Auril Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bsg denmemiş ya yoksa dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 deve dizi iyi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 fırıncı önerenlerin zevkinden şüphe ediyorum. yazarı hiperaktif sanki, her bölüm başka bir yere çekiyor konuyu, ortalığı dağıtıp bırakıyor. en tehlikeli eleman diye bir sezon adamı övüyorlar, " hocom bono son odom olomozson dodo o yozdon boyotlororoso kopo yoptom ono gostorcom" diyip sıvıyor falan. uçbilim değil saçmabilim, götten bilim dizisi. bunun bir kademe üstü lost. ikisini de izlerken harcadığım zamana acıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 lost finalinde hayatın sırrını söylemedi diye beğenmeyen biri daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Fringe bence bas yapit hic de her bolum olay oluyor bilimsel yollarla cozuluyor fln kismi yok neredeyse bastan sona hic oyle bir bolumu yok. Aksine izledigin Da vinci dizisini izleyip begendiysen Fringe den uzak durmani gerektirecek birsey yok. Izlemeden karar verenlere cok sasiriyorum. Bana gore kalite sirasi ile yaziyorum. Prison Break Fringe Person of Interest Arrow The Mentalist Agents of shield Continuum Legends The Flash Gotham Sherlock Edit: Izledigini dusundugum icin yazmamistim ama izlemediysen Band of Brothers Pacific Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 fringe sevmeyen continuum da sevmez, ele onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Elementary izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 black mirror vikings true detective güzel bunlar. ha bir de sherlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Lan adami hz. sabirtasi yaptiniz resmen sdfds Neyse cetin abi, Dendimi bilmiyorum ama Game of thrones iyidir, Dexter guzel. Fargoyu cok övuyolar bide son zamanlarda 2 bölum izledim daha pek bisey diyemicem. Izlemediysen lost var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2015 DareJedi said: Fringe bence bas yapit hic de her bolum olay oluyor bilimsel yollarla cozuluyor fln kismi yok neredeyse bastan sona hic oyle bir bolumu yok. Aksine izledigin Da vinci dizisini izleyip begendiysen Fringe den uzak durmani gerektirecek birsey yok. Izlemeden karar verenlere cok sasiriyorum. Bana gore kalite sirasi ile yaziyorum. Prison Break-bazı bölümleri Fringe-bazı bölümleri Person of Interest-bazı bölümleri Arrow-bazı bölümleri The Mentalist Agents of shield Continuum Legends The Flash Gotham Sherlock-bazı bölümleri Edit: Izledigini dusundugum icin yazmamistim ama izlemediysen Band of Brothers-bazı bölümleri Pacific-özellikle izlemedim Türk düşmanı bir diyaloğu duyduğum için :) şu yanına bazı bölümleri izledim dediğim filmlerin hiç birisi akmadı be kardeş. bir SOPRANOS,bir DEXTER,bir BREAKING BAD,bir SPARTACUS,bir SOA,bir THE AMERICANS, bir GOT, bir VIKINGS değil be canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 DareJedi said: Fringe bence bas yapit hic de her bolum olay oluyor bilimsel yollarla cozuluyor fln kismi yok neredeyse bastan sona hic oyle bir bolumu yok. Aksine izledigin Da vinci dizisini izleyip begendiysen Fringe den uzak durmani gerektirecek birsey yok. Izlemeden karar verenlere cok sasiriyorum. Bana gore kalite sirasi ile yaziyorum. Prison Break Fringe Person of Interest Arrow The Mentalist Agents of shield Continuum Legends The Flash Gotham Sherlock Edit: Izledigini dusundugum icin yazmamistim ama izlemediysen Band of Brothers Pacific kötü dizileri mi yazıyoruz nedir olay? ne kadar sabun köpüğü varsa doldurmuşsun. içlerinde bi sherlock iler tutar, onu da en sona yazmışsın zaten. Kuddusi, sen OZ ve The Wire yanına Boardwalk Empire da ekle, bitmiş dizi hem bekleyeceğim diye kanser olmazsın. seveceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ac hbo'yu ne kadar dizi yapmissa izle iste, ne kastiniz tek tek asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 true detective tadında bir dizi bilen varsa kabulümdür. bu aralar iyi gider gibi geliyor. hannibal diyorlar ama bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 @stimpak (tu) @aquila aslında güzel dizi yapıyor adamlar. Haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 House of Cards ve Firefly izle iste. Dead Like Me de en sevdigim dizilerden ama onu sevmeyebilirsin. Firefly zaten IMDB'in en yuksek puanli dizisi filan sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 imdb'de en yüksek puanlı olmak dizi yaratıcısı için mesleği bırakma nedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 hipnozla lostu hafızamdan sildirip tekrar mı izlesem ne yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Istari said: true detective tadında bir dizi bilen varsa kabulümdür. bu aralar iyi gider gibi geliyor. hannibal diyorlar ama bilemedim. dizi yoktur büyük ihtimal. film var mı true detective benzeri? aklıma gelen en yakın http://www.imdb.com/title/tt0243133/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 True Detective'e en yakın gördüğüm dizi Fargo. Oyunculuk hafif daha light, ama konsept gereği True Detective kadar yavaş değil, biraz daha hızlı bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Penny Dreadful'u izledim ve beğendim. THE WIRE'a başladım. Sağlam bir diziye benziyor. Bunu bitirdikten sonra TRUE DEDECTIVE veya HOUSE OF CARDS veya FIREFLY ile devam edeceğim. Sağolun canlar. Offf....14-20 Mart Pakistan'dayım. Orada bu dizileri güzel izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 FlashForward Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 THE WIREîn ilk sezonu su gibi bitirdim. Çok güzel. Öneren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. @anhora flashforward noted(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 the wire oz sons of anarchy bunlar zaten aynı kafadan çıkan diziler shield var bir de bu kafadan çıkan. ona da bakabilirsin. ilk postunu görerek wire demeye gelmiştim ama söylenmiş 1. sezonu da hüpletmişsin zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://www.imdb.com/title/tt3498622/ seyrediyorum. Kutuplar, soğuk, dar alan, cinayet vs sevenlerin ilgisini çekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Resurrection Bunun konusu açılmamış sanırım, geç gördüğüm dizilerden. İlk iki bölüm gayet iyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar