Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 http://www.news.com.au/world/europe/mum-kills-son-10-to-save-him-from-embarrassment-because-his-ears-were-too-big/story-fnh81p7g-1227222331728 Böyle bir haber okudum,güzel memleketimin insanları geçince içinde paylaşmak istedim. Yuh dedim ya. Büyük,kepçe kulakları var diye utanıp oğlunu öldürmüş kansız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 so geçen hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Şok oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 haber kaynağı yabancı olunca "oha lan sadce bizde olmuyormuş" dedim.. sonra haberi,n içeriğini okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 BabacumMostors said: haber kaynağı yabancı olunca "oha lan sadce bizde olmuyormuş" dedim.. sonra haberi,n içeriğini okudum aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Ameliyatı vardı abi onun niye öldürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 kulak namustur. ondan öldürmüş. manyak işte abi niye öldürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 katılıyorum. kulak namustur, yoksa kadın manyak mı kendi çocuğunu öldürsün... tövbee tövbee Doktor kulakları küçültmüş galiba kepçeliğini giderememiş. kadın ondan sapıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 hafifletici sebep var mıdır acaba bunda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Katil olmaktan değil oğlunun kulaklarından utandığından öldürmüş yani? Herkesin resmen kanı bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 yok kadin ciddi psikolojik vakaymis abi orada..cocuk zaten operasyonu olmus bile artik kadin ne sanrisi yasadiysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Kadın tam olarak buymuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 ameliyat sonrası daha şişlik falan vardı büyük ihtimal, salak kadın da çocuk daha çirkin oldu diyip öldürdü herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Aldatma, çocuğun bsbaya benzememesi gibi şüphelerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Abi son zamanlarda ölüm/öldürme olayları amma arttı ya.. bir de böyle ipe sapa gelmez nedenler... yok tayt giyiyodu öldürdüm yok kulağı kepçe boğdum.. bu ne ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Ben inanmıyorum abi. Mantığım yetmiyor. Oturtamıyorum bi zemine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 aytek'in ebeveynlerinin onda biri kadar düşünceli olsaymış kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Akıl hastası. Muhtemelen cezaevi yerine hastaneye yatırılcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 guns don't kill people, kepce kulaks do. vay anasini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 İnsan hayatı böyle insanların elinde değersizleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Erkeklere şiddete hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar