Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Unchained

imamizer

Öne çıkan mesajlar

btc nin yanında dolar yatırma çekme çok daha meşakkatli.

currency direk btc olmaz çünkü konsepte aykırı. gold - btc oranı kurup sabitlersin böylece virgülden sonraki küsüratları da kolay işleme alırsın. atıyorum bi zirhin ederi 5k ise edicek sana 0,0001 btc gibi.

oyunda gold üretilmeyecek. yani yaratıktan gold düşmeyecek, vendora bişeyler satıp gold alamayacaksın. oyundaki gold miktarı, btc miktarına denk olacak.

oyunda hiç bir şeye karışmazsın. sadece ufak tefek şeylerde vergilendirme yapabilirsin veya kira alabilirsin, atıyorum housing kirası, guild kirası kale kirası vs. ayrıca sistemden withdraw işleminde %10 gibi bi şeyi masraf diye cukkalarsın.

çok başarılı bi f2p sistemi olur aslında bu.
Sosyal ağlarda paylaş

*...10 yüzük yaratıldı, takılabilsin 10 parmağa,
Hepsini yönetsin diye bir tane daha, takilabilsin Oraya.
Adı Güç Yüzüğü hepsini yöneten.O tamamlar tüm çemberi.
Olur toplamda 11 adet güç cevheri...*

Madem yüzüklerden girdik, pipi ye takılan yüzük bonus versin diğerlerine, + 5 diğerlerin özelliklerine ekleme vs gibi.

Eve online implantları misali.
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız hakkaten pipi adam geyiği dışındaki modellemeler başarılı ,bu aralar bende hep eskiye özlem yeni arayış tripleriyle unreal unity fln öğrenip bu tarz bişeye girişsem mi diye düşünüyordum ama işte vakit + 0 bilgi ve racial pessimism hep engel oldu.
Lore konusunda adam toplama ihtiyacı olursa benide yaz kenara.
Ayrıca bu işleri yapabilmek için tahminince kaç saatlik unity bilgisi gerekir? Olması gereken yan traitler nelerdir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Bezerye said:

Yalnız hakkaten pipi adam geyiği dışındaki modellemeler başarılı ,bu aralar bende hep eskiye özlem yeni arayış tripleriyle unreal unity fln öğrenip bu tarz bişeye girişsem mi diye düşünüyordum ama işte vakit + 0 bilgi ve racial pessimism hep engel oldu.
Lore konusunda adam toplama ihtiyacı olursa benide yaz kenara.
Ayrıca bu işleri yapabilmek için tahminince kaç saatlik unity bilgisi gerekir? Olması gereken yan traitler nelerdir ?

öncelikle unity ile modelleme yapılmıyor. şu yapılan iş unity ye özgü bir şi değil yani. oturup max veya blender'da aynı sahne hazırlanıp ss alınabilir.

unity zor değil hatta gayet basit bi yazılım büyütmeyin gözünüzde. script yazmak biraz deneyim istiyor ama o da kolay. giriş-orta seviye programlama bilgisi varsa yeter.

onun dışında ingiliçce iyi ise, okuduğunu anlıyorsan heryer dolu kaynak zaten. hızlıca öğrenilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...