Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2014 -2015 Sezonu Genel Tartışma - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
suan futbolla ilgilenen herkes sakat-cezalı olmadıkca Beşiktaş 11ini rahatca doğru tahmin edebiliyorsa, giren cıkanlar, verdikleri katkılar az cok belliyse ve bu takım son 12 maçta 11 galibiyet alıp deplasmanda 9/10 yaptıysa bu teknik direktör başarısıdır

bizim taraftar da ne meraklı yönetime gömmeye, hocaya gömmeye
Mesaj tarihi:
Meraklılıkla filan ne alakası var abi sakin ol. Biz de biliyoruz bu maçta 3 lü savunmaya dönülmemesi gerektiğini vs. ben genel birşeyden bahsediyorum. Fantazi futbolla filan alakası yok bu söylediklerimin ; ben genel bir olaydan bahsediyorum,td ler biraz yaratıcı olsunlar , maç kitlendiği zaman değişik taktikler denesinler , rakip takımı ve hocasını şaşırtsınlar , önlem almaya zorlasınlar , dediğimiz bu. Biliç vazgeçilmez bir hoca değil şuan bir ekstrası yok kendisinin onu söyledim.
Mesaj tarihi:
orası öyle, ama alternatifi sergen değil ben de onu söylemek istedim :D
2. mesajın sonu da sana değildi direk,genel olarak herkes kendi oyuncusuna hocasına sallıyor burda,twitterda falan

diğer taraftan, o taktik varyasyonlar falan bizim ligde sökmüyor işte, gördük mancini ile, prandelli ile. adam her maç 3 kere taktik değiştirdi, ne işine yaradı ?

rakibin tek taktiği var sonuçta, OYNATMAMAK sen 4-4-2 oyna 3-5-2 don sonra 4-2-3-1 dön adamın umrunda değil ki, gelene tekmeyi basıyor geri yolluyor
Mesaj tarihi:
teknik direktör'ün en büyük görevi saha dışında bence. motivasyon, disiplin, ödül/ceza vb. şeylerde takımı iyi idare edebilmeli.

ayrıca oyuncunun o haftaki sağlık durumunu, psikolojik durumunu vs bilmeden şunu çıkar bunu al demek yanlış. pes değil bu =)
Mesaj tarihi:
said:
Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Ramon Motta Eskişehirspor maçı öncesi 3 sarı kart ile ceza sınırında.

sonraki maç balıkesir ile. bir sarı kart organizasyonu olur mu acaba :P
Mesaj tarihi:
Oğuzhan her maç zaten itirazdan sarı yiyor. Yine yer, sırıtmaz. Veli-Motta-Serdar zaten her kontra yediğinde takım istisnasız kart yiyor. Diğerleri kasten yerse sırıtır ama adsf
  • Yeni Oluştur...