reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 herhangi bir ogrenci evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Karaköyde jazzve var baya küçük ve salaşa ama çok iyi, ermeni meyhanesi, cumartesileri 21:00'de rembetiko var fix menü ve çok eğlenceli 3-4 masa var. Hatta garsonlar yani çalışanlarında bi masası var bişi istiosun masadan kalkıp sana getiriyor sonra devam ediyorlar içmeye. Kadıköy'de Benusen var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 suBzer0 said: Merhaba arkadaşlar ; konu basit başlıktan anlaşılacağı üzere ; biz 8-10 kişilik bir arkadaş grubu olarak istanbulda heray 1 kere ayrı bir meyhanede rakılanmak istiyoruz. Burdaki tavsiyeleri değerlendireceğiz arkadaşlar ile , var mıdır önerebileceğiniz yerler? Subzero bu akşam neredesiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 dusuncelihayvan said: Nasıl yok yahu :) rakılık mekan 2 hafta önce içtim daha hatta arkadan da veriyorlar incesaz'ı Bahsettiğimiz yer asmalımescit'e giderken leş bir binadan girdiğimiz, göt kadar tavanarasında yer alan, menüsünde "sadece içki siparişi almıyoruz" gibisinden bir şey yazan yer değil mi? 2 seneye yakındır gitmiyorum ama incesaz falan yoktu, rakıyı hatırlamıyorum tam olarak da, oranın konsepti saatlerce rakı içip, meze tırtıklamak üzerine değildi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mixx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Kosuyolu'nda Sakar Zeybek var. Mezeleri ve cigeri cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 bi bitmedi istanbul'un salaş meyhaneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 cicibeybe said: yav said: akın balık/karaköy kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir. buraya gitmeyin bence garsonların müşteriye davranışları ve servis berbat karaköyde karaköy lokantası var ama meyhane diyemesemde çok güzel bir yer rakı içmek için Ne kadar sık gittiğin, ne kadar bahşiş bıraktığın, ne kadar muhabbet kurduğuna göre çok değişir bu söylediğin. Ben sık gidiyorum, hiçbir problem yok bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 ilk gelene kötü davranıyorlarsa berbattır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 İlk gidişimizde kötü davrandılar 8-9 kişi falandık sanırım. Bir daha da uğramadık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Metalurji Mühendisleri Odası diyorum. Bilen bilir. En mükemmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Afterdeep said: cicibeybe said: yav said: akın balık/karaköy kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir. buraya gitmeyin bence garsonların müşteriye davranışları ve servis berbat karaköyde karaköy lokantası var ama meyhane diyemesemde çok güzel bir yer rakı içmek için Ne kadar sık gittiğin, ne kadar bahşiş bıraktığın, ne kadar muhabbet kurduğuna göre çok değişir bu söylediğin. Ben sık gidiyorum, hiçbir problem yok bana göre. bu nası bi kafa la... herhalde belli bir samimiyet kurduysan iyi davranacaklar. önemli olan hiç gitmeyen müşteriye nasıl davrandıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 akın balık dediğin yer hipster mekanı lan direk "abi çok salaş ya"cıların mekanı masanın üzerini bok götürüyo ama nasıl mutlusun, plastik bardakta rakı içiyosun ya düşünsene mükemmelliği. bi karpuz istiyosun 40 dkda geliyo yemekesepetinden söylesen daha çabuk gelir. adama bide karpuz söylemiştik dediğinde surat yapıyo lan sipariş vermeye korkuyosun ciddi anlamda masanın üstünü bok götürüyo olayında durmak istiyorum. hiçbi garson gelip ne boş bi tabak topluyo nede çatal vs. çöpü yere atıyo millet. leş bi gürültü var. gelen herkes mal grubu direk baktığında anlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 sabonis said: Afterdeep said: cicibeybe said: yav said: akın balık/karaköy kışın masanın altına köz koyuyorlar insanları ısıtması için ufo vs. yerine. dahiyane fikir. buraya gitmeyin bence garsonların müşteriye davranışları ve servis berbat karaköyde karaköy lokantası var ama meyhane diyemesemde çok güzel bir yer rakı içmek için Ne kadar sık gittiğin, ne kadar bahşiş bıraktığın, ne kadar muhabbet kurduğuna göre çok değişir bu söylediğin. Ben sık gidiyorum, hiçbir problem yok bana göre. bu nası bi kafa la... herhalde belli bir samimiyet kurduysan iyi davranacaklar. önemli olan hiç gitmeyen müşteriye nasıl davrandıkları. Valla ilk gittiğimde de aynıydı, o nedenle serzenişine çare olamayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2015 kermit said: akın balık dediğin yer hipster mekanı lan direk "abi çok salaş ya"cıların mekanı masanın üzerini bok götürüyo ama nasıl mutlusun, plastik bardakta rakı içiyosun ya düşünsene mükemmelliği. bi karpuz istiyosun 40 dkda geliyo yemekesepetinden söylesen daha çabuk gelir. adama bide karpuz söylemiştik dediğinde surat yapıyo lan sipariş vermeye korkuyosun ciddi anlamda masanın üstünü bok götürüyo olayında durmak istiyorum. hiçbi garson gelip ne boş bi tabak topluyo nede çatal vs. çöpü yere atıyo millet. leş bi gürültü var. gelen herkes mal grubu direk baktığında anlıyosun. Şimdi kendince bir yorum yapıyorsun, ona saygı duyarım da, giden herkese neden "mal grubu" yakıştırması yapıyorsun onu anlamak güç gerçekten. Herkes istediği her yere gitme özgürlüğüne sahip, sen nerelere takılıyorsun, aydınlat biz de oralara takılalım, "mallıktan" kurtuluruz belki sayende?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 mallarada ihtiyacı var memleketin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Akin balik baya kotu ya. Salas mekan burasi fikriyle baslamis ama salas demek kalitesiz mekan ve korkunc dusuk hizmet kalitesi demek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Valla "mal" istiyorsan forumdan çok uzaklara bakma bence ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 afterdeep yaş 14 mü kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 kermit said: mallara da ihtiyacı var memleketin da ayrı hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 suBzer0 said: Merhaba arkadaşlar ; konu basit başlıktan anlaşılacağı üzere ; biz 8-10 kişilik bir arkadaş grubu olarak istanbulda heray 1 kere ayrı bir meyhanede rakılanmak istiyoruz. Burdaki tavsiyeleri değerlendireceğiz arkadaşlar ile , var mıdır önerebileceğiniz yerler? size öyle bir önerim var ki bence bunu yaparsanız bana harbiden sık sık teşekkür edeceksiniz. https://tr.foursquare.com/v/bar%C4%B1nak-bal%C4%B1k%C3%A7%C4%B1s%C4%B1/4bc0a439461576b0866e7a32 harbiden salaş. rumelifeneri köyünde limanda en dipte.oraya gidene kadar orada böyle bir mekan olduğunu anlamazsın bile. ancak salatası çok güzel. karadeniz ve marmaraya aynı an da bakarak arkadaşlarınla sohbet edip biranı,rakını,şarabını içer balığını yersin. mutlaka gidin.yalnız içinizden biriniz fedakarlık yapsın,diğerlerinden daha az içsin çünkü dönüş yolunda rumelifeneri-sarıyer arası dar(tek gidiş,tek geliş)şeklinde ve oldukça virajlı bir yoldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Rasmon said: afterdeep yaş 14 mü kardeş? Genelde bu tip sorulari soranlar o civarlarda olur ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Anladım. Başka sorum yok hakim bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2015 kermit da'yi ayiramamis. haksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar