Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arçelik çamaşır makinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Model 9146 yk kurutmalı ( 9 kg yıka- 6 kg kurut) modeli daha 1 sene oldu alalı ve taksitleri yeni bitti. İnternettten aradım ve çok fazla bilgi yok. Yetkili servisi aradım ve beraber telefonda format attık ama içime sinmedi.

Asıl sorun şu eşim 9 kg den çok çamaşır yükleyince makine çalışırken arada kendi kendine kapatmış. Ben açtım tahliyesinden 25 kuruş çıkardım ve tekrar çalıştırıyorum çamaşırsız az dönüyor ve "güvenlik " deyip kapanıyor. 1-2 kg çamaşır ile deniyorum , su alıyor ediyor ve hiç dönmeden "güvenlik " deyip kapanıyor.Yetkili servisi çağıracağım bir şey beceremezsem cumartesi. Böyle bir durum başına gelen, bilen, anlayan, bi tanıdığı olan var mı?
Mesaj tarihi:
Büyük ihtimal sıkma sırasında falan dengesiyle alakalı bir sıkıntı çıktı; o yüzden makina kendini korumak için kapatıyor. Aynı makina bende de var; benzer bir sorun yaşamıştım. Direk servisi çağır. Makinanın bir tuş kombinasyonu var (format atmadı, bildiğin debug moduna sokup test etti bir de), oradan hallediyor adam 5 dakikada.
Mesaj tarihi:
Tenekeadam said:

Şimdiki aklım olsa arçelikten gırgır almazdım.

ne alaka şu durumda?
kendisi de söylemiş 9kg fazla yüklendi diye

ne kadar para o kadar köfte
şu son 5 senedir bosch, vailant, siemens.. hepsi türkiye üretimine geçti
Mesaj tarihi:
Curunir said:

Tenekeadam said:

Şimdiki aklım olsa arçelikten gırgır almazdım.

ne alaka şu durumda?
kendisi de söylemiş 9kg fazla yüklendi diye

ne kadar para o kadar köfte
şu son 5 senedir bosch, vailant, siemens.. hepsi türkiye üretimine geçti

Adamların Türkiye'de üretim yapmaları, arçelik kaliteli bir marka demek mi oluyor. Bu mantıkla çin malından başka bir şey kullanmamak lazım.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Çamaşır makinesinden yüzüm gülmeyecek sanırım. Şimdi de sesli çalışıyor. Bildiğin işkence çekiyor sanki makine. Kireç çüzücüyü ihmal etmiştik bir ara acaba ondan mı bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Wishmaster said:

Vestel varken Arçelik mi aldın? Yakıştıramadım.

2010'dan beri vestel kullanıyorum, gıkı çıkmadı makinenin, sorunsuz çalışıyor, ben de hayret ediyorum :D
  • Yeni Oluştur...