applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 suan futbolla ilgilenen herkes sakat-cezalı olmadıkca Beşiktaş 11ini rahatca doğru tahmin edebiliyorsa, giren cıkanlar, verdikleri katkılar az cok belliyse ve bu takım son 12 maçta 11 galibiyet alıp deplasmanda 9/10 yaptıysa bu teknik direktör başarısıdır bizim taraftar da ne meraklı yönetime gömmeye, hocaya gömmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Meraklılıkla filan ne alakası var abi sakin ol. Biz de biliyoruz bu maçta 3 lü savunmaya dönülmemesi gerektiğini vs. ben genel birşeyden bahsediyorum. Fantazi futbolla filan alakası yok bu söylediklerimin ; ben genel bir olaydan bahsediyorum,td ler biraz yaratıcı olsunlar , maç kitlendiği zaman değişik taktikler denesinler , rakip takımı ve hocasını şaşırtsınlar , önlem almaya zorlasınlar , dediğimiz bu. Biliç vazgeçilmez bir hoca değil şuan bir ekstrası yok kendisinin onu söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 orası öyle, ama alternatifi sergen değil ben de onu söylemek istedim :D 2. mesajın sonu da sana değildi direk,genel olarak herkes kendi oyuncusuna hocasına sallıyor burda,twitterda falan diğer taraftan, o taktik varyasyonlar falan bizim ligde sökmüyor işte, gördük mancini ile, prandelli ile. adam her maç 3 kere taktik değiştirdi, ne işine yaradı ? rakibin tek taktiği var sonuçta, OYNATMAMAK sen 4-4-2 oyna 3-5-2 don sonra 4-2-3-1 dön adamın umrunda değil ki, gelene tekmeyi basıyor geri yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Önder Özen feat. Metin Tekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 bu takım bu adamın eseri esasen.. bence inceden gizli gizli görevi yapıyor bu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 ülkedeki en efendi spor adamlarından birini küstürdüler ya, şu yönetimin benim gözümde en büyük hatası. keşke geri dönse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Kerim de iyi penaltı almış he şimdi izledim de pozisyonu ama fernandao okuzunu atamadığı için bir nevi diyeti olarak dusunuyorum ben hakemin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 teknik direktör'ün en büyük görevi saha dışında bence. motivasyon, disiplin, ödül/ceza vb. şeylerde takımı iyi idare edebilmeli. ayrıca oyuncunun o haftaki sağlık durumunu, psikolojik durumunu vs bilmeden şunu çıkar bunu al demek yanlış. pes değil bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 applev0dka said: Önder Özen feat. Metin Tekin Yandakide benim arkadaş muahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2015 fantastik hamle yapınca da görüyoruz 3 defanslı ft türkiyesi falan yapmasın fantastik hamle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 liverpol maçı için biletlerin %80ni bitmiş deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kale arkaları dahil hepsi bitti bugün, 80k çeker stad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 bugün nasıl bitiyor abi dünden beri site çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 kağıt bilette satılıyor sadece passoo değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 biz senin olimpiyatta gol atma ihtimalini sevdik be. + 1 saat önce doğu üstte yer vardı, bazı blokları ara ara açıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 bilet almak isteyenler için ara ara doğuda yer açılıyor, sık sık kontrol etmekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 said: Demba Ba, Oğuzhan Özyakup, Serdar Kurtuluş, Necip Uysal, Gökhan Töre, Veli Kavlak ve Ramon Motta Eskişehirspor maçı öncesi 3 sarı kart ile ceza sınırında. sonraki maç balıkesir ile. bir sarı kart organizasyonu olur mu acaba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Oğuzhan her maç zaten itirazdan sarı yiyor. Yine yer, sırıtmaz. Veli-Motta-Serdar zaten her kontra yediğinde takım istisnasız kart yiyor. Diğerleri kasten yerse sırıtır ama adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Ayyy yanlış topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 ulan necip ne ara sarı kart sınırına geldi kac mac oynadi ki adam :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 baya konsept olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 bu ne lan https://www.facebook.com/video.php?v=970595972985887&fref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 hizini alamamis fiko baskan bjk'yi oveyim derken. http://i.ytimg.com/vi/RlU5yghUYgI/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 başkan güzel trollemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 fransız takımlarını Türk olarak saymamış adam ne var bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar