GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 http://m.t24.com.tr/haber/vajinasindan-yogurt-uretti,289662 said: Wisconsin Üniversitesi doktora öğrencisi Cecilia Westbrook, vajinasından ürettiği yoğurdu ekşi, keskin ve neredeyse acı olarak tanımladı Spermi en temel yemek bileşeni olarak kabul eden Natural Harvest (Doğal Hasat) adlı kitaptan yola çıkarak, “Neden kadın salgılarını da yemek malzemesi olarak kullanmayalım?” sorusunu soran ve Wisconsin Üniversitesi doktora öğrencisi Cecilia Westbrook sağlıklı bakteriler ve mikro-organizmalarla dolu olduğunu belirttiği vajinasında yoğurt üretti! complex.com’da yer alan habere göre, konunun uzmanlarından Janet Jay'e olayı söyle açıkladı: "Her vajina binlerce çeşit bakteri ve organizmaya ev sahipliği yapar. Bu organizmalar laktik asit, hidrojen peroksit ve vajinayı sağlıklı tutan diğer maddeleri üretirler. Vajinada bulunan en baskın bakteri laktobasil'dir. İlginçtir ki, bu bakteri aynı zamanda süt, yoğurt ve peynir yapımında da kullanılıyor. Cecilia'nın vajina kimyası hakkında bilgili olduğunu görebiliyorum çünkü laktobasilinden yapacağı yoğurdu yemek sağlığı için oldukça faydalı bir şey. Bunun nedeni faydalı bir bakteri olan ve mideye girdiği zaman bağırsaklarımızı daha sağlıklı bir hale getirildiği düşünülen probiyotiklerdir. "Bir araya getirme metodu" tahta bir kaşık ile gerçekleştirilmiş. Cecilia önce pozitif kontrol (starter kültüründe olduğu gibi gerçek bir yoğurtla) yapmış ve ardından negatif kontrol (katkısız süt) ile kendi bedeninin üretimi olan maddeyi bir araya getirmiş. Yoğurt gece boyunca bekletilmiş ve sabaha bir kase yoğurt hazır hale gelmiş.” Peki bu yoğurdun tadı nasıl? Cecilia'ya göre vajinasından yaptığı yoğurt ekşi, keskin ve neredeyse acı bir tat bırakmış ağzında. Söylediğine göre Hindistan yoğurdunun tadına oldukça benziyormuş bu tat. Bu nedenle Cecilia yoğurdunu yaban mersinleri ile birlikte yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Sırada şokomigo var o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 cacıkta yapmışlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 stajerlere cms izni veriyorlar sonuç bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 sütü içinde bekletmiş diye hayal ettim basligi okuyunca hayal kirikligi oldu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Evde kendi yoğurdumu kendim yapıyorum 3 aydır, artık hep yaparken bu gelcek aklıma Ssddf ama mayalanmış sütü vajinasında bekletti herhalde dedim öyle değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 SUper baslik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Hidrojen peroksit agir basmis yogurtta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yogurttan sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ne südünü ne yoğurdunu gördük dedikleri bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ebeveynlerine acıyorum. -Kızınızın akademik olarak bir başarısı var mı? -Evet. Vajinal sıvılarıyla yoğurt üretti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 demek ki ondan peynir gibi kokuyo doğru duzgun temizlik yapmayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 WaNTeD said: demek ki ondan peynir gibi kokuyo doğru duzgun temizlik yapmayanlar Şimdi bi anım canlandı ki sorma gitsin kusucam sanırım dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 lan ne manyak insanlar var fantazi bile değil bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 PÖFFFFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Şu saçmalığı üçüncü kezdir görüyorum üçüncü kez midem kalkıyor pöf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Sütü de kendi memesinden sağdıysa, helal ossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Arma said: Sırada şokomigo var o zaman. saçma sapan gülüyordum iş yerinde zor tuttum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 WaNTeD said: demek ki ondan peynir gibi kokuyo doğru duzgun temizlik yapmayanlar vagina nin normal florasi zaten lactobasilius tur. sekerleri lactik asit yaparlar.vaginanin asidik tadi ve kokusu -eksimsi- o yuzdendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 ph ı da 3.8 - 4.5 arası falan olmalı asidik ekşi ve tuzlu ama koku olayına bir kere denk geldim, onun da sebebi mantarmış sanırım ya da ph dengesizliği. hallolduydu sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 lombabasilis bakterisi 3 ay orda kamp kurarsa temizlik olmadan peynir de üretilir yani. neyse çok sağlıklıymış içinde çok az et olsa da. sindirim sistemine baya faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 noyan duymasın bunu vallahi mandıra açar adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 esasinda japonlar deli gibi kapisir bunu..vaginadan babalari ciksa yiyecek adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 değişik bi şey denenmiş abi niye bu kadar aşırı tepki verdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Etinden sütünden yararlanmış dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar