta kalma seviyorsan h1z1 (arkadaşsız sıkar)
uzun vadeli birşeyler arıyorsan, Eve Online var. Öğrenecek çok şey olduğundan ilk ay oynamak yerine rehber okursun. Paran varsa $ ile yasal yoldan karakter alabilirsin.

Final Fantasy 14 e bakabilirsin.

seçenekler daha fazla aslında ama pve raid vs. çok eliyor.
pvp ve iyi oyuncu olsaydın gw2 ye göz at diyebilirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...