Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bi süre önce seslendirmeye merak sardım ama okuldu mezun olma telaşıydı derken hiç doğru dürüst ilgilenemedim anca geçen sene mezun olduktan sonra yurtdışından fiyat ve kalite oranı düzgün bir mikrofon satın alıp (mikrofonun amerika'dan türkiye'ye olan yolculuğuna fizban da katkıda bulundu hatta tekrar teşekkürler) ekim ayından itibaren bulduğum ufak işlere audition yollamaya başladım https://soundcloud.com/saenokda şöyle bir soundcloud hesabım var, dinleyip olumlu veya olumsuz eleştirilerinizi yazarsanız çok hoşuma gider ama yok çok ağır trollerseniz kulağınıza örümcek sokarım yazmayı unuttuğum bişey var mı diye düşündüm de yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 dinledim biraz güzel ne işe yarayacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 karakter cart curttan anlamam ama kayıtlar çok dry gibi geldi. Bu dry-wet dengesinde türkçesi nasıl anlatılır bilmiyorum ama biraz daha wet olsa daha iyi olur sanki. Bu haliyle hem kısmen nefes duyuluyo, hem de ben bunu yavuz seslendirmiş diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 kadife sesli sayros. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 o dry-wet ayarlarına denk gelmiştim de çok ellememiştim, kurcalarım bugün biraz :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 sevdim ben güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Beklediğimden çok iyi buldum. Özellikle the engineer (insane) çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 dragon güldürdü iyiymiş, ama adı dragon olmasa ihtiyar pinti falan sanırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 himym de barney 80 yasindaki halimle bile bardan birini kaldiririm diyodu ya ordaki ton var engineer de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Türkçe yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Linus ve Daedric priest senin sesin mi la? Çok başarılı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 linki metzene gonderiyorum, yeni expansionda seni de alsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 dsf nerde o günler güzel şeyler yazmışsınız sağolun ^__________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 yildirimokur said: Türkçe yok mu? daha çok nexus mods vs tarzı yerlerde takıldığım için hep ingilizce gittim, pek yerli projeleri araştırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 baya güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 oyun yapalım da seslendir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Konuyu yatmadan foruma goz atarken gordum. Konuda eksik kalan trolleme ne ezikleme islemlerini tek basima yarin sabah halledecegim. Iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 çok iyi olmuş yavuz şimdi sana faceten bi şey göndercem özel keyimle beleşe gelcek sana. baya işine yarayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 türk aksanı çok belli oluyor lan. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 isim soyismi de paticik excelime kaydettim. fotoğraf cep telefon numarası ve açık adresi de aldım mı nihohahahahahaha nıhahahahahööör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 bence çok başarılı tam oyunlara gidicek ses var ama burda harcanır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2015 The Engineer olanlar güzel olmuş. başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar