Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Bence bir oğuzhan 10.000 liverpooluyu döver.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mighty_THoR said: Bilic nereye gidiyorsa gitsin, birkez daha kazanması gereken maçı kazanmak bir yana varlık dahi gösteremedi. Bu oğuzhan aşkına girmiyorum bile, oynatmayacaksan tolgay ı niye aldın. Kazanmasi gereken mac ? Anfield Road ? Liverpool ? insh canım ya maçtan önce ben 1-0 a okey derdim. ama su oyuna 1-0 bitmesine üzüldüm. 3 tane Ingiltere deplasmani yapti bilic hic birinde oyun olarak ezilmedi iyi oynatti takımı.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Şu motta yı yollayalım ya, cidden arıza bir herif. Sürekli kırmızı veya penaltı :(
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ya bu adamı aldık alalı böyle oldu sanki kiralıkken böyle davranmıyordu
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Evet kiralıkken yırtınıyordu, allahtan fazla bir bonservis ödenmedi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 arcane said: aynı kanatta iki eksikle rövanşta sorun yaşanır. motta'nın yedeği ismail de sakat. dol beke atiba, ortaya tolgay. Daha bile iyi olur, mottanın olmaması şans bile deneiblir
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 applev0dka said: Mighty_THoR said: Bilic nereye gidiyorsa gitsin, birkez daha kazanması gereken maçı kazanmak bir yana varlık dahi gösteremedi. Bu oğuzhan aşkına girmiyorum bile, oynatmayacaksan tolgay ı niye aldın. Kazanmasi gereken mac ? Anfield Road ? Liverpool ? insh canım ya maçtan önce ben 1-0 a okey derdim. ama su oyuna 1-0 bitmesine üzüldüm. 3 tane Ingiltere deplasmani yapti bilic hic birinde oyun olarak ezilmedi iyi oynatti takımı. Yenildik ama ezilmedik edebiyatı çok 80 ler Elin köy takımı asteras a bile çanakkale geçilmez oynadı zoraki berabere kaldı.
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Sen ne diyosun lan değişik :) türk halkı ne garip ya. beşiktaş son 10 yılın en düzenli takımını kurmuş hala "bülüç gütsün" diyenler var. Senin gibilere her şey müstahak.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bizimde artık bir oldboyzumuz var..
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 valla abi biliçe teşekkürler iyi takım kurdu.GÜzel de oynuyoruz. Bi de bizde şanssızlık var, opare + milosevic geldiği gibi sakatlandı ya. Rövanşta en azından milosevic olsa defans toparlanır top geçmezdi.Sivok var mı bilmiyom ama atınçla falan orası kevgire döner.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 olcayı kesip kerimle başlasın baya canlı futbol oynıycazda olmuyo. kesemiyo biliç götü yemiyo
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Abi sol bekte motta var tabi götü yemez herifin.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 aktiftablet said: arcane said: aynı kanatta iki eksikle rövanşta sorun yaşanır. motta'nın yedeği ismail de sakat. dol beke atiba, ortaya tolgay. Daha bile iyi olur, mottanın olmaması şans bile deneiblir rüyalar.jpg
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Aslında Anfield Road gibi bir deplasmanda galibiyet gelmedi diye Bilic e sallanan bir takim yarattığı icin Bilic i tebrik etmeliyiz. 1 golle Arsenal i ve CL yi elimizden kacirdik. Şimdi yine 1 gole ihtiyaç duyduk ki bence Olimpiyatta atarız ama yememek sorun. böyle bir deplasmanda garanti oyun oynatti diye de cok kizmamak gerek.
oldun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 valla o ibe midir nedir hersey onun yüzünden adam hulk etkisi yarattı.Olcay bir sırtında motta ayrı sırtında tasıdı adam resmen olcay aşırı yorulunca cıktı falan ama motta artık tum suurunu falan kaybetmişti mac sonuna dogru penaltıda ondan geldi zaten.Kısacası yetemedik.Teknik olarak cok asırı yukarda degiller ama kondisyonlarak herifler bizi ezdi resmen.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 o da direk EPL-TSL farkı yani. bizim ligde zaten EPL seviyesinde tempo yapan,hızlı oynayan,koşan,önde pres yapan tek takım biziz, ama yine yetersiz kaldık. şu anadolunun hocaları oyun anlaşıyışını değiştirse, oynatmamaya değil de oynamaya yönelik oyun kursalar, belki bir gün biz de yetebiliriz lig olarak
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Napoli ne top oynamış ya abaov pinball gibi takır takır
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 8'in intikamini almis bjk. hll team.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Haftaya yer bi hatali gol afaroz ederler cenki hemen
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 applev0dka said: Aslında Anfield Road gibi bir deplasmanda galibiyet gelmedi diye Bilic e sallanan bir takim yarattığı icin Bilic Önder Özen'i tebrik etmeliyiz. 1 golle Arsenal i ve CL yi elimizden kacirdik. Şimdi yine 1 gole ihtiyaç duyduk ki bence Olimpiyatta atarız ama yememek sorun. böyle bir deplasmanda garanti oyun oynatti diye de cok kizmamak gerek.
Öne çıkan mesajlar