xaty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 btc olursa transferi vs. çok daha rahat olur. onun dışında dolardan farkı olmaz. ama kendi crypto currency'si olursa çok farklı olur dinamikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 btc nin yanında dolar yatırma çekme çok daha meşakkatli. currency direk btc olmaz çünkü konsepte aykırı. gold - btc oranı kurup sabitlersin böylece virgülden sonraki küsüratları da kolay işleme alırsın. atıyorum bi zirhin ederi 5k ise edicek sana 0,0001 btc gibi. oyunda gold üretilmeyecek. yani yaratıktan gold düşmeyecek, vendora bişeyler satıp gold alamayacaksın. oyundaki gold miktarı, btc miktarına denk olacak. oyunda hiç bir şeye karışmazsın. sadece ufak tefek şeylerde vergilendirme yapabilirsin veya kira alabilirsin, atıyorum housing kirası, guild kirası kale kirası vs. ayrıca sistemden withdraw işleminde %10 gibi bi şeyi masraf diye cukkalarsın. çok başarılı bi f2p sistemi olur aslında bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 sonunda pipi li bir MMO hep bunu bekliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Wisp said: sonunda pipi li bir MMO hep bunu bekliyodum. tam mmo denmese de Rust var. http://www.twinfinite.net/wp-content/uploads/2014/06/original.png (oyunda sansür optional) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 mortis online var http://www.mobygames.com/images/shots/l/451990-mortal-online-windows-screenshot-giving-shape-to-a-characters.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 penis boyu ayarlanmıyor mu üstdekinde? her erkeğin rüyası :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 MMO tartışırken bir yandan BTC ile alışveriş fikirleri konuşup ve aynı zamanda da Pipi muhabbeti yapmak, sadece Paticikte olur, başka yerde olmaz. Not: Duygulandım şimdi, seviyom ben sizi.Sizde beni sevin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 suyu değiştirdim. http://i.imgur.com/W5X0wKM.png yavaş yavaş environment ile uğraşmaya başladım. http://i.imgur.com/bYlsrMT.png stay tuned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 aslinda bunlari yaparken tutorial videolari yapsan youtubeda baya reklam geliri de elde edebilirsin :D (biz de izler ogreniriz demiyorum da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Gece gece ne pipi gordum ya. proje guzelde bu amator ruhu kaybetmemesi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Densiz said: penis boyu ayarlanmıyor mu üstdekinde? her erkeğin rüyası :P o daha sonra oyun icin satisla ayarlanacak..zaten finansmani oradan saglayacak muhtemelen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 penis yüzüğü gibi aksesuarlar ve penis cumtomization deed'i satıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 hayir ole bir seferde olmaz..deed satacaksin 10 dolara 1 cm 1cm buyutecek..eni icin ise ayri satis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 abi lutfen 1 veya 2'den fazla parmaga yuzuk takilabilinsin asdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 dickon line oldu oyun asdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 aquila said: abi lutfen 1 veya 2'den fazla parmaga yuzuk takilabilinsin asdfa. http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Mandarins-ten-rings.jpg TEN RING! + 1 tane de halka tabiki. O kadar modelleniyorlar boşa gitmesin o pipiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 gleoddyn said: mortis online var http://www.mobygames.com/images/shots/l/451990-mortal-online-windows-screenshot-giving-shape-to-a-characters.jpg sosis online'dı ilk versiyonu zaten zırhlar yokken uhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 customize edilebilen penis seçimlerine göre pasif bonuslar istiyorum "tripod" +5 STR "kullanmasını bilene çok bile" +2 all skills mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 *...10 yüzük yaratıldı, takılabilsin 10 parmağa, Hepsini yönetsin diye bir tane daha, takilabilsin Oraya. Adı Güç Yüzüğü hepsini yöneten.O tamamlar tüm çemberi. Olur toplamda 11 adet güç cevheri...* Madem yüzüklerden girdik, pipi ye takılan yüzük bonus versin diğerlerine, + 5 diğerlerin özelliklerine ekleme vs gibi. Eve online implantları misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 "matkap" +5 dexterity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 admin bey beta şifrem var ama kaydolamıyorum bakar mısınız admin bey.. ALOOO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 2 gunde Ultima Unchained den Pipi Unchained e dondu ya oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Yalnız hakkaten pipi adam geyiği dışındaki modellemeler başarılı ,bu aralar bende hep eskiye özlem yeni arayış tripleriyle unreal unity fln öğrenip bu tarz bişeye girişsem mi diye düşünüyordum ama işte vakit + 0 bilgi ve racial pessimism hep engel oldu. Lore konusunda adam toplama ihtiyacı olursa benide yaz kenara. Ayrıca bu işleri yapabilmek için tahminince kaç saatlik unity bilgisi gerekir? Olması gereken yan traitler nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Pipi Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Bezerye said: Yalnız hakkaten pipi adam geyiği dışındaki modellemeler başarılı ,bu aralar bende hep eskiye özlem yeni arayış tripleriyle unreal unity fln öğrenip bu tarz bişeye girişsem mi diye düşünüyordum ama işte vakit + 0 bilgi ve racial pessimism hep engel oldu. Lore konusunda adam toplama ihtiyacı olursa benide yaz kenara. Ayrıca bu işleri yapabilmek için tahminince kaç saatlik unity bilgisi gerekir? Olması gereken yan traitler nelerdir ? öncelikle unity ile modelleme yapılmıyor. şu yapılan iş unity ye özgü bir şi değil yani. oturup max veya blender'da aynı sahne hazırlanıp ss alınabilir. unity zor değil hatta gayet basit bi yazılım büyütmeyin gözünüzde. script yazmak biraz deneyim istiyor ama o da kolay. giriş-orta seviye programlama bilgisi varsa yeter. onun dışında ingiliçce iyi ise, okuduğunu anlıyorsan heryer dolu kaynak zaten. hızlıca öğrenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar