Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul salaş meyhane

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Karaköyde jazzve var baya küçük ve salaşa ama çok iyi, ermeni meyhanesi, cumartesileri 21:00'de rembetiko var fix menü ve çok eğlenceli 3-4 masa var.

Hatta garsonlar yani çalışanlarında bi masası var bişi istiosun masadan kalkıp sana getiriyor sonra devam ediyorlar içmeye.

Kadıköy'de Benusen var
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Merhaba arkadaşlar ;

konu basit başlıktan anlaşılacağı üzere ; biz 8-10 kişilik bir arkadaş grubu olarak istanbulda heray 1 kere ayrı bir meyhanede rakılanmak istiyoruz. Burdaki tavsiyeleri değerlendireceğiz arkadaşlar ile , var mıdır önerebileceğiniz yerler?

Subzero bu akşam neredesiniz :P
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Nasıl yok yahu :) rakılık mekan
2 hafta önce içtim daha
hatta arkadan da veriyorlar incesaz'ı

Bahsettiğimiz yer asmalımescit'e giderken leş bir binadan girdiğimiz, göt kadar tavanarasında yer alan, menüsünde "sadece içki siparişi almıyoruz" gibisinden bir şey yazan yer değil mi?

2 seneye yakındır gitmiyorum ama incesaz falan yoktu, rakıyı hatırlamıyorum tam olarak da, oranın konsepti saatlerce rakı içip, meze tırtıklamak üzerine değildi sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
cicibeybe said:

yav said:

akın balık/karaköy
kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir.

buraya gitmeyin bence
garsonların müşteriye davranışları ve servis berbat

karaköyde karaköy lokantası var ama
meyhane diyemesemde çok güzel bir yer rakı içmek için

Ne kadar sık gittiğin, ne kadar bahşiş bıraktığın, ne kadar muhabbet kurduğuna göre çok değişir bu söylediğin. Ben sık gidiyorum, hiçbir problem yok bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

cicibeybe said:

yav said:

akın balık/karaköy
kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir.

buraya gitmeyin bence

Ne kadar sık gittiğin, ne kadar bahşiş bıraktığın, ne kadar muhabbet kurduğuna göre çok değişir bu söylediğin. Ben sık gidiyorum, hiçbir problem yok bana göre.

bu nası bi kafa la...
herhalde belli bir samimiyet kurduysan iyi davranacaklar. önemli olan hiç gitmeyen müşteriye nasıl davrandıkları.
Sosyal ağlarda paylaş

akın balık dediğin yer hipster mekanı lan direk
"abi çok salaş ya"cıların mekanı
masanın üzerini bok götürüyo ama nasıl mutlusun, plastik bardakta rakı içiyosun ya düşünsene mükemmelliği.
bi karpuz istiyosun 40 dkda geliyo yemekesepetinden söylesen daha çabuk gelir. adama bide karpuz söylemiştik dediğinde surat yapıyo lan
sipariş vermeye korkuyosun
ciddi anlamda masanın üstünü bok götürüyo olayında durmak istiyorum. hiçbi garson gelip ne boş bi tabak topluyo nede çatal vs.
çöpü yere atıyo millet. leş bi gürültü var. gelen herkes mal grubu direk baktığında anlıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Afterdeep said:

cicibeybe said:

yav said:

akın balık/karaköy

buraya gitmeyin bence

bu nası bi kafa la...
herhalde belli bir samimiyet kurduysan iyi davranacaklar. önemli olan hiç gitmeyen müşteriye nasıl davrandıkları.

Valla ilk gittiğimde de aynıydı, o nedenle serzenişine çare olamayacağım :)
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

akın balık dediğin yer hipster mekanı lan direk
"abi çok salaş ya"cıların mekanı
masanın üzerini bok götürüyo ama nasıl mutlusun, plastik bardakta rakı içiyosun ya düşünsene mükemmelliği.
bi karpuz istiyosun 40 dkda geliyo yemekesepetinden söylesen daha çabuk gelir. adama bide karpuz söylemiştik dediğinde surat yapıyo lan
sipariş vermeye korkuyosun
ciddi anlamda masanın üstünü bok götürüyo olayında durmak istiyorum. hiçbi garson gelip ne boş bi tabak topluyo nede çatal vs.
çöpü yere atıyo millet. leş bi gürültü var. gelen herkes mal grubu direk baktığında anlıyosun.

Şimdi kendince bir yorum yapıyorsun, ona saygı duyarım da, giden herkese neden "mal grubu" yakıştırması yapıyorsun onu anlamak güç gerçekten. Herkes istediği her yere gitme özgürlüğüne sahip, sen nerelere takılıyorsun, aydınlat biz de oralara takılalım, "mallıktan" kurtuluruz belki sayende??
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:

Merhaba arkadaşlar ;

konu basit başlıktan anlaşılacağı üzere ; biz 8-10 kişilik bir arkadaş grubu olarak istanbulda heray 1 kere ayrı bir meyhanede rakılanmak istiyoruz. Burdaki tavsiyeleri değerlendireceğiz arkadaşlar ile , var mıdır önerebileceğiniz yerler?

size öyle bir önerim var ki bence bunu yaparsanız bana harbiden sık sık teşekkür edeceksiniz.

https://tr.foursquare.com/v/bar%C4%B1nak-bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1s%C4%B1/4bc0a439461576b0866e7a32

harbiden salaş.
rumelifeneri köyünde limanda en dipte.oraya gidene kadar orada böyle bir mekan olduğunu anlamazsın bile.
ancak salatası çok güzel. karadeniz ve marmaraya aynı an da bakarak arkadaşlarınla sohbet edip biranı,rakını,şarabını içer balığını yersin.
mutlaka gidin.yalnız içinizden biriniz fedakarlık yapsın,diğerlerinden daha az içsin çünkü dönüş yolunda rumelifeneri-sarıyer arası dar(tek gidiş,tek geliş)şeklinde ve oldukça virajlı bir yoldur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...