Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4. Geleneksel Paticik Hearthstone Turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Spyro said:

beni niye durtuyon :P..

aksam yapariz diye konustuk maci xelee ile..

*dürt*

hadi yenileyim de bitsin bu stres :D

sen türkiye'de misin, öyle ise niye amerika saatiyle yaşıyosun :P
Mesaj tarihi:
sabonis said:
*dürt*

hadi yenileyim de bitsin bu stres :D

sen türkiye'de misin, öyle ise niye amerika saatiyle yaşıyosun :P

http://treasure.diylol.com/uploads/post/image/512804/resized_business-cat-meme-generator-i-am-an-auditor-9c2915.jpg

bu aksam musaitim ama.. oynayabiliriz..
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Abi borastus tam bir kapalı kutu.

kapalı kutu olması yetmezmiş gibi oyun tarzı ve deckleri de "wtf" dedirten cinsten. Kendisine karşı 2 maç kaybettim. 2'nde de neyle karşı karşıya olduğumu anlayamadım.

Adam rng nin dibine vurmus abi. Boyle oyuna,boyle ....

Bi holy wrath atiyor cat 8 damage...
Mesaj tarihi:
istedigim hic bir legendary packden cıkmadı sanırım bana, hepsi craft

istemedigin legendaryler bol bol cıkar öyle ya da böyle oynarsan oyunu, onları dust edip yaparsın istediklerini
Mesaj tarihi:
merak ettim saydım. 26 tane ayrı legendary'm varmış ama bazılarından 2-3-4 tane var :( olmayanlar çıkmaz ki bize anasını satiim. Dr. Boom yaptım, 2 hafta sonra Boom çıktı pack'ten, blizzard da nerflemicem diye tutturdu.

Koskoca 1.5 sene deli gibi oynadığında bile anca 26 legendary'si oluyor insanın yani. çok acımasız bu oyun. şu noktada oyuna yeni başlayıp sıfırdan grind yaptığımı falan düşünemiyorum...
Mesaj tarihi:
Her türlü ıvır zıvırı sayarsak (Elite Tauren Chieftain falan) 29 tane de bende var. Ama 1.5 yılı geçti işte, Eylül 2013 te mi çıktı bunun betası? O zamandan beri oynuyorum.
Mesaj tarihi:
Oo lecınderi sayıyomuşuz

29 lecınderi var. Sylvanas ve Gruul'dan 2şer tane var. Golden Senaryus'um var

Ama hepsini toplasan 1 tane Golden Tiriyon etmiyor :D Bu arada xunn yüzünden turnuva başlığının içine edilmiş. Oyunun kendi başlığında yaz hacı

Fishmaster'ın balıkları bana beklemediğim bir gol attı ama 2-1 yenmeyi başardım. Gerçi kaybettiğim oyunda da çok açgözlülük yaptım diye kaybettim. Gereği yoktu halbusi.

Greed is gud.

Bi sonraki maçta 2 numaralı seribaşı Tunca ile karşılaşıyomuşum. Hımm...

Not: Ahali maçları kaydediyosunuz dimi?
Mesaj tarihi:
Oyundan önce priest'teki Mind Control'ü çıkarıp yerine başka bir spell aldım. 10 mana fazla bi bedel diye düşünmüştüm. edit: deck'ini ifşa etmeyeyim hadi. Video izleyenler görecekler.

Legendary benim naxx'tan gelenlere ilave murloc legendary'si ve dr. boom var sadece. Toplam 8 tane oluyor yani :) En sefil benim lan.
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Oo lecınderi sayıyomuşuz

29 lecınderi var. Sylvanas ve Gruul'dan 2şer tane var. Golden Senaryus'um var

Ama hepsini toplasan 1 tane Golden Tiriyon etmiyor :D Bu arada xunn yüzünden turnuva başlığının içine edilmiş. Oyunun kendi başlığında yaz hacı

Not: Ahali maçları kaydediyosunuz dimi?

sende nasıl benden çok var lan legendary... gerçi benim kırmadığım 15k dust var tabii. sende 0'a yakın dust vardır?

maçları da kaydetmedim hiç. senin verdiğin o program çalışmıyo ya
  • Yeni Oluştur...