Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi: Liverpool - Beşiktaş | 19 Şubat Perşembe - 22.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:

Bilic nereye gidiyorsa gitsin, birkez daha kazanması gereken maçı kazanmak bir yana varlık dahi gösteremedi.

Bu oğuzhan aşkına girmiyorum bile, oynatmayacaksan tolgay ı niye aldın.

Kazanmasi gereken mac ?
Anfield Road ?
Liverpool ?

insh canım ya

maçtan önce ben 1-0 a okey derdim. ama su oyuna 1-0 bitmesine üzüldüm.
3 tane Ingiltere deplasmani yapti bilic hic birinde oyun olarak ezilmedi iyi oynatti takımı.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Mighty_THoR said:

Bilic nereye gidiyorsa gitsin, birkez daha kazanması gereken maçı kazanmak bir yana varlık dahi gösteremedi.

Bu oğuzhan aşkına girmiyorum bile, oynatmayacaksan tolgay ı niye aldın.

Kazanmasi gereken mac ?
Anfield Road ?
Liverpool ?

insh canım ya

maçtan önce ben 1-0 a okey derdim. ama su oyuna 1-0 bitmesine üzüldüm.
3 tane Ingiltere deplasmani yapti bilic hic birinde oyun olarak ezilmedi iyi oynatti takımı.

Yenildik ama ezilmedik edebiyatı çok 80 ler

Elin köy takımı asteras a bile çanakkale geçilmez oynadı zoraki berabere kaldı.
Mesaj tarihi:
valla abi biliçe teşekkürler iyi takım kurdu.GÜzel de oynuyoruz.

Bi de bizde şanssızlık var, opare + milosevic geldiği gibi sakatlandı ya.

Rövanşta en azından milosevic olsa defans toparlanır top geçmezdi.Sivok var mı bilmiyom ama atınçla falan orası kevgire döner.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

arcane said:

aynı kanatta iki eksikle rövanşta sorun yaşanır. motta'nın yedeği ismail de sakat.

dol beke atiba, ortaya tolgay. Daha bile iyi olur, mottanın olmaması şans bile deneiblir

rüyalar.jpg
Mesaj tarihi:
Aslında Anfield Road gibi bir deplasmanda galibiyet gelmedi diye Bilic e sallanan bir takim yarattığı icin Bilic i tebrik etmeliyiz. 1 golle Arsenal i ve CL yi elimizden kacirdik. Şimdi yine 1 gole ihtiyaç duyduk ki bence Olimpiyatta atarız ama yememek sorun.

böyle bir deplasmanda garanti oyun oynatti diye de cok kizmamak gerek.
Mesaj tarihi:
valla o ibe midir nedir hersey onun yüzünden adam hulk etkisi yarattı.Olcay bir sırtında motta ayrı sırtında tasıdı adam resmen olcay aşırı yorulunca cıktı falan ama motta artık tum suurunu falan kaybetmişti mac sonuna dogru penaltıda ondan geldi zaten.Kısacası yetemedik.Teknik olarak cok asırı yukarda degiller ama kondisyonlarak herifler bizi ezdi resmen.
Mesaj tarihi:
o da direk EPL-TSL farkı yani.
bizim ligde zaten EPL seviyesinde tempo yapan,hızlı oynayan,koşan,önde pres yapan tek takım biziz, ama yine yetersiz kaldık.

şu anadolunun hocaları oyun anlaşıyışını değiştirse, oynatmamaya değil de oynamaya yönelik oyun kursalar, belki bir gün biz de yetebiliriz lig olarak
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

Aslında Anfield Road gibi bir deplasmanda galibiyet gelmedi diye Bilic e sallanan bir takim yarattığı icin Bilic Önder Özen'i tebrik etmeliyiz. 1 golle Arsenal i ve CL yi elimizden kacirdik. Şimdi yine 1 gole ihtiyaç duyduk ki bence Olimpiyatta atarız ama yememek sorun.

böyle bir deplasmanda garanti oyun oynatti diye de cok kizmamak gerek.
  • Yeni Oluştur...