aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Evet böyle bişey ortaya çıkmış, adamlar bilgisayarlarımıza bitcoin ürettiriyormuş. İşin çirkin yanı habersiz yapmaları tabi, bir de işlemcinin ne kadarıyla yapıyor o belli değil. Başka torrent clientına mı geçsem bilemedim Haberin kaynağı terramedusa isimli güvenlik şirketi https://twitter.com/terramedusa/status/573909044190187520 https://www.linkedin.com/company/2527206?trk=hp-feed-company-name Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 hangi versiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 2.2.1den yukarısını kullanmadım ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 haber nerede tam olarak? tweet mi? ben paylaşayım bari haberi: http://www.geek.com/apps/utorrent-caught-installing-a-bitcoin-miner-1617266/ haberin içeriği "some", "would", "could" lar ile dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bu uTorrent'in son TEMİZ versiyonu hangisi? Onu kurup daha da update etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 qBittorrent kullanıyorum ben, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Civcivhead said: 2.2.1den yukarısını kullanmadım ben hiç aynen 2.1.1 4eva. Her ozelligi var. Gereksiz hicbir sey yok + malware free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 1-2 aydir vardi bu. qbittorrent var temiz alternatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bright said: qBittorrent kullanıyorum ben, tavsiye ederim. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 o kadar would could varsa should dur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 qbittorrent bende epey bir süredir double clickte torrentin klasörü yerine ana klasörü açıyor. çok uyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 o kadar kastığı ettiği yok. belliki çok cuzi bir kısım çalıştırıyor çalıştırıyorsa. zaten kassa etse şimdiye kadar illaki kıllanırdı millet. valla adamlar beni rahatsız etmediği sürece yolunu bulsun sorun yok benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 insanların hala utorrent kullanıyo olması. tixati neyinize yetmiyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 iyi de o farm gucunu bilmem ne database kirmakta kullanmiyor mu adamlar..yani 2 gun sonra bilader sizin buradan cumhurbaskanligi hecklenmis diye gelirlerse gorusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Tixati ve Transmission. Bu ikisinden baska programa niye bakar insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Bit-torent bit-coin utorentte varsa bittorentte kesin vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 tixati gayet tixinç. öbürünü bilmiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 http://i.imgur.com/6oY2bLh.png said: The silent install appears to happen selectively, and not on all machines. BitTorrent is known to vary its offers based on user location and other variables. TF had confirmation from various sides and with screenshots of every step of the install process where the software was reportedly installed even though no Epic Scale screen appeared. In one case, the opt-out screen was eventually shown after several re-installs. https://torrentfreak.com/utorrent-quietly-installs-riskware-bitcoin-miner-users-report-150306/ OP'nin kaynak baya patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 utorrent 2.2.1 gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Kullanıcıdan habersiz olması kötü. Ama free programlar için güzel bir para kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 ben deluge kullanıorum epeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Yok öyle bişi yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 cpu kullanımına veya ekran kartı kullanımına log tutuyorum olsa görürdüm sanırım ztn yazmışlar could would Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 sallamışlar bişey işte utorrente, aslı yok temiz hafif kolay utorrent memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Esh said: insanların hala utorrent kullanıyo olması. tixati neyinize yetmiyo lan sunu demeye geldiydim, gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar