Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana dizi önerin lütfen

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

fırıncı önerenlerin zevkinden şüphe ediyorum.

yazarı hiperaktif sanki, her bölüm başka bir yere çekiyor konuyu, ortalığı dağıtıp bırakıyor. en tehlikeli eleman diye bir sezon adamı övüyorlar, " hocom bono son odom olomozson dodo o yozdon boyotlororoso kopo yoptom ono gostorcom" diyip sıvıyor falan.

uçbilim değil saçmabilim, götten bilim dizisi. bunun bir kademe üstü lost. ikisini de izlerken harcadığım zamana acıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fringe bence bas yapit hic de her bolum olay oluyor bilimsel yollarla cozuluyor fln kismi yok neredeyse bastan sona hic oyle bir bolumu yok. Aksine izledigin Da vinci dizisini izleyip begendiysen Fringe den uzak durmani gerektirecek birsey yok. Izlemeden karar verenlere cok sasiriyorum. Bana gore kalite sirasi ile yaziyorum.

Prison Break
Fringe
Person of Interest
Arrow
The Mentalist
Agents of shield
Continuum
Legends
The Flash
Gotham
Sherlock

Edit: Izledigini dusundugum icin yazmamistim ama izlemediysen

Band of Brothers
Pacific
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Fringe bence bas yapit hic de her bolum olay oluyor bilimsel yollarla cozuluyor fln kismi yok neredeyse bastan sona hic oyle bir bolumu yok. Aksine izledigin Da vinci dizisini izleyip begendiysen Fringe den uzak durmani gerektirecek birsey yok. Izlemeden karar verenlere cok sasiriyorum. Bana gore kalite sirasi ile yaziyorum.

Prison Break-bazı bölümleri
Fringe-bazı bölümleri
Person of Interest-bazı bölümleri
Arrow-bazı bölümleri
The Mentalist
Agents of shield
Continuum
Legends
The Flash
Gotham
Sherlock-bazı bölümleri

Band of Brothers-bazı bölümleri
Pacific-özellikle izlemedim Türk düşmanı bir diyaloğu duyduğum için :)

şu yanına bazı bölümleri izledim dediğim filmlerin hiç birisi akmadı be kardeş.
bir SOPRANOS,bir DEXTER,bir BREAKING BAD,bir SPARTACUS,bir SOA,bir THE AMERICANS, bir GOT, bir VIKINGS değil be canım.
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Prison Break
Fringe
Person of Interest
Arrow
The Mentalist
Agents of shield
Continuum
Legends
The Flash
Gotham
Sherlock

Band of Brothers
Pacific

kötü dizileri mi yazıyoruz nedir olay? ne kadar sabun köpüğü varsa doldurmuşsun. içlerinde bi sherlock iler tutar, onu da en sona yazmışsın zaten.

Kuddusi, sen OZ ve The Wire yanına Boardwalk Empire da ekle, bitmiş dizi hem bekleyeceğim diye kanser olmazsın. seveceğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...