Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vajinasından yoğurt üreten kız


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://m.t24.com.tr/haber/vajinasindan-yogurt-uretti,289662

said:
Wisconsin Üniversitesi doktora öğrencisi Cecilia Westbrook, vajinasından ürettiği yoğurdu ekşi, keskin ve neredeyse acı olarak tanımladı

Spermi en temel yemek bileşeni olarak kabul eden Natural Harvest (Doğal Hasat) adlı kitaptan yola çıkarak, “Neden kadın salgılarını da yemek malzemesi olarak kullanmayalım?” sorusunu soran ve Wisconsin Üniversitesi doktora öğrencisi Cecilia Westbrook sağlıklı bakteriler ve mikro-organizmalarla dolu olduğunu belirttiği vajinasında yoğurt üretti!

complex.com’da yer alan habere göre, konunun uzmanlarından Janet Jay'e olayı söyle açıkladı:

"Her vajina binlerce çeşit bakteri ve organizmaya ev sahipliği yapar. Bu organizmalar laktik asit, hidrojen peroksit ve vajinayı sağlıklı tutan diğer maddeleri üretirler. Vajinada bulunan en baskın bakteri laktobasil'dir. İlginçtir ki, bu bakteri aynı zamanda süt, yoğurt ve peynir yapımında da kullanılıyor.

Cecilia'nın vajina kimyası hakkında bilgili olduğunu görebiliyorum çünkü laktobasilinden yapacağı yoğurdu yemek sağlığı için oldukça faydalı bir şey. Bunun nedeni faydalı bir bakteri olan ve mideye girdiği zaman bağırsaklarımızı daha sağlıklı bir hale getirildiği düşünülen probiyotiklerdir.

"Bir araya getirme metodu" tahta bir kaşık ile gerçekleştirilmiş. Cecilia önce pozitif kontrol (starter kültüründe olduğu gibi gerçek bir yoğurtla) yapmış ve ardından negatif kontrol (katkısız süt) ile kendi bedeninin üretimi olan maddeyi bir araya getirmiş. Yoğurt gece boyunca bekletilmiş ve sabaha bir kase yoğurt hazır hale gelmiş.”

Peki bu yoğurdun tadı nasıl? Cecilia'ya göre vajinasından yaptığı yoğurt ekşi, keskin ve neredeyse acı bir tat bırakmış ağzında. Söylediğine göre Hindistan yoğurdunun tadına oldukça benziyormuş bu tat. Bu nedenle Cecilia yoğurdunu yaban mersinleri ile birlikte yemiş.
Mesaj tarihi:
Evde kendi yoğurdumu kendim yapıyorum 3 aydır, artık hep yaparken bu gelcek aklıma Ssddf ama mayalanmış sütü vajinasında bekletti herhalde dedim öyle değilmiş
Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

demek ki ondan peynir gibi kokuyo doğru duzgun temizlik yapmayanlar


vagina nin normal florasi zaten lactobasilius tur. sekerleri lactik asit yaparlar.vaginanin asidik tadi ve kokusu -eksimsi- o yuzdendir.
Mesaj tarihi:
ph ı da 3.8 - 4.5 arası falan olmalı

asidik ekşi ve tuzlu

ama koku olayına bir kere denk geldim, onun da sebebi mantarmış sanırım ya da ph dengesizliği. hallolduydu sonradan.
Mesaj tarihi:
lombabasilis bakterisi 3 ay orda kamp kurarsa temizlik olmadan peynir de üretilir yani. neyse çok sağlıklıymış içinde çok az et olsa da. sindirim sistemine baya faydalı
×
×
  • Yeni Oluştur...