Anhora Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Severdim bu adamı. Farklı bir tarzı vardı. Mekanı cennet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Are Konu disina hala sirket bilgisayarindan girilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=7xyJVxbC3sQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Llama said: hiç bir şey hissetmedim ha savcı bile öldüğünde az bir şey olmuştum ne garip hiç mi sevmemişim kayahanı Bir ben degilmisim demek ki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ölmeden değeri bilenen nadir sanatçılardan oldu. herhalde halktan saklanan birşeyler vardı çünkü son 1 senede kayahan patlaması oldu heryerde. pek sevmezdim sanatçılığını da, kendisini de. toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Ben severdim sanatciligini da kendisini de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 az dinletmedi peder uzun yol giderken,güzel adamdı valla,rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Llama said: küçük hücreli kanser ne yahu histolojik tiplemesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 pek severek dinlediğimi söylemem ancak türk pop'una bir hayli katkı yaptığı ve farklı noktalara getirdiği aşikar. huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 dogrudur..edik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Kuddusi yorumuna gerek yoktu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 are. soyadı neydi bu adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 acar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 soldan saga esi..kizi.kizi.kayahan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 cocukken dinlerdim baya nilufer ile kusunce ikisininde yaptigi isin kalitesi dustu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Huzur içinde yatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 ölümü üzerine bir La Fa La Sol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm :( Nilüfer i Nilüfer yapan adamdı. Zamanına göre gayet güzel işler yapmış bir adamdı harbiden. Gerçek "büyük usta" Kayahan dı, uzun olan fake i. R.I.P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Allah rahmet eylesin, şimdi servservisteyim şarkıları çalıyor hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2015 Allah rahmet eylesin, küçükken severdim ben de hayli. uzun araba yolculuklarında bayağı döndürürdük kasetlerini. http://www.youtube.com/watch?v=RKWWwK6qkgU severim bu şarkısını hayli. üzüldüm bak şimdi dinleyince. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Çiçekçiler odası başkanı Kayahan'a ve ailesine kırgınmış. http://www.radikal.com.tr/turkiye/cicekciler_kayahanin_ailesine_tepkili-1329957 Ülkecek kafayı yedik sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 fakat harmonikacının coşması... öte yandan ben de cok severdim bu şarkısını Sam said: Allah rahmet eylesin, küçükken severdim ben de hayli. uzun araba yolculuklarında bayağı döndürürdük kasetlerini. http://www.youtube.com/watch?v=RKWWwK6qkgU severim bu şarkısını hayli. üzüldüm bak şimdi dinleyince. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Rewendor said: Çiçekçiler odası başkanı Kayahan'a ve ailesine kırgınmış. http://www.radikal.com.tr/turkiye/cicekciler_kayahanin_ailesine_tepkili-1329957 Ülkecek kafayı yedik sonunda. ben okuyunca acaip kufur ettim..adam hakliyim ben modunda saydirmis yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar