sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Spyro said: beni niye durtuyon :P.. aksam yapariz diye konustuk maci xelee ile.. *dürt* hadi yenileyim de bitsin bu stres :D sen türkiye'de misin, öyle ise niye amerika saatiyle yaşıyosun :P
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 tunca biz oynayalım bence bunlardan hayır yok
Spyro Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 sabonis said: *dürt* hadi yenileyim de bitsin bu stres :D sen türkiye'de misin, öyle ise niye amerika saatiyle yaşıyosun :P http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/512804/resized_business-cat-meme-generator-i-am-an-auditor-9c2915.jpg bu aksam musaitim ama.. oynayabiliriz..
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yaw yarım saat sonra atalım diye mesaj attım, offline oldun :D
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Aceace said: Abi borastus tam bir kapalı kutu. kapalı kutu olması yetmezmiş gibi oyun tarzı ve deckleri de "wtf" dedirten cinsten. Kendisine karşı 2 maç kaybettim. 2'nde de neyle karşı karşıya olduğumu anlayamadım. Adam rng nin dibine vurmus abi. Boyle oyuna,boyle .... Bi holy wrath atiyor cat 8 damage...
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 yaw insanların decklerini söylemesenize :D
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Spyro said: dürtingen 20.45-00.00 arasına randevu verebilirim.
Spyro Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 bu aksam zor gibi benim ama belki 11'de falan online olurum..
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Olm legendary çıkmıyor lan bileklerimi kesicem. Hepinize çıktı mı yoksa craft mı ediyorsunuz adiler?
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 istedigim hic bir legendary packden cıkmadı sanırım bana, hepsi craft istemedigin legendaryler bol bol cıkar öyle ya da böyle oynarsan oyunu, onları dust edip yaparsın istediklerini
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ben epic çıkınca legendary çıkmış gibi seviniyorum.
Nekro Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 2 kere cikti legendary. Bir tanesi goldendi patlattim. miracle rogue a harcadim dustlari 2 hafta sonra nerf yedi :(
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 merak ettim saydım. 26 tane ayrı legendary'm varmış ama bazılarından 2-3-4 tane var :( olmayanlar çıkmaz ki bize anasını satiim. Dr. Boom yaptım, 2 hafta sonra Boom çıktı pack'ten, blizzard da nerflemicem diye tutturdu. Koskoca 1.5 sene deli gibi oynadığında bile anca 26 legendary'si oluyor insanın yani. çok acımasız bu oyun. şu noktada oyuna yeni başlayıp sıfırdan grind yaptığımı falan düşünemiyorum...
quixef Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Her türlü ıvır zıvırı sayarsak (Elite Tauren Chieftain falan) 29 tane de bende var. Ama 1.5 yılı geçti işte, Eylül 2013 te mi çıktı bunun betası? O zamandan beri oynuyorum.
Malibu Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Sayenizde bende saydım. 31 tane varmış. Bende neden çıkmıyor artık diyorum :)
Aceace Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Oo lecınderi sayıyomuşuz 29 lecınderi var. Sylvanas ve Gruul'dan 2şer tane var. Golden Senaryus'um var Ama hepsini toplasan 1 tane Golden Tiriyon etmiyor :D Bu arada xunn yüzünden turnuva başlığının içine edilmiş. Oyunun kendi başlığında yaz hacı Fishmaster'ın balıkları bana beklemediğim bir gol attı ama 2-1 yenmeyi başardım. Gerçi kaybettiğim oyunda da çok açgözlülük yaptım diye kaybettim. Gereği yoktu halbusi. Greed is gud. Bi sonraki maçta 2 numaralı seribaşı Tunca ile karşılaşıyomuşum. Hımm... Not: Ahali maçları kaydediyosunuz dimi?
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Oyundan önce priest'teki Mind Control'ü çıkarıp yerine başka bir spell aldım. 10 mana fazla bi bedel diye düşünmüştüm. edit: deck'ini ifşa etmeyeyim hadi. Video izleyenler görecekler. Legendary benim naxx'tan gelenlere ilave murloc legendary'si ve dr. boom var sadece. Toplam 8 tane oluyor yani :) En sefil benim lan.
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Aceace said: Oo lecınderi sayıyomuşuz 29 lecınderi var. Sylvanas ve Gruul'dan 2şer tane var. Golden Senaryus'um var Ama hepsini toplasan 1 tane Golden Tiriyon etmiyor :D Bu arada xunn yüzünden turnuva başlığının içine edilmiş. Oyunun kendi başlığında yaz hacı Not: Ahali maçları kaydediyosunuz dimi? sende nasıl benden çok var lan legendary... gerçi benim kırmadığım 15k dust var tabii. sende 0'a yakın dust vardır? maçları da kaydetmedim hiç. senin verdiğin o program çalışmıyo ya
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 15k dust'ı ne için bekletiyorsun :)
Öne çıkan mesajlar